Nacionalna pjesma. E blago Danici Crnogočević kako je uzdignuste. Nacionalna veli pjesma.
Još malo pa će u kajdanke dolazi odštampana vjerovatno.
Gdje sam ja to napisao da je zabranjeno? Čitaš li ti uopšte što sam napisao.
Ne izvrći da sam napisao nešto što nisam.
Nemojmo izjednačavat igranje uz kolo sa kamenovanjem. Ja prvi nisam izjednačio, niti branio ove koji su kamenoali.
Ti ovo ne vidiš kao provokaciju. I to je OK. I ptice na granu zanju da bi u Berane na pjesme o Krstu zrnovom svi bili oduševljeni i cvijećem bi dočekali takve pjesme.
Podsjećaš me na jednog forumaša koji mi redovno prijavljuje postove koji su na bilo koji način protiv Srba ili se isti pominju u negativnom kontekstu.
Tako i nedavno prijavljen je bio post u kojem je neko napisao da su u Berane žene dočekivale okupatore sa sve slikom. I taj post je bio odgovor na prethodni post gdje je neko pisao kako su to radile žene sa Cetinja.
E vidiš, on je ovaj post vezan za žene Berana doživio kao uvrede na račun žena, dok je post na račun žena sa Cetinja lajkovao tj kliknuo thanks.
To je ta jednakost koju vi ovuda zagovarate.
Kad smo već kod zabranjenoga, zabranjeno je blokirati tunel iz bilo kojeg razloga, što si po sopstvenom pisanju ti radio radi crkve.
Last edited by hercules; 26-04-22 at 07:55.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Oćeš konkretno? Evo ti konkretno.
https://www.slobodnaevropa.org/a/nje.../31046765.html
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
https://www.theguardian.com/world/20...al-food-prices
Eno na
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Grupa građana sa Cetinja: Pjevače okupatorskih pjesama dočekaćemo kao okupatore
https://www.cdm.me/drustvo/grupa-gra...kao-okupatore/
S druge strane..
https://www.thegreatprojects.com/pal...for-orangutans
Zamislite kad lucke za nekog kaze da je bot
Usput, vidis li edit na postu kao i naknadni post. Cemu odgovaras?
Znaci NN lice je prijavilo da mu je neko ostetio vjetrobran. Kad, dje, kako i jos sto pitanja. Nista ne znamo osim da i sam tuzilac i policija ne cijene da se radi o ozbiljnom incidentu ali ti nam dade definiciju fasizma zbog napuklog vjetrobrana?!
Definicija fasizma moi lucke je...!?!?!?![]()
CT i BA bratski gradovi, pod hitno podnjeti inicijaticu, drzava od njih koristi ima kao i narod od crkve...
S ovim čovjekom se nešto dešava već duže vrijeme.
Prvo brani hrišćanstvo u Evropi, sad ne znam šta reći.
https://www.nezavisne.com/novosti/ex...n-u-BiH/715810
Splacina.
Osoba koja dozvoli da mu dijete koriste popovi, bia, i ko sve ne u nekoj svojoj političkoj igri ima vrlo ograničenu moć rasuđivanja. Osoba koja gađa kršima autobus sa tom đecom je debil.
Da se razumijemo nesto. Ja osudjujem svaki incident i nasilje usmjereno prema bilo kome a kamoli prema djeci pa ma koliko provocirali ali jedina stvar u ovoj prici sto jos uvijek nemamo nijednu sliku ostecenog autobusa, kao ni izjavu nijednog aktera, to jest organizatora te ekskurzije o tome sta se desilo. Ukoliko neko ima ista od navedenog neka linkuje ovdje jer vidim da svi pricaju o necem a da niko ne zna ni sta se desilo i u kojoj mjeri.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Ne volim slatkiše.
Šalu na stranu,razumijem industrija je industrija.
Nego postavih ti članak jer se dugo radi na tome da se izbaci ovo ulje iz upotrebe.
Pa mi je bilo paradoksalno kako se to dešava sad iz drugih razloga,vjerovatno će se tražiti alternativa.
Iskreno me baš zabolje za ovaj slučaj da bih pratio šta je tačno bilo.
A to što Cerinjanima smeta srpski rode i ova saopštenja kako će oni dža bu.. Hmmm.. Smiju ovako kamenjem ili 10 na 1. U drugim slučajevima se ta muda smanje. Nego to je nebitno. Užasno je za sve nas što nam se ovakve stvari dešavaju u državi. Bilo to u Beranama ili na Cetinju. Avetan narod.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ja nisam. Ti bi zelio da ja to uradim.
Svakako, losi su vam ti pokusaji izvrcanja i relativizacije.
Niko inace da odgovori kako bi prosli ljudi da oko Djurdjevih stupova pjevaju pjesme o Krtsu Zrnovom. Upravo to izbjegavanje odgovora govorinogo o vidjenju stvari.
Nekako vam svima promiceu da sam osudio i kamenovanje autobusa. To je itekako jos jedno vidjenje stvari.
O skupljanju muda ne bih trosio rijeci. Dovoljno je vidjet da se ljudi kriju iza djece i djecijeg izleta da bi pjevali pjesme dje inace ne bi smjeli da pjevaju jer znas kako srce bi htjelo ali muda se skupila. Deguntantno. Kriju se iza nejaci. Tako ce vjetovatno i dogodine kad krenu na Kosovo. Ili se ide ove godine? Nema vese. Hrabri ljudi nema sto. Ni taj autobus ne bi skupili da krenu na Kosovo.
Last edited by hercules; 26-04-22 at 17:08.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Evo ja ću da ti odgovorim, poglavniče foruma.
U svakoj normalnoj zemlji se zna kako bi policija reagovala na veličanje osuđenog saradnika fašističkih okupatora, pa bilo to u Berane ili đe god drugo. Kažem, u normalnoj zemlji, ovaj provizorijum teško da tu spada.
Elem, imamo popisofobiju (strah od popisa) i evo sad i danicofobiju (strah od veselja). Teško je nekima.
Evo jesi i to opet. Upoteđuješ pjesme o Krstu, saradniku okupatora, sa pjesmom koja ne bi trebalo nikog da vrijeđa. To što ima ludih glava je druga priča.
Ko se to konkretno krije iza ove djece? Izgleda mi je promaklo.
A možda jedan post da napišeš a da ne pomeneš kako se ide na Kosovo i kad će. Baš je ono izlizana fora koja je i inače domet osnovne škole.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Koji to mi, kako lako etiketiraš ljude i svrstavaš ih u torove, linepo je to kad moderator to radi, izvrsno.
Zabolje me za Danicu da ti ne rečem već šta.
Ne, nisi branio ove te kamenuju, ali jesi izjednačio izjavljujući parafraziram "junaci i jedni i drugi", znači nisi ih razdvojio nego su ti isti i jedni i drugi.
Ako je ovo provokacija, treba uvest neki zakon u CG koji doslovno precizira u kojim opštinama se smiju izvoditi koje pjesme, da se ne bi ko uvrijedio i isprovocira'.
Vidovit nisam da znam šta bi bilo sa pristalicama Krstau BA, ali znam da bih osudio kamenovanje njiovog autobusa jer su pjevali neke nacionalne pjesme, koje uzgred nikog ne tangiraju.
I što ti već rekoše kolege, uporedjuješ pjesme osudjenom saradniku fašista, izdajniku i saradniku okupatora i pjesmu nekom srpskom rodu, koji ne vjerujem da je kolektivno osudjen za ikakvu saradnju sa fašistima.
Ima li za ikoga drugog da se veže CG indetitet osim za osudjenog fašistu?
To na kojeg forumaša te podsjećam je potpuno irelevantno, samo je tvoj problem i iskreno, ne zanima me ni 2%, ne vjerujem da sam na ovom forumu ičiji post ikad prijavio.
Last edited by technus; 26-04-22 at 17:50.
Forever young, i want to be forever young
Svako ko revitalizuje ili na bilo koji nacin opravdava kamenovanje autobusa sa djecom je tesko vnogo od covjeka.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks