Imam (ili sam imao) koronu sa simptomima ili bez simptoma ali imam antitijela
Pozitivan sam (ili sam bio) ali bez simptoma i nemam ili ne znam da li imam antitijela
Nisam ili ne znam da li sam (bio) pozitivan
Ima li vise u bivsi JNA da se primaju vakcine ili su zatvorili taj punkt? Na covidodgovor ne znam koliko cesto updateuju, a drug mi rece da nema vise tamo.![]()
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
ljudi, treba trebao bih da primim vakcinu, prva doza. E sad sve vise se prica da je ovim nasim vakcinama istekao rok. Moze li mi neko to potvrditi ? Mislio sam kinesku , ali ne znam koliko je "sveza"![]()
Primih 3.fajzerovacu, nisam pita za rok ni da mi pokazu bocicu.
Kako bi pusku u ruke uzeli ako se vakcina bojimo.
Nevo da ne mracim no na dojc u Italiju.
^ Za 15ak dana ti ionako ništa neće trebati za ulaz u IT. Džabe si se bockao isteklim (u svakom pogledu) sredstvom.
Pozz iz Evrope![]()
The more things change, the more they stay the same.
https://www.schengenvisainfo.com/new...ntil-mid-2023/
Valjalo bi da obustave covid sertifikat, ali cisto sumnjam... I za ameriku mi treba isto, idem za nekoliko mjeseci, vratile se konferencije i sajmovi...
Jedno je obustaviti, a drugo je ukinuti. Pomenuti produžetak do sredine 2023. se odnosi na mogućnost ponovnog vraćanja u funkciju. Sve u skladu s toplo - hladno igrom.
Trenutno je obustavljen u mnogim državama i nije više uslov za ulazak. Za IT je najava obustavljanja super green passa od 1. aprila. Non-EU turisti u IT svakako od 1. marta mogu samo sa testom (bez vaxa)
The more things change, the more they stay the same.
Onako kako je nauka od početka prognozirala, mutacija u manje opasan soj...
Sent using Tapatalk
#fakenews
COVID digest: China's Shenzhen goes into lockdown
https://www.dw.com/en/covid-digest-c...own/a-61115243
Itekako je ima i nista manje-vise nije opasna/neopasna nego u decembru 2021 a sjetimo se gdje smo bili tada a gdje sad.
---
Izgleda da napokon po prvi put nakon ko zna koliko godina ogripovah, prosle sedmice imah simptome gripe/covid19 al' srecom negativni testovi na COVID19.![]()
Last edited by beatnological; 15-03-22 at 13:31.
Ljudi znae li da li ima trenutno kod nas stomačnog virusa, ono mučnina nesnosna, povraćanje i temperatura? Moze li to biti kovid (jeste li čuli da sada u ovom turnusu neko ima mucninu uz koronu) ili je mozda neka viroza? Samo mi to treba![]()
Da li iko zna d ali se i vikendom radi PCR test u Institutu za javno zdravlje i koje je radno vrijeme?
Treba radi ulaska u bolnicu PCR test ne stariji od 48h.
Trebalo bi da se radi. Termini su bili 7 ujutru ili 5 poslije podne. Mislim da nisu zakazivali tipa zovneš danas pa da ti za subotu ujutru zakažu, nego vele zovni u petak pa ćemo zakazat sa sjutra. Svakako zovni pa pitaj.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ima li ko od forumaša sa kovidom? Je li ga nema više ili smo svikli pa ne prijavljujemo? Neka komšinica u zgrdi juče reče da imaju i ona i muž joj kovid ali da su im doktori rekli da nema potrebe da budu u izolaciji?! Meni bi čudno ali ajde
Samo se sjetim početka pandemije i odnosa prema zaraženima...ka da su gubavi, greote!
Dosta ljudi koje znam se zali na neki virus sto hara, kazu nista laksi od korone. Poseban neki oblik koji se ne registruje mozda?
U mojoj okolini ista stvar. Dosta ljudi "gripuje" sa "nikad jacom gripom".
Mene je skoro 20 dana držalo, par dana sam ležao posle toga svaki dan oko 2-3 popodne me opet hvatala nemoć i glavobolja.
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
evo čuh danas da je muz od komsinice koji je njoj donio koronu sa posla i odležao je samo jedan dan tj noc i dan pošto je dobio temperaturu koja je sjutradan prestala, uredno išao da radi svaki dan čak i taj dan kad je testiran i kad se utvrdilo da ima koronu?! Je li smiješno ovo? Pa od gripe kad si bolestan sjediš doma?! Ok nema izolacije 15 dana, je li bog dao , ali brate barem 5 dana kad imaš bolest koja se prenosi i koja moze neke kategorije ljudi baš da "sredi"?!
Pih kakvi debili! Ušta bačismo dvije ipo godine života!
Prehladjen sam tacno nedelju dana, testirah se prije 3-4 dana negativan.
Od simptoma grlo i nos.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks