Celebic?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
A sad celebic kasni sa platama u firmu…
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Hohoho. Pa neka kazu da nemam ukusa. Drzacu se ja Venture sad kad se zavrsi.
Gledam inace ono Zabjelo, mislim da je samo pitanje vremena kad ce stadion da se “pomjeri”. Previse je dobra lokacija i kvadratura, da on opstane. Ne znam kakve su zakonske regulative, ali ne sumnjam da ce se naci rjesenje.
Jel ko isao u proceduru premjeravanja stana i ispravke kvadrature u list nepokretnosti . Koliki je uopste to posao , koliko kosta ta akcija . Vidjeh da ste pisali gore ali bih provjerenu info
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Tačnu informaciju ćeš dobiti od ovlašćenog geometra.
Neki od njih ti mora premjeriti stan i napraviti skicu. Mislim da ti oni mogu i predati papire u katastar.
Trenutno ne vidim razlog zašto bi to radio. Samo će ti porez biti nešto veći.
Ako nekad bude trebalo....uvijek ćeš to moći da napraviš.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Imam neku ponudu pa da pitam jer znam da imate dobre informacije, stan oko 80m² na spratu od zgrade koji nema dozvolu, neka pravna vratolomija sprat iznad ima dozvolu znači ne može biti rušenja, lokacija Momišići, stan mi se ali baš svidja pa nekad se mozda to sredi sa dozvolom pojma nemam, koliko je neka realna cijena kvadrata ovog stana !?!
Sprat sa dozvolom je izgradjen na sprat koji nema dozvolu ?
E ovo prvi put cujem.
If you're good at something, never do it for free.
Evo ko oce jeftin stan
https://ibb.co/hmsdvBg
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Last edited by straus; 26-04-22 at 10:36.
[mention]METZ [/mention] Pretpostavljam onda da na taj stan nemas nikakve mjesecne i godisnje dadzbine ?
If you're good at something, never do it for free.
U Podgorici ima zgrada dje su dva stana na spratu legalna, hodnik nije a stepeniste jeste....
A ne da cio sprat ima. Najveca crnogorska prevara po dizajnu. Katastar
Ne bih ja to nista diro
Zelena zgrada Čelebica kod Osnovnog suda-jedan sprat nema dozvolu a iznad njega je legalan sprat. Zemlja čuda.
Kako se knjiže te zgrade ako imaju fizički 5 spratova a legalna i prijavljena su 4?
Šta piše onom ko živi na 5.da je u stvari na 4?
Kako radi skupština stanara?
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ ¯\_(ツ )_/¯.............
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks