Ako ih jedeš sa kuvanom jagnjetinom,ili,pak,teletinom,onda su top.
James Tiberius Kirk
Šta je provjereno najbolja alternativa klimi za hlađenje prostorije? Znam da ništa neće hladiti kao klima, ali prostor je takav da zidovi imaju neke izbočene djelove, prozori su takvi da nema ni najmanje slobodnog zida oko njih koji bi išlo crijevo do spoljne jedinice plus nema utičnice ni blizu mjesta na kojem bi klima mogla da stoji, sve i kad ne bi bilo pomenutih izbočenih djelova zida.
Dje kupiti punjač za mašinicu za brijanje, čitav Gintaš nema, tj. ne prodaju odvojeno?
Forever young, i want to be forever young
Tehnomx prodaje Philips, mislim da su oni i uvoznici...provjeri
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Oću momci, hvala![]()
Forever young, i want to be forever young
Ja sam taj punjac trazio jedno godinu dana i na kraju sam kupio jos jednu masinicu.
Sad imam dvije, na jednom punjacu.
Dobro je sto skoro svaka Philips masinica koristi iste punjace. Jedna masinica je kupljena prije jedno 10 godina, 10,000km odavde a druga nedavno, znatno blize i punjaci su identicni te jedan moze da se koristi za oba uredjaja.
Cijenim tu nerijetku pojavu gdje svaka nova generacija ima drugaciji punjac, drugacije nastavke i sve drugacije... samo da moras kupovat' sve jovo nanovo.
--------------------------
Do Not Disturb.
Dje naci Armaf Cdni, 2016,17 batch?
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Vjerovatno nidje kod nas. A i da ga nadjes platio bi ga duplo skuplje.
Zasto? Neko te istripovao da je stari 'batch' mnogo bolji, jaci i postojaniji od novijih?
Ako te zanima bolja i upeglanija verzija uzmes 'Limited Edition' i to je to. Bolje od svakog starijeg 'batch'-a koji ces skuplje platit' od njega.
Do Not Disturb.
Gdje mogu da se uzmu fine naocare za male pare slomih ove?
Mislis ono blizu stadiona pod goricom?
A imas li 'Limited Edition'?
Evo su sad i 'Pure Parfum' izbacili koji je valjda nesto drugaciji od dosadasnjih ali dosta dobro upeglan i sveukupno solidnog kvaliteta.
Mislim ti najbolje znas sto trazis nego eto... samo da pomenem ono sto ti je dostupnije i lakse za nabavit' a moguce i nista losije od onoga sto trazis.
Amazon ne salje u CG (makar 99% prodavaca i prodavnica) a eBay je macak u dzaku kad su parfemi u pitanju. Jedine normalne ponude i cijene su iz Indije a oni vec duze vrijeme uopste ne salju za CG i ko zna kad ce opet...
Do Not Disturb.
Ima li ko broj nekog servisera za televizore ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala kolega
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ei Nis servis, Gojko
069/022-579
Institut za jezike (ili kako već)? Treba polaganje iz crnogorskog jezika radi dobijanja državljanstva. Na šalteru rekoše Podgorica ili Nikšić... Zna li neko gdje, kad, kako, zakazuje li se, kako se tačno zove ustanova,...? Što više informacija to bolje. Hvala.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Znate li nekoga da otkupljuje rasvjetu?
Sent from my SM-G970U1 using Tapatalk
Da nema ko broj onih što prodaju zemlju na raskrsnici zabljak plužine poslije nikšića?
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks