zna li ko moze li se kupit neki komad namjestaja u albaniju i unijet kod nas,a da ne prave problem na granicu
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
hvala fidel,necemo se sami natezat sa carinom vec ako se nesto uzme prepusticemo njima da to zavrse
Imam blind vrata (kineska varijanta ali kvalitetnija), može li se promijeniti brava na njima?
Žena u žurbi zaboravi ključ u bravu kad je izlazila, cio dan je stojao u bravu dok mi sad komšija ne pokuca na vrata da mi skrene pažnju. Istripovah da ga neko možda nije kopirao pa vratio samo...
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Ovaj recimo ima sve no ne znam đe bi to ovdje gledao...
https://m.kupujemprodajem.com/gradje...-1650912898122
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Promijeni vrata.![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Otvoriš vrata.Odvrneš onaj šaraf dugački sa sredine brave.Postaviš ključ u bravi u položaj da se uložak brave može izvući.Odneseš uložak u Okov ili kod nekog ključara da ti proda odgovarajući po dimenzijama.Zamijeniš.Ja sam tako na najeftinija kineska uradio.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
i jagos ti to moze uradit i to samo ulozak da promijeni
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa i meni je ta skuplja varijanta, oko 400-450e mislim da su bila. A sam se neću sigurno petljat oko toga no viđet neko to da mi završi.
@goozica
Ko je Jagoš ?
kljucar 067884117
nama je mijenjao ulozak na ova kineska kad je ostalo pola kljuca u njemu, a i onako je plivao.
stavio je kvalitetniji i 5 kljuceva
Meni je otključao jednom auto. Čovjek je doktor
i namadosao u nedelju coek, mi se istripovali, nidje kljuca jednog jedinog. i obi, napravi novi kljuc i sve.
ne mogu se sjetit, bilo prije par god, ali mislim da nije puno bilo. a nije brava nego samo ulozak, nije bilo potrebe da se mijenja brava.
Last edited by goozica; 26-04-22 at 10:22.
Ja sam ga savjetovao da zaboravi na konto price brava/kineska vrata jer mu je skuplja brava od vrata. Ljepse vrata promijeniti.
If you're good at something, never do it for free.
nisam pratila opis brave, ali svakako moze da ga pita za cijenu
Bitrate,kad već dovodiš majstora,molim te isprati ga što radi i traži mu račun đe je kupio uložak.Ne što mu ne treba vjerovati,nego da vidiš za sledeći put bi li tu složenu operaciju moga sam obaviti i da vidiš koliko bi te u tom slučaju koštalo.
Ako je vrijeme u pitanju,onda razumijem
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
jagos je radio kod ilica godinama i otvorio svoje davno, molim vas da ga ne tretirate kao majstora iz oglasa![]()
Oprastaj Jagose
Tretirat' cemo ga kao majstora koji je radio kod Ilica pa otvorio svoje.
A vidi se ovome Jagošu da je babaroga za ovu rabotuIspričasmo se sad, ova moja su malo ozbiljnija kineska vrata pa je uložak za njih 40e sa rukama (čelični mi stavlja koji je dosta kvalitetniji od fabričkog koji je mek ka' "jogurt" veli)
Inače kum mu radi kvalitetna blind vrata dok on za njega radi brave, oko 470e ispanu vrata, trojica veli moraju da ih nose.![]()
ja pravim razliku, jer je isto tako lik mijenjao vrata "iz oglasa" pa mu posle 2 dana dosli obijat ista.
a nije mogao niko ko nije ulazio u stan.
Jos mi je trauma ostala kad sam drugu pomagao da ponesemo blind vrata na deseti sprat u solitere u Momisice.
Daljinski od TV - a prestao da radi, đe ponijeti da pogledaju ima li mu spasa?
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks