Sve prodavaj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja ne znam jel iko stvarno povjerovao da ce se neko upustiti u nekom narednom periodu u avanturu izgradnje hidrocentrale od 300 miliona a gaca na g***** nemamo?Pa kako smo radili autoput i kad bi imali para za izgradnju ovoga bi nam sigurno trebalo jedno deset godina ako bi je ikad zavrsili.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Sve prodavaj
SDT se aktivirao.
https://www.slobodnaevropa.org/amp/f...%3A%20%251%24s
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Pa to je rok predviđen za gradnju. Osam cijelih godina, što je računaj odmah deset minimum.
I to 300 miliona je prije skoka cijena materijala. Tice znaju koliko bi na kraju izašlo. Plus dajemo 49% u trajno vlasniptvo EPSu.
Al DF i Demokrate zapele i guraju ne staju.
A za 100 miliona uloženih u solar se dobija ista količina električne energije, bez uništavanja ovakve ljepote...
Nezapamćen pokušaj izdaje. Sram ih bilo.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Otprilike sve što treba reći da bi se shvatilo kolika je ovo izdaja (nadam se samo u pokušaju).
Naravno, DPSovci su još gori...
Oni su htjeli i Taru da potope, Crno jezero da "valorizuju" za firmu Duška Markovića, stavili rijeke u cijev zarad profita Blaža i drugih rođaka i prijatelja, a po Sinjajevini htjeli da se igraju artiljerijom.
Sve IZDAJNICI.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
https://bokanews.me/raketna-fregata-...boku-kotorsku/
Last edited by ASC; 23-04-22 at 20:54.
Opet srbski narod ispasta promjenom vlasti u cg. No dobro, vratice se klatno na nasu stranu uz pomoc dodika i vucica
f6
Na šta se svelo novinarstvo, neki lik je kao pošao na turnir i eto odma skandala na osnovu laži.
Ja vidim trobojke, među kojima nije zastava republike Srbije, i eto da vjerujemo bratu lažovu da je išla pjesma veseli se srpski rode, od koje vas je veći strah nego od popisa ja mislim, dovoljan razlog za izlive nacizma od strane bivših Srba...
Crna Gora ima zastavu,ustalom,državnu.
Nagledala sam se ja svega i svačega live u Crnoj Gori,i da ti kažem da je tuga i jad kakvi ljudi predstavljaju Srbe ovdje.
Šta tek radi tzv srpska kuća,in4s,SPC i slični?
Sve rade da izjednače Srbe i četnike i veličaju Mladića.
Nedavno je otkazan takav film u Cineplexxu na apel građana.
Još je Obradović rekao,knjige,knjige braćo a ne zvona i praporci.
Nek vide Srbi ko ih ođe i kako predstavlja.
Znaš meni je majka ipak iz Beograda,pa malo više znam o onoj drugoj Srbiji koju ovi niti znaju niti poznaju.
Last edited by Bluemoon; 23-04-22 at 22:45.
Nacizam? Znas li uopste sta to znaci? U istoj recenici optuzujes nekog za “izlive nacizma” i negiras mu naciju, nazivajuci ga “bivsim Srbinom”. - kontradiktorno malo.
...
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Moram da budem politički korektan pa je to neki blagi izraz, da ne ispadne da sam genocidni pjesnik.
Ne mogu da čitam postove bluemoona jer stvarno previše bespotrebno piše, samo da se javim oko zastave. Pa šta ako cg ima zastavu? Je li to nešto izvanzemaljsko? Treba li na pijacu da idemo sa zastavom, ne kontam?
Ljudi igraju fudbal, postave svoje zastave (među kojima na priloženim slikama ja ne vidim zastavu "druge države") i od toga halabuka nastade... I posle ja kriv što kažem da pojedini imaju neke probleme sami sa sobom.
Last edited by hercules; 24-04-22 at 09:05.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Dobro da je sprečena veća katastrofa,i da su zaustavili da ne dođe do sudova sa destilatima.
https://www.google.com/url?sa=t&sour...fcQqmuOSfOysvD
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks