Dobrota
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
E blago vama....ja bih već do sad barem tri cetiri puta bila da se bućnem i izuživam ali ko mi je kriv slomljenoga stopala uzivam u ovim slikama. Neka no ne znam kako cu na bilo koju plazu ici kad ni dosad nijesam mogla po kamenju gaziti, no kao ranjenik, sad cu samo na neke pješčane plaže![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Kakva je situacija ljeti na ovu plazu? Ima jedan stan povoljno za najam u blizini.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Situacija je svuda ista, krcato.
Sad kad gledam slike, razmišljam koliko smo mi primorci lijeni hahaha. Uglavnom se kupamo doma ispred kuće, meni je ljeti tako muka voziti da se okupam bilo dje kad mi je do mora 20 sekundi. Jedino kad idemo iz Podgorice, obidjem malo više kupališta ali mi je i to muka na dan na more, slomi me.
Jedino u junu ako dje podjemo malo dalje a onda ćao. Da se vozam na 40 stepeni, čekam cataru ili zaglavim u tunel u Kotor.
Recimo u Dobrotu se nikad u životu nisma okupala a gledma Kimmijevu sliku kako je lijepo. Ali danas odosmo na Ljutu ali i to jer imamo svojtu tamo![]()
Last edited by montenegrina; 05-06-22 at 07:05.
A mi idemo kod ovih ljudi na vikende ili produžene vikende u pred ili post sezoni evo nekoliko već godina. Imamo njih i neke apartmane u Baru pa šaramo, malo tamo malo vamo.
Kod ovih u Dobroti smještaj bukvalno što ti veliš 20 sekundi od plaže.
Ne može praktičnije i bolje.
Samo momenat kad si nešto zaboravio ili se nekome ide u toalet i samo ono...."pa pođi".
I Nikšić ima more.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Ja sam mislio da se u Dobrotu kupaju samo neki stranci koji su naleceli pa nemaju pojima...ne shvatam to da ljudi ne uzimaju u obzir prljavstinu, kruzere i ostale brodove kao i kanalizacije koje se izlivaju u more.
Bio je lokal Premijer cini mi se, zaboravio sam...tu je bila bolja situacija ali svakako mi je to van pameti kad je relativno blizu Orahovac, Drazin vrt i slicno.
Mi smo ovako na potezu relativno blizu Hume, nit je prljavo nit išta. Evo godinama idemo, stvarno van špica sezone i nikad problema nikakvih. Ođe više mještana ima po plaži, dostinu smo i upoznali više kolko dolazimo.
A onaj dio tamo bliže gradu, tamo đe je akvarijum, stvarno i na oko djeluje prljaviji.
Btw. danas kajakom pičih preko zaliva... Jes da je malo zahtjevno, naročito kad dvoje đece ukrkaš, ali je doživljaj.
Aquarium je odličan potez, ko ide sa djecom ne treba preskočiti.
Jedno od najstarijih bića na planeti.
Sjajne su i cure koje tamo rade.
Nerealno koliko je Ukrajinaca, preplavili su primorije bukvalno, a tek će. Evo me u Lučice e ako ih nema trećina plaže
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Last edited by mrgo; 05-06-22 at 13:57.
Nisam bezobraznijeg naroda gledao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Banja li je kad su ležaljke u manjini.
![]()
Plaža idealna za skloniti se kad je gužva sezonska.
Verige. (Tivat)
![]()
Last edited by Bluemoon; 06-06-22 at 07:41.
Dajte preporuku za neku plažu u neku zabit đe ima neki neugledni šank sa vazda lednim pivom, još ako ima što i da se čelebrcne - bonus. Ne mora bit plaža, može i ponta. Da dam hint otprilike šta tražim, kao recimo "Lake Bar", Karuč, na jezero đe gazda dođe po tebe barkom jer se jedino tako može doći tu, ko je bio zna kakva je to improvizacija od lokalaNisam odavno bio, bio sam kad je bio stari vlasnik, ne znam ni postoji li to više...
Last edited by BiTrAtE; 06-06-22 at 07:52.
Kad bi ti znala na sta je nekad PRC licio, mada i sad nije mnogo bolje, ali atmosfera.....
Mozda se sjecas onda i Palme, isti gazda.
Evo ga ovaj Lake Bar što pominjah, kakav je mozak na otavu ođe...
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks