Gumeeeeee
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Mrak slika.
Prema tome, šta da ti kažem?
nothing comes from violence and nothing ever could
Je li prezivio?
Jes. Ali je bio u trikmajicu
f6
Imao me udarit juce isti takav, kacigu drzi rukom, fila papuce, šorc i vozi cik cak koliko god moze.
Imao me udarit juce isti takav, kacigu drzi rukom, fila papuce, šorc i vozi cik cak koliko god moze.
Planiram brzo da polažem vozački za motore i da se ubačim u tu priču, ali takvi momci koji voze tako obučeni ne zaslužuju da voze uopšte. Prvo ne vole sebe, pa onda izigravaju neke mangaše i nešto, ne znam čemu to, život je jedan prijatelju.
Oni najvjerovatnije nemaju zivot ili misle da su iznad zivota.
Zanimljivo koliko se odje pljuvaju motoristi,kupicu kameru ovih dana pa cu kacit redovno kako isti ti vozaci automobila(i ja sam isto vozac i jednog i drugog)ne postuju motocikliste i dovode u situacije opasne po zivot.
Last edited by Randy Orton; 05-06-22 at 21:40.
To ja pricam, vozaci automobila su krivi, zato treba aspuh da se bushi da se cuje kada biker vozi.
Mozda i jeste smijesna prica al vjeruj mi kad je bucan motor itekako se sklone u stranu i primijete vozaca .
Prije neki dan sam prisustvovao situaciji kod hrama dje motorista ide bulevarom a taxista odlucuje odjednom da se okrene polukruzno na mjesto dje nije uopste dozvoljeno polukruzno okretanje i dje za malo motorciklista nije udario u taxistu . E kad mu se spustio ovaj motorista i krenuo za njim , da ga je uhvatio mislim da bi mu tijesno bilo .
Isto tako je udario momak prije 15 dana na drac kad se prodje poreska , jer se okrenuo lik polukruzno onamo kod Magnusa dje je to strogo zabranjeno. Ista ta situacija je bila na blazov most prije 5 dana ….
E sad i motorista ima svakakvih pacijenata tu se slazemo i nikad vise vozaca u fila papuce i sa kacigom nije bilo do ove godine . Makar sam ih 10 vidjeo u ova dva dana . Al to se ne mogu nazvati motoristi , to su ljudi koji bise da budu sminke jer jelte ispod kacige se ne vidi ko vozi tog R-a.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Sve ja razumijem ali da li to znaci da vozac motora mora da maletira cijelu drzavu zbog 17 vozaca automobila koji okrecu polukruzno?
"Strogo zabranjeno",toga nema u zakonu.Ima samo zabranjeno polukružno okretanje.Isto kao što nema strogo ispod 50km/h da se vozi kroz grad...e sad ne znam kako bi izgledao motociklista koji poštuje ograničenje brzine ali sam ubijeđen da bi kacigu skidao tek kad uđe u spavaću sobu...zbog blama
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Prije neki dan je jedan kreten rastezao motor od ležećeg do ležećeg i pred sami ležeći je ukočio. Prolazili smo ja i drug sa bebom u kolica i gospođom trudnom. Debilče je turiralo motor koliko je moglo u stilu da požurimo malo.
Odmah bih ih hapsio i vodio na vanredni tehnički.
I sjedneš ga bez kacige pored auspuha i turiraš dok ima goriva u motor da sluša i mjeriš decibele naravno to mor malo potrajat jelte.
A onda mu zapalit isti taj motor i doživotno zabranit upravljanje istim pa daako bi se opametili.
Last edited by hercules; 05-06-22 at 22:30.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nemoj tako, motoristi su humanisti (njih 50).
Zao mi je momke koji stvarno voze motore na pravi nacin ali moraju priznati da su u manjini i da ih ostalij 98% unistise.
O glavi bi im slomio kacigu, kad prodju pored mene degenrici sa busenim auspusima.
Posle, pogibe bjese dobar momak, cak mu se motor cuo na 2 kilometra.
Izlece mu kaze neka zena kada se ukljucivala na magistralu. To sto je on vozio 200 tonje ok.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks