Nisam mislio bukvalno.
A vrucina mi stvara preveliku nervozu i stres.
If you're good at something, never do it for free.
A dje, Pasha voli da jede i da se ukoci o jednom trosku![]()
Gloria.
Piletina pohovana u susamu + tartar sos + vitaminska salata. 10/10.
Last edited by Pasha; 26-05-22 at 15:49.
taman sam se pitala jesi li rucao
nothing comes from violence and nothing ever could
Djed_Djuro, dub_c, Dzi, extravaganca, GaD, joni, METZ, Pasha, skodilak
Dorucak mi bijase slab. Zajeb*h se. Njeguski dorucak, sluze ga u Gloriu bez jaja + je ocajan.
Pasha potrosi vise za hranu no pojedine zemlje u Africi.
A i pojede vise od njih.
![]()
Čuh da je pica na drva u Spago u City kvart odlična, jel ko čekirao?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Drug mi reče da bolju nije jeo u PG. Sad sam na neki režim ishrane pa tijesto izbjegavam inače bi je testirao kolko je danas.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 26-05-22 at 16:26.
Evo se i ja upisah u Gloriu. Ova pica nije loša, ali nije ni sad nešto specijalno dobra, a ovaj sendvič sa goveđom pršutom im je odličan.
https://i.postimg.cc/wxNLRhBw/20220526-172749.jpg
Sent from my SM-A205F using Tapatalk
Slikano na brzaka, da ko ne vidi.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Mene je sramota da me ljudi gledaju kako slikam hranu, da ti pravo rečem, iako je to sad svjetaki trend, ovo čisto eto da ne bude da lažem, nego da imam dokaz da sam bio tu i da ovdje dam svoju vjerodostojanu recenziju.
pa fotkas za odje, moramo znat kakva je pica nedje jer je to neprestana borba dokazivanja koja je bolja.
nothing comes from violence and nothing ever could
Što znam, ja ne kupujem hranu da bi je slikao i kačio na društvene mreže, zbog toga mi je nebitno kako izgleda, može bit najveća rugoba što se veli, i naravno da je ukusna i takođe da nije pravljena od jeftinih (čitaj loših) sastojaka. Ja recimo volim da jedem onaj kučki sir, iako po malo smrdi ali mi ne smeta, jer je ukusna. Što znam, ima ljudi kojima se neka hrana možda ne sviđa ukusom ali lijepo izgleda i onda je to super kad se okači na društvene mreže, ali to su kompleksi teški ako mene pitaš.
Brate posao si sa slike na smrad sira.
Kako bi sto drugo odradio u javnosti kad te sramota slikat' sto jedes.
Kakva je hrana u Volat,Utisci?
Sjecam se kučkog jos iz Rane mladosti. Baba komsija bijase ziva I svako malo je donosila sira iz kaca. Ne mora da se javlja ikome, osjeti se sir odma cim dodje, radius 100m. Sir perfektan, moze da e kombinuje sa svim. Takav miris nema ni jedan sir na svijet
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Kad smo kod sireva, francuski zaudaraju najjace. To se drzi u konobe godina dana dok sir ne sazre. Kazu sto vise lezi to je bolji. Je li ko probao te francuske da podijeli iskustvo. Ja nisam samo sam gledao emisije na tv
Ides u off bracala.
[mention]jakov_ct [/mention] Jel' na drva ?
Last edited by Pasha; 26-05-22 at 18:18.
Probao sam i ja, dobre su im pizze. Vidi se da je kvalitetniji sir i pelat.. Probao sam pizzu sa pečurkama, ona mi je bila onako jer mi se nisu svidjele te pečurke, nekako su prekisele bile. Ostatak pizze čista desetka. I probao sam pizzu sa meatballs.. Bjese dobra isto. Bolja nego ova sa pečurkama, mada mi se čini da je ova sa pečurkama imala bolji nadjev. Probaću još koju pa pišem utiske
There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)
Bookmarks