ja mislim da je bar grad sa najvise udarenih pjesaka
Makar 2 su bila onamo pred nadvoznjak.
Onamo svaki drugi dan bude neki incident i bice i dalje dok god se nesto ne uradi povodom onog kobnog pjesackog prelaza.
Realno i svi oni pjesacki oko kruznog (ex-Lakovic) su katastrofalni. Em debili ulazi i izlaze iz kruznog kao retardirani em se pjesacki prelazi skoro ne vide.
Al' ima bitnijih stvari opstina i dule slinavi.. ebes pjesake, ko im je kriv sto nemaju auto.
--------------------------
Do Not Disturb.
ja mislim da je bar grad sa najvise udarenih pjesaka
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne bih baš tako tvrdio da nisu zdravi u glavu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
https://www.vijesti.me/v/606147?utm_..._share_counter
Je li ovo Astra ili Insignia? Lici mi na jednu sto odrzavam, komplet porodici telefoni iskljuceni.
Prema tome, šta da ti kažem?
Iz neutvrdjenih razloga se sudarila dva vozila.
Da ne nagadjamo, jelte... ipak je puna pa tu niko ne pretice.
Do Not Disturb.
Ipak je sve u redu.
Vjerovatno je neko napravio kolonu nekome se iza smrklo i krenuo u preticanje![]()
Koja su auta u pitanju?
...
Kamion sletio sa puta, poginula jedna osoba
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...la-jedna-osoba
Do Not Disturb.
Jedini način u Crnu nam Goru da zaustavimo umiranje po puteva je da zabranim saobraćaj, a u pi**u materinu! Počinuli smo u doba korone!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
No no, nego radari na sve strane i drakonske kazne, za sve.
Ma kaki radari, radari trebaju da stoje na bulevare dje je ogranicenje 50, a ti vozis 70 i on ti napise kaznu, to je prava prevencija.
kod nas ce situacija biti bolja onog momenta kada te snimi radar i dodje ti kazna na vlasnika auta...
samo posle par dana postom lijepo fotka i zapisnik i izvolite platite u roku od toliko i toliko dana... ovako kad te zaustave pola nas se izvuce na neku pricu i sl... ili zove kuma brata pobratima...
isto to naravno kroz grad... sa posebnim akcentom na ove sto iskoce do telekoma bonele ili na kafu samo 3min...
Nek naprave brze ceste,dje ce ogranicenje bit 120km/h.I da mi treba iz Novog do Podgorice sat vremena.A ne u sred sezone zabodes iza nekog kamiona ili autobusa i treba mi 3 sata.
Svijest može jedino može promjeniti strah od kazne. Koju moraš da platiš.
Jutros do UL…vozimo se u koloni 25 na sat, mozda 20 auta, ne moze brze i to je to, lik mi vozi na 2 cm od branika i stalno baca pogled da li moze da pretice i sto se to dogadja naprijed, kad evo ga masina za ciscenje, staje masina i staje kolona, ja izadjem, otvorim gepek i pridjem liku i pitam ga hoces li u gepek, evo izvoli, kakav veli gepek, rekoh ili drzi rastojanje ili cu te ubacit u gepek. Kada smo krenuli frajer drzi rastojanje od minimum 2 auta da mi je onda bilo neprijatno.
Ne idete pravim putem
Uvijek preko Nikšića i nikad, pa ni u sred sezone nema problema.
140km preko Grahova,i vazda ga moras guslit od Dragalja do skretnice za Niksic radi presretaca
Pa sta ima veze, drzis se dozvoljene brzine.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks