Jedva čekam neko zvanično saopštenje đe će se Radoje Zvicer predstaviti kao glupan neki, čoek koji ima više mozga no svi oni zajedno.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Ovako mu je i tata undercover bio sa Golubovicem na svadbi kod Kalica.
Napisao sam jos kad se desilo, koliko ocajni Skaljarci treba da budu da probaju da oduvaju Belivuka na pisti izmedju cekiranja i aviona.
Svo vrijeme dok su bili u CG ih je obezbjedjivalo Specijalno policijsko odeljenje.
Dovedeni su policijskim X5 do aviona i ispraceni uz stepenice do ulaza.
Full undercover akcija, zar ne zvuci tako
Ne bih ja to nista diro
Jedva čekam neko zvanično saopštenje đe će se Radoje Zvicer predstaviti kao glupan neki, čoek koji ima više mozga no svi oni zajedno.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Ja prije očekujem da izvadi službenu značku i da traži zaostale plate i nadoknadu za odvojeni život
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Kakva ofanziva izjava UP od jutros. Probudili se izgleda
Ne bih ja to nista diro
1. Da su "undercover", morala bi o tome da postoji neka zabiljeska.
2. Postoje jasna pravila sta tajni agent moze a sta ne moze da uradi. Da dozvoli bilo cije ubistvo ne moze. Da sakrije pocinioce ubistva ne moze. Da ima tajne bankovne racune u koje mu sefovi nemaju uvid, isto tako ne moze.
3. Kakav je to "tajni" agent kad svako zna da je policajac?
Last edited by VanjaTheMan; 05-05-22 at 07:15.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
A pushtite ovoga Starog kapetana da bude ministar Mupa!!!
...
Od, nadam se, svjetlijih tacaka jutros. Novi sef SPO je poslao 20 inspektora nazad u UP, i zadrzao samo 5. Zajedno sa SDT je izabrao 15 novih.
Kratka biografija.
Hapsen zbog pisanja na portalu Vijesti pod nadimkom Boss. Radio na svercu cigareta iz Mojkovca i u komentarima prozivao Veljovica i Markovica.
Pucano na njega u centru Podgorice kada je za to UP dala izjavu da iza toga stoji srpski KOS
Ne bih ja to nista diro
Bivsi sekretar ministarstva pravde izjavio da je prije nepuna dva mjeseca vlada Krivokapica na sastanku obavijestena da EUROPOL ima informacije o tri CG policijska funkcionera koji na racunima imaju 50+ miliona i da racun u aktuelnoj aferi nije pomenut, tj da je to cetvrti policajac sa milionskim racunima.
Nije htio da komentarise ko je bio na sastanku niti koja imena su pomenuta.
Ne bih ja to nista diro
nothing comes from violence and nothing ever could
jel rekao da nijesu imali kad da se bave time zbog molebana,posta ili iskusenja?
Sta znam, vjerovatno je na sastanku bio ministar poljoprivrede, pa su to njemu prenijeli da rijesi
Ne bih ja to nista diro
Sudija poslao poruku da je sasvim OK ubiti ljudsko biće. Koliko god to svirepo bilo.
Sprdaju li se oni?
Ovo je presuda posle koje familija žrtve sa pravom uzima pravdu u svoje ruke. I ko je posle kriv?
https://www.cdm.me/hronika/niksicani...aspitna-mjera/
Tko leti, vrijedi...
imaj razumijevanja,to je tatin sin,misli i na njegovu porodicu
Nazalost,kako cujem,ne samo nas zakon nego i vecina su takvi.
Sto mene,kao pravnog laika cudi,zasto se napr maloljetni ubica do punoljetstva ne smjesti u dom,a po sticanju punoljetstva ne izvede regularno na sud.
Nakon resocijalizacije u centru iza Ljubovica,izlaze jedino spremni da pucaju i na muriju.
Last edited by Sidewinder; 05-05-22 at 08:34.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Mali je monstrum koji ne zasluzuje nikad da izadje iz zatvora. Ali sudija moze da sudi iskljucivo po zakonu. Ne moze da ga osudi na kaznu mimo one koja je propisana. Tako da ne salje sudija nikakvu poruku nego primjenjuje zakon. Nama bi vjerovatno koristilo da imamo kao i Amerikanci mogucnost da u ovako teskim slucajevima sudimo maloljetnicima kao da su punoljetni. Sa 15 godina je vec dovoljno zreo da zna sta je ubistvo.
Najbolji opis Dritana Abazovića:
Izvor:U slučaju Abazovića prisustvujemo permanentnom javnom toku svijesti: kao Džojsov „Uliks“ for dummies. Čovjek, prosto, stane pred svaku kameru koju ugleda, pa pritom kaže sve što mu padne na pamet. Poslije to mora da pegla: uglavnom tako što tvrdi „je bio sarkastičan“. No poenta sarkazma je da je ne samo vidljiv nego i osjetan: to čuješ, to te ubode. Ako si jedini koji primjećuje – zapravo umišlja – vlastiti sarkazam, batali. Jer si u poziciji čovjeka koji se jedini za stolom smije vlastitim vicevima.
https://www.cdm.me/kolumne/abazovic-...n-dijalektika/
In vino veritas
Šut' bolan, dijalektika
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Dje su roditelji onoga te ga raznijese u Tolose prije par mjeseci? Dje su roditelji, braca i sestre svih ubijenih u prethodnih 10 godina?
Ili se zna sta ce da bude pa svi cute i nemaju kome ni da se pozale.
Ovi iz teksta izgleda nemaju sta vise da izgube.
Kakvo beznadje me obuze dok ovo citah.
Mi smo svi zrtve trafikinga, kolektivna zrtva nasilja. Biju nas oni koji trebaju da nas stite: policija, sudije...
Greote, kao dijete koje svakodnevno muce oba roditelja, a nema kome da se pozali, nego trpi i cuti da ga ne ubiju ako vrisne. Jos dovedu umobolnike sa strane da se izivljavaju nad njihovim djetetom.
Bjezat iz ove "zemlje", nema druge.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ja sam vec godinama fasciniran cinjenicom da Abazovic ne samo da opstaje na politickoj sceni, nego je eto i do premijera dogurao. Ako nije bio dovoljan Tramp, imamo i mi nas primjer neznavenog lika koji je u stanju daleko da dogura. To u stvari potvrdjuje da politika nagradjuje ljude sa umanjenim kapacitetom za osjecaj stida.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks