Nisu teski zbog velicine nego zbog kompresora, baterije i drugih komponenti koje tada nije bilo.
Nisu teski zbog velicine nego zbog kompresora, baterije i drugih komponenti koje tada nije bilo.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ali sad imaju duplo veci obrtni.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Znaci bilo je i gorih.
Inace ako bas pitas ovaj lijevo je Mansel u Jerezu 1990.
Last edited by TAKUMI; 15-04-22 at 14:59.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Pazi 2017. i Vettela. Isto Ferkan…
https://www.motorsport.com/f1/news/w...8Z7w1jF89VcadE
Why Ferrari has stayed in front despite its no F1 upgrades approach
Prvo Noris, pa sad Lecler.
![]()
Kad nosiš Richard Mille, samo je pitanje kad vremena kad će se ovako nešto desit.
Samo 1 DRS zona u Imoli
Mogu da zamislim pod kojim je već sad a pod kojim će tek pritiskom da bude Leka sad za vikend da pobijedi....
Evo prilike da vidimo od čega je satkan.
Trka u Monci je za jedno 4 mjeseca i više... Karata je ostalo vrlo malo u slobodnoj prodaji kažu već sad.
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
To jeste... Ali te sezone nijesi imali bolid za titulu i malo ko je od njega tada bilo šta očekivao... Ove godine mislim da 99.99% ljudi očekuje i "traži" pobjedu sad u nedelju i mislim da je on toga i te kako svjestan.
Bit će ludnica sigurno. To treba dozivjeti svakako...
Ja sam bio na motoGP u Mugello u eri Rossija i atmosfera je neopisiva, mogu mislit što će biti sad u nedelju...
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Last edited by TAKUMI; 20-04-22 at 19:12.
Drug je bio 2019. u Monci i prepricavao nam je, nerealne scene i price. Mogu mislit kako je kad si prisutan. Ja sam dozivio 1-2 u Madjarskoj 2017. i zvek je bio, mogu mislit u Italiju.
I ja sam dozivio 1-2 u Indianapolis 2006e. Ludilo potpuno.
Nikad to necu zaboravit.
trka u imoli imas dobre sanse da bude kisna...mada kako se priblizava vikend sanse za tako nesto padaju....uglavnom kisa moze da promijesa karte dobro
ja sam u italiji ovaj vikend.... ali pitanje je koliko cu upjeti live da ispratim sve....
a drug koji ide sa nama on se odvaja i ode za imolu...
Last edited by E_K_V; 21-04-22 at 07:38.
Sainz jos 2 godine u Ferariju, do 2024.
https://maxf1.net/en/fia-moves-back-...top-drs-games/
....Last year, the detection point for the only DRS zone in Imola was 20 meters before Turn 17, ie in the braking zone for that turn, and the FIA decided to move the detection point for this year to 385 meters before Turn 17.
This will make it more difficult for drivers to play games at the detection point, as they will lose a lot more time in the event of intentional braking before that point than last year when the point was in the braking zone....
Last edited by ToJeMojBrat; 21-04-22 at 13:45.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
pet
13:30 trening 1
16:30 kvalifikacije
Sub
12:30 trening 2
16:30 šprint
Ned
15:00 trka
poslato sa Ultra Galaxy mašine S21
Kmica strasan. Uspio da se izvuce iz Q1 za 0.004s.
Carlos ce ih doci glave ove godine.
Last edited by TAKUMI; 22-04-22 at 16:47.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks