A dje, pola Dpsa ima srpske licne karte
Sent from my phone
ako je ko podržava URU i Dritana ođe stalno to je @acs, godinu ipo Bogdanović preko fba najavljuje hapšenja i ništa
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Svako ko je rođen prije 2006 god. ima pravo na srpsko državljanstvo iako nikakve veze (mjesto rođenja ili adresa) sa Srbijom nema. Znam ih 10-ak u Budvi koji su po tom osnovu uzeli i srpsko državljanstvo (nisu se odrekli crnogorskog). Svašta ljudi kažu u kafani kada popiju, a to im je državljanstvo ,,za ne daj bože".
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Sad bi svako da upane u uru preko mojih ledja. Ne moze. Technus ne salji mi privatne poruke.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
acs, Buva+gacce, Caesar, Gagarin, hercules, joni, outline, p0smatrac, retype_htc
I Boris i Momo. Ada kolko puta je, liše FB naloga, samo Momo prijetio hapšenjima preko malih ekrana.
I dođe Dritan i Avangarda i viđi što naprave za 15 dana, a pride i akcize smanjili.
Da su se Boris i Bečić pitali sjutra bi gorivo bilo preko 1.9€, jer oni su bili protiv toga da skupština zasijeda.
Aooo, kakvo ludilo...
Što bi ono braća Englezi rekli: "What time to be alive".
Demokrate na aparatima
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 09-05-22 at 15:22.
Eto, a mogao je Momo da bude ministar pravde dok se sve ovo dešava... Mnim e je atmosfera u štab Demokrata kao da gledaju dobitni tiket za loto koji nisu na vrijeme uplatili.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bogdanović je toliki prosjek da boli.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
realno stranka u kojoj se pita Bogdanović i treba da se ugasi
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Znači, i tamo si bio "prvorodjeni" sa pouzdanim info.
Zajeba' si luckea![]()
Forever young, i want to be forever young
Mijenjaj izvore pod hitno.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...e-u-crnoj-gori
https://www.cdm.me/politika/abazovic...ra-na-pitanja/
Petar Lazović je u Crnoj Gori i to je za sada najvažnije, kazao je premijer Dritan Abazović, odgovarajući na pitanja Vijesti.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks