Sto bi ih spominjali kad su u vlast sad i ne graju? To sto su mirni ti sve govori
Sent from my phone
dobro jutro svima, a posebno pobjedi kojoj je i dalje jucerasnje hapsenje privodjenje
nothing comes from violence and nothing ever could
Biografija za respekt
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...a-nove-tuzioce
🙄
Odličan.
https://normalizuj.me/kultivator/rat...ucije-i-stripa
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Stečajni postupci
Imena Blaža Jovanića i stečajnih upravnika koji su juče uhapšeni zbog zloupotrebe položaja vezuju se za stečajne postupke kompanija koje su godinama bile lokomotive crnogorskog razvoja i na kojima je počivala ekonomija države.
Jovanić je uporedo sa funkcijom predsjednika Privrednog suda obavljao i posao stečajnog sudije u KAP-u, Boksitima, ,,Radoju Dakiću“, ,,Vektra Boki“, Brodogradilištu Bijela, ,,Bjelasici radi“, Mljekari ,,Nika“, ,,Onogoštu“.
Sreten Mrvaljević je bio stečajni upravnik u kompanijama ,,Bjelasica rada“, ,,Nivel invest“, ,,Vektra Boka“, dok je Snežana Jović upravljala stečajima u Ski centru ,,Durmitor“ i nikšićkom ,,Sindčelu“.
Ranko Radinović se bavio stečajima u HTP ,,Onogošt“, Motelu ,,Glava Zete“, ,,Izboru“ iz Bara, dok je Saša Zejak vodio stečaje u kompleksu Meljine, Fabrici elektroda Plužine, Vagresu, Montenegro Airlinesu.
Sanja Lješković je bila stečajna upravnica u kompaniji ,,Mall group“ vlasnika Gorana Rašovića koji vodi spor godinama protiv nje tvrdeći da mu je u stečajnom postupku pokradena vrijedna movina.
Sasvim slučajno poznajem Gorana Rašovića, i tako mi je milo što je dočekao da ovu kriminalku smjeste dje joj je mjesto. Koliko borbe i truda i živaca.
Ovo su pariote koje su nam 30 godina raskrčmile NAŠU domovinu i koji su nas nazivali mrziteljima Crne Gore. Još jedno, PI!
dćvjecna!
🇲🇪🇲🇪🇲🇪💪🏼💪🏼💪🏼🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Isto sam pomislio iako ga ne poznajem licno ali sam dosta upucen u predmet. Prodali su mu imovinu ispod svake cijene iako nije bilo ni potrebe za prodajom jer je imao milionsko potrazivanje prema nekom u inostranstvu, iz kojeg su se svi povjerioci mogli naplatiti. Koliko je samo taj covjek prigovora i zalbi pisao na svaku njenu radjnju ali dzaba.
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Dugogodišnji načelnik uprave bezbjednosti i prvi operativac srpske Bezbjednosno-informativne agencije (BIA) Marko Parezanović prva je veća žrtva čistke koja se pod jakim pritiskom zapadnih zemalja sprovodi u Srbiji.
Parezanović je kako saznajemo iz dobro upućenih izvora, po nalogu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića već odstranjen iz službe.
Parezanoviću je oduzet pištolj i izbačen je iz službe, ali se to za sad krije da ne bi izbio skandal”
Uh,uh kako dalje...
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
ne znam sto se cini u srb, ali znam da novovic nece stati. ovo vam je prava info.
Jel moguće da je ovo pcnen objavio..
https://www.pcnen.com/portal/2022/05...%d0%b8-%d1%82/
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Geotice, nepriznat narod. Nekako čudno pišu riječ Palestinci.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Smorih se jutros, otvaram Vijesti i cekam naslov Uhapsen Katnic, ali jos nista... Da vidimo śutra kako stoje stvari...
Kako su dritan, konatar i uraši krenuli medju komite i druge crnogorce očekujući da će ih zagrljajima dočekat i uz lijepe riječi da se slikaju ovako, a dobili povike, gadjanje flašama, psovke itd... sad su ni tamo ni tamo... ostaju im manjine dje su uprli po sjeveru to što mogu...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ne razumijem ove doskočice i potrebu da se na ovaj načim komentariše (ne samo ovdje) i kompromituje čitava država, patriotizam (šta već pokušavate da dokažete). Kad god padne neki kriminalac, treba svi da se posprdamo i udarimo "da je vječna"!? O čemu se radi?
Kakve veze ovi ljudi imaju sa crnogorskim patriotizmom? Da nije neko njih predstavljao kao patriotske uzore? Kakve su to iskrivljene konstrukcije? Je li toliko narasla pizma, da po svaku cijenu moramo prikazati Crnu Goru kao neku kriminogenu, mafijašku državu? Zbog čega? Da bi privremeno zadovoljili svoje frustracije?
Last edited by johnny bravo; 10-05-22 at 13:05.
In vino veritas
Sve su to pojedinačni slučajevi, slučajno se zadesilo da su članovi OKG na čelu državnih institucija.
Forever young, i want to be forever young
jes, pojedinacni slucajevi na celu SVAKE drzavne institucije.
samo malo da se spustimo na zemlju. i popravimo sta se moze.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks