Page 145 of 304 FirstFirst ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... LastLast
Results 3,601 to 3,625 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by green box View Post
    Ko je ono pominjao zakone o Vladi i Parlamentu. Oćemo u EU a ne umijemo svoju srž da sredimo. Zato nam se i dešavaju ovi eksperimenti sa kojekakvim vladama i opšti pad povjerenja u Skupštinu. Sve je ovo sa ovom novom Vladom totalna lakrdija i samo će da bude gore, i ođe na forumu i svugdje drugo. Jedino rješenje su izbori na jesen.
    Ali cemu izbori ako nema ko da sazove Skupstinu nakon njih? Eto vele ovi Becicevi da je to tako i sta sad!? Da bacamo pare na izbore a ti ljudi ne mogu da poslije udju u Skupstinu jer nema ko da je sazove. Bezveze.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Ja ne mogu da vjerujem da možeš da ne dolaziš na posao a da primaš i dalje masnu platu na teret građana Crne Gore.

Kakav je to zakon o radu, kakvi su to ljudi uopšte? Je li bilo ikad polemike oko toga?
    Bojkot je lak kad nema posljedica po licni interes. Treba ukinuti plate svima koji bojkotuju, cisto da se vidi da li bojkotuju iskreno zbog naroda i nekih ideala ili iz licnih interesa.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

3. The Following 4 Users Say Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Bojkot je lak kad nema posljedica po licni interes. Treba ukinuti plate svima koji bojkotuju, cisto da se vidi da li bojkotuju iskreno zbog naroda i nekih ideala ili iz licnih interesa.
    Ili da se to tretira kao bolovanje, ideolosko bolovanje, pa da primaju 70% plate.
    Mislim da bi i tad ideali bili iskorijenjeni (kao zarazne bolesti) i ne bi bilo bojkota.

Ja bih uvela da politicari primaju samo minimalac. Tad bi pokazali svoje pravo lice.

Ali nema ko to da mi izglasa u skupstini
    Last edited by Kliker17; 25-04-22 at 19:59.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Ali cemu izbori ako nema ko da sazove Skupstinu nakon njih? Eto vele ovi Becicevi da je to tako i sta sad!? Da bacamo pare na izbore a ti ljudi ne mogu da poslije udju u Skupstinu jer nema ko da je sazove. Bezveze.
    Očigledno pratiš samo politiku u CG, ne i u ostalim državama u kojima je smjenjivost vlasti redovnija pojava. Pošalice na stranu, uspostavlja se većina koja nije zasnovana na izbornoj volji. Ispričana je priča masu puta, ne želim da ponavljam. Objasni ti meni, da ne idemo previše u sazivanje sjednica nakon izbora, kako će sada neko lice da zakaže sjednicu kad neće biti ono taj koji će predsjedavati na početku sjednice koju zakazuje?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Ja ne mogu da vjerujem da možeš da ne dolaziš na posao a da primaš i dalje masnu platu na teret građana Crne Gore.

Kakav je to zakon o radu, kakvi su to ljudi uopšte? Je li bilo ikad polemike oko toga?
    Pa možda mogu DPS i Ibrahimović da objasne, uzeli su da bojkotuju skupštinu čim su izbore izgubili.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,410
    Thanked in
    6,717 Posts

bojkotovao je i DF, i to ka stranka većine i uništavali namjerno Vladu. sad vraću Mandu da nam objasni kako Crnogorci ne postoje i da reče kako nema većeg borca za srpstvo od njega. splačina izdajnička

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

8. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,238
    Thanks Thanks Received 
    1,668
    Thanked in
    905 Posts

Bojkot je oprobano oružje političara u CG, da se ne radi i to malo posla što imaju. Počev od lokala po opštinama pa do državnog vrha.

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Toliko nam je jadna i zalosna politicka scena da mi se prosto vise ni citaju vijesti ili prati bilo kakva vijest o nasoj vladi….

Ako mi je poslije svih ovih godina Dps i Bs izbor a Df i demokrate alternativa, propalo se.

Sorrow

11. The Following User Says Thank You to p0smatrac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    1,090
    Thanked in
    516 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    bojkotovao je i DF, i to ka stranka većine i uništavali namjerno Vladu. sad vraću Mandu da nam objasni kako Crnogorci ne postoje i da reče kako nema većeg borca za srpstvo od njega. splačina izdajnička

Ako ti je mandic mjerilo srpstva ,ne znam sta bih ti rekao ako si mislio na "takulin srbina" tu se slazemo .po meni najveca splaka koja ne ide zajedno u recenicu sa srbima.
    mandic radunovic bulatovic knezevic a bjezi brt

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
    Tebe mi je žao a za mene me duša boli

13. The Following User Says Thank You to aleksa111111 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,410
    Thanked in
    6,717 Posts

na to sam i mislio. profesionalni Srbi. ka što imamo profesionalne Crnogorce u vidu ovija iz DPSa i SDa. pa je tako Brajović najveći Crnogorac a nekad mu Kosovo bi najskuplja srpska riječ. i on brani interese Crne Gore i boji se za nju

još gore kad i Brajović i Mandić kažu da pričaju u ime svih Crnogoraca i Srba. Radunović je već posebna priča, zaeba je ljudi koliko prosječni depeesovac. borim se veli protiv DPSa a oni mu poslove namještali

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

15. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

To se sad opet iznenadjujete. U kotoru DPS nije usao od 2016.u budvi takodje, sem da naprave onaj puc.
    Sad opet ne ulaze...
    Iznenadjenja sa tim ili zabrinutost na forumu.... Nula...
    Tako da mozete i sada da nastavite da se nw iznendjujete... Djeluje licemjerno.
    I sto neko pomenu, nije ni DPS ulazio preko 6 mjeseci.... Dako i Demokrate izdrzite toliko....

Ne bih ja to nista diro

17. The Following 2 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Mada sam ja razumio da demokrate neće bit na ovu sjednicu ali da će koristiti zasijedanja da promovišu svoje ciljeve. Viđećemo na što će to da liči.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post

Ja bih uvela da politicari primaju samo minimalac. Tad bi pokazali svoje pravo lice.

Ali nema ko to da mi izglasa u skupstini
    Slazem se, idealno. Jos da se bore za povecanje pa da osjete taj napredak zajedno sa velikim brojem gradjana.

Ovako primaju po 1500 eura dok veliki dio drzave prima 450 a ne mali broj njih ‘vrace’ recimo 100eura poslodavcu. Neka sto primaju toliko, ne smeta, ali smeta kad ne idu na posao! Kad bojkotuju! A primaju te plate...splacine.

A ovo sa poslodavcima nije nista drugo nego reketiranje zaposlenih a poslodavci koriste uzasnu situaciju u drzavi za takve radnje, jer...ako neces ti, uvijek ima neko kome i to odgovara. Stvarno mi se gadi kakvi smo kao narod.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Očigledno pratiš samo politiku u CG, ne i u ostalim državama u kojima je smjenjivost vlasti redovnija pojava. Pošalice na stranu, uspostavlja se većina koja nije zasnovana na izbornoj volji. Ispričana je priča masu puta, ne želim da ponavljam. Objasni ti meni, da ne idemo previše u sazivanje sjednica nakon izbora, kako će sada neko lice da zakaže sjednicu kad neće biti ono taj koji će predsjedavati na početku sjednice koju zakazuje?
    Ma pusti ti to nego ti objasni meni da li po rezonovanju Demokrata i ostalih pravnih eksperata vaskolikog srpstva vise se moze sazvati ijedna sjednica Skupstine ikad u Crnoj Gori ili nam je ona zadnja Beciceva bila zadnja podgoricka made in 1918 godina posto sve sto su radili oni i DF od izbora do sada je vodilo tome da se potru sve drzavne institucije. DF preko svog niksickog serifa i ne krije da im je to ustvari i cilj, tako da sad stidljivo a kroz koji mjesec i deklarativno prica o ujedinjenju sa Srbijom ce biti sve izrazenija i izrazenija...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Ma to je stvarno prebitno sto je neko izlupetao da ne moze da se sazove sjednica a ovamo splacine po 1500 eura a ne idu na posao i to skoro niko ne komentarise.

bitno je da ste zastave Ukrajine zakacili, velike demokrate i ljudi sa osjecajem za tugu drugog.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Ma pusti ti to nego ti objasni meni da li po rezonovanju Demokrata i ostalih pravnih eksperata vaskolikog srpstva vise se moze sazvati ijedna sjednica Skupstine ikad u Crnoj Gori ili nam je ona zadnja Beciceva bila zadnja podgoricka made in 1918 godina posto sve sto su radili oni i DF od izbora do sada je vodilo tome da se potru sve drzavne institucije. DF preko svog niksickog serifa i ne krije da im je to ustvari i cilj, tako da sad stidljivo a kroz koji mjesec i deklarativno prica o ujedinjenju sa Srbijom ce biti sve izrazenija i izrazenija...
    Iha, kvalifikacije su pretjerane. Nego nemaš odgovor na postavljeno pitanje i štetim mantrama to pokupavaš da neutrališeš. Kako god.

Thanks Thanks Given 
    24,178
    Thanks Thanks Received 
    10,013
    Thanked in
    7,504 Posts

Evo ga i Perić.

“Tvrdi se da je ovo svojevrstan demokratski iskorak, a bježi se od osnova demokratije – od izbora, i već u početnim koracima ključne odluke donosite bez uključivanja javnosti – konkretno mislim na pregovore o formiranju same vlade”, kazao je Perić.

Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Iha, kvalifikacije su pretjerane. Nego nemaš odgovor na postavljeno pitanje i štetim mantrama to pokupavaš da neutrališeš. Kako god.
    Cu kvalifikacije su pretjerane!? Stetne mantre!?

Samo slijepima i gluvima nije danas jasno da je ne savez nego ujedinjenje sa Srbijom krajnji cilj snaga iza kojih se kriju DF i Demokrate.

Upravo iz tog razloga su poslije izbora sve nesposobno sto su imali uvalili u drzavnu upravu i sve njene institucije derogirali i obesmislili.

Upravo je i to razlog zasto je URA povukla posljednje poteze jer sjetite se "URA nece dati". URA nije izdala vec je brutalno prevarena od ljudi koji su pogazili svoju rijec i slagali sve sta su obecali.

Ako treba ikome na svijetu bijelom sa iole zrna soli i trezvenog razmisljanja da objasnjavam da se sjednica Skupstine moze sazvati jer se po besmislicama koje siri druga strana i ako to prihvatimo kao rezon ne moze se sazvati vise ikad ijedna Skupstina CG. Dakle, jel cilj da Skupstina CG pa i sama CG ne postoji ili cemo se drzati prava.

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,887
    Thanked in
    2,829 Posts

Je li bilo ikad polemike oko toga?
    Nije. Svi su tada 2011 digli ruke da im se daju plate i maximalne penzije. Rijetki momenti da je neki zakon dobio podršku parlamenta u cjelosti. Iskopah neke linkove stare.

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ka-za-40-odsto
    https://www.vijesti.me/vijesti/polit...lanoj-porodici
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

26. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Cu kvalifikacije su pretjerane!? Stetne mantre!?

Samo slijepima i gluvima nije danas jasno da je ne savez nego ujedinjenje sa Srbijom krajnji cilj snaga iza kojih se kriju DF i Demokrate.

Upravo iz tog razloga su poslije izbora sve nesposobno sto su imali uvalili u drzavnu upravu i sve njene institucije derogirali i obesmislili.

Upravo je i to razlog zasto je URA povukla posljednje poteze jer sjetite se "URA nece dati". URA nije izdala vec je brutalno prevarena od ljudi koji su pogazili svoju rijec i slagali sve sta su obecali.

Ako treba ikome na svijetu bijelom sa iole zrna soli i trezvenog razmisljanja da objasnjavam da se sjednica Skupstine moze sazvati jer se po besmislicama koje siri druga strana i ako to prihvatimo kao rezon ne moze se sazvati vise ikad ijedna Skupstina CG. Dakle, jel cilj da Skupstina CG pa i sama CG ne postoji ili cemo se drzati prava.
    A nemoj, svugdje vidiš neprijatelje. Ura brutalno prevarena. Gasi sve.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

A nemoj, svugdje vidiš neprijatelje. Ura brutalno prevarena. Gasi sve.
    Svugdje vidim neprijatelje!? Nek puste snimak pregovora pod Ostrogom posto ih oni jedini imaju pa da vidimo.

Stav rukovodstva URA je bio prije izbora da se ide sa tehnickom, manjinskom Vladom a Dritan je pao na pricu o ekspertskoj Vladi i pomirenju. Od pomirenja nismo ni p dobili vec su crkva i srspki nacionalisti zauzeli svoje pozicije i radili na sirenju srpskog sveta. Skupstina nije ni radila pa smo nazadovali po svim pitanjima a to je poslije DPS svojevrstni uspjeh. Taj nerad Skupstine vam se toliko osladio da i danas trazite razlog da ona ne bi trebala da radi i to ne samo sada nego uopste.

Dakle, ljudima je bilo dato skoro sve i nije im bilo dovoljno jer se zna sta je krajni cilj i tu dolazimo do prevare u bukvalno svakoj tacki sporazuma i onog sto je potpisan kao i onog usmenog oko kojeg su se slozili svi.

U svojim istupima su iskreni taman kao "razocarani glasaci URA" to jest njihovi botovi koje su pustili po mrezama ne bi li sproveli jos jednu prevaru.

A ono sta je pokrenuo Kovacevic sa pricom o ujedinjenju je nesto iza cega ce oni narednih mjeseci i godina sve glasnije da spominju a uplivom u institucije sistema su vec napravili dobru podlogu i derogiranjem tih institucija da prave pricu o nesposobnoj drzavi.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Evo ga i Perić.

“Tvrdi se da je ovo svojevrstan demokratski iskorak, a bježi se od osnova demokratije – od izbora, i već u početnim koracima ključne odluke donosite bez uključivanja javnosti – konkretno mislim na pregovore o formiranju same vlade”, kazao je Perić.
    Realno je u pravu. Doduse, izbori zaista nisu potrebni niti bi ista promijenili, ali definitivno se ne radi o nekom demokratskom iskoraku. To se vidi bas u drugom dijelu njegove izjave, gdje je u potpunosti u pravu. Dva mjeseca ovi ljudi u tajnosti sastavljaju vladu i vjerovatno dijele funkcije po dubini i ko zna sta jos rade, kao da niko osim njih ne postoji. Previsoko misljenje o sebi ima ova nasa politicka elita.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

30. The Following 4 Users Say Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,178
    Thanks Thanks Received 
    10,013
    Thanked in
    7,504 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Realno je u pravu. Doduse, izbori zaista nisu potrebni niti bi ista promijenili, ali definitivno se ne radi o nekom demokratskom iskoraku. To se vidi bas u drugom dijelu njegove izjave, gdje je u potpunosti u pravu. Dva mjeseca ovi ljudi u tajnosti sastavljaju vladu i vjerovatno dijele funkcije po dubini i ko zna sta jos rade, kao da niko osim njih ne postoji. Previsoko misljenje o sebi ima ova nasa politicka elita.
    Realno,jeste.

U prevodu,trulo je nešto u državi danskoj.

Evo gledam kako ođe ljudi brane političare kao da su im iz kuće izašli.

A ne da su služba koju skupo plaćaju.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Svi su politicari na nasoj politickoj sceni ista vnago koji samo svoj interes gledaju i nista vise. A narod mrčni trpi i gura, oguglao...
    No nema naroda odje, inače bi svi kolektivno skočili i govnjivim motkama ih sve u kumbulj najurili i potrpali po kontejnera...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

33. The Following 2 Users Say Thank You to lucke91 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,178
    Thanks Thanks Received 
    10,013
    Thanked in
    7,504 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Svi su politicari na nasoj politickoj sceni ista vnago koji samo svoj interes gledaju i nista vise. A narod mrčni trpi i gura, oguglao...
    No nema naroda odje, inače bi svi kolektivno skočili i govnjivim motkama ih sve u kumbulj najurili i potrpali po kontejnera...
    Ko Rumuni

E stvarno kad ih vidim kako se kočopere po kafana mislim se evo ga ka kirbi.

Bez programa za dubinsko čišćenje.

Eto,tako.

Ovaj model manjinske vlade je stajao URA na stolu još 30.avgusta,svo vrijeme glasaju sa partijama istog programa onda kreću s njima u koalicije.

Dan mrmota.

Page 145 of 304 FirstFirst ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)