Ekspertiza, Zvezda opet ostecena?
Nadam se da će biti 2:2 žao mi partizan pa eto da se malo nadaju.
Ekspertiza, Zvezda opet ostecena?
SMRT FAŠIZMU!
vrlo loše igra Partizan, mogla bi Zvezda ovo da zatvori u petak. rijetko kad Dejo gubi mečeve koji su na mali broj poena, to je baš njegov terenDobrić igračina, Kalinić noćas malo lošiji. sad će dva dana Čović da plače po fbu kako su svi protiv Zvezde i njega. očekujem da nekako tu ubači i Crnu Goru, pošto mu je ova država kriva za sve
Last edited by outline; 01-06-22 at 22:29.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pusti ti tu pricu nego nam konacno odgovorite jel ikad idje odigrana utakmica u istoriji KK FMP CZ a da je bilo posteno sudjenje i da nije KK FMP CZ ostecena?
Inace, da su navijaci bacali boce vinjaka kao Zvezdini utakmica ne bi bila prekinuta, novcici su stvarno bezveze. Pravda za KK FMP CZ. Srca svih pravdoljubivih su uz vas.
al ovo stalno smanjivanje tona na Areni u određenim momentima je samo pokazatelj u kakvom mraku je Srbija. samo ne znam šta će radit Arena kad jednom SNS ne bude vlast
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
E većih težina od navijača Zvezde ne postoji
E kako se ja sa kumom krpim. Pa kad se prebacimo na ove klubove vani, on za Inter ja za Milan.![]()
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
ti imaš adute tu prejake - Žoc, košarkaški klub koji je nastao prije desetak godina. a na sve to samo kažeš sedam liga šampionajedino đe je jači je Zvezdina LŠ, tu baš ne možeš ništa. ada eno Šofro se redovno svađa sa ljudima po fbu oko fudbalskog kluba, jer nekako navija za njih
premijer ligu, sad ligu nacija itd. jes da im fudbalski komentatori pojma nemaju al siguran glas![]()
Ne bi me cudilo da igramo u praznoj dvorani za dva dana..
Sve sam gledao , ali da sudije prekidaju meč zbog skandiranja sa tribina , odlaze u svlačionicu i ostavljaju timove na terenu (a da pritom nije sa tribina skandirano sudijama) još nijesam.
Svake godine nešto novo i do tad neviđeno vidimo na ABA parketima.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Stvarno presmiješan izlazak sa terena. I to na minut do kraja.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Evo, robiji je ispravno, vama nije. Vi ste forum strucnjaci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
A ja trazim dje mi je telefon..
Saopštenje Zvezde prenosimo u celosti:
- KK Crvena zvezda mts nakon celokupnog haosa koji je viđen u trećoj utakmici finala neće i nema pravo više da ćuti! Zbog svojih sportskih ambicija, rada koji je uložio u ovoj sezoni sa višestruko manjim sredstvima od rivala u finalu, konačno i zbog miliona navijača našeg kluba, ali i košarkaške javnosti koja je primorana da gleda nemile scene, topovske udare, haos, gađanje i vređanje igrača, našeg trenera i stručnog štaba, naše delegacije koja je od početka utakmice bila izložena torturi poput gađanja sa kesama punim pljuvačke, upaljačima, mobilnim telefonima, staklenim flašama, ali i pogađanja i udaranja sudija pri izlasku iz hale?
I sve to uslovima u kojima je zbog prenatrpane hale sa skoro 1.500 ljudi više od kapaciteta dvorane i ogromne kondenzacije, parket bio klizav i uslovi nemogući za odigravanje normalne košarkaške utakmice? Uz sve navedeno uz neprikladne komentare u direktnom prenosu utakmice, nakon kojih bi mogli da se zapitamo „ da li gledamo iste događaje i istu utakmicu?"
- KK Crvena zvezda zahteva da nam se javno kaže nakon ovoga što smo preživeli u trećoj utakmici – da „moramo“ da poklonimo titulu i „pokrijemo“ sezonu najtrofejnijem treneru, kao i da na tom „putu“ moramo da istrpimo ono što normalan čovek ne može da istrpi, a što je košarkaška javnost videla i tokom tročasovnog haosa koji je za nas počeo još pre nego što je počela utakmica (o čemu ćemo obavestiti javnost i sve dokumentovati u četvrtak).
- Nakon druge utakmice u kojoj smo bili izloženi ogromnom pritisku i osude javnosti u delimično režiranoj predstavi pojedinaca, ostaje nam samo nakon ovoga što smo doživeli u trećem meču i ovom haosu da verujemo da će u četvrtoj utakmici u kakvim god okolnostima se igrala, svi živi izaći sa parketa. Jer ispred sporta postoje i neke važnije stvari!
Svake godine ista priča![]()
Smaraju sa saopštenjem taman ka i kk partizai, ali stvarno je 4/4 bila očaj od sudjenja, malo je reći domaćinsko, izašla Zvezda iz bonusa za malo više od 2 minuta.
Forever young, i want to be forever young
opet ista priča. samo je '18 titula morala biti za Budućnost zbog jakog lobija iz PG koji mrzi Zvezdu i Srbiju a sad ubačaju Obradovića koji je bio korektan tokom čitave sezone i jednom nije pomenuo Zvezdu u lošem smislu. bolji format je bio F4, plus što bih ga ja organizovao tako da po tipa po 500 karata dobiju navijači Partizana i Zvezde. pa kad pripadnici plemena nauče da se ponašaju onda neka zasluže odlazak na meč. ovako ista priča svake sezone, pri čemu Čović uvijek predstavi Zvezdu ka žrtvu a dobar dio navijača ga podržava
inače, SNS je rekao da je u Pionir ugrađena najsavremenija klimatizacija kada su se falili oko renoviranja. viđelo se noćas kako to radi
https://www.google.com/amp/s/www.b92...%3fversion=amp
mada i dalje utisak najjači da se smanjuje ton. ej, 2022. godina. televizija koja sve prenose ima zahvaljujući parama naroda Srbije ono radi
Ko o cemu ***** o postenju.
F4 je najgluplji sistem takmičenja ikad, bukvalno možeš da budeš ubjedljivo najbolji tim, imaš loš dan i završiš i bez finala, a ne titule.
@Nante, živ si, dobro je, ja ti se zabrinuo za zdravlje posle šamaranja u svim duelima dje su se sastali![]()
Forever young, i want to be forever young
Cujes, cujes ja sam tu vazda.
đe su tehnus,isak,paša i ostali svjedoci da nam objasne kako je partizan državni projekat?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks