Slobodno od toga odustani,bas svi losi.
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Nedje je bila prica o elektricnim rostiljima ali nema sanse sad da nadjem dje je to, sta rekoste valja li sto ovaj delimano rostilj?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kao veliki potrošač maslinovog ulja - Monini prevashodno, da li mi neko može pojasniti osnov zbog kojeg je Monini ulje od 750ml skuplje od pakovanja od 1L.
U prilogu je PrnScn u Ideu , a cijene su iste i u Voli.
Zanemarite cinjenicu da je trenutno akcija, ove cijene su ovakve konstantno. Pokušao sam da vidim na pakovanju da li ima razlike , ali nema.
Bude nekad tih nelogičnosti i ja sam primijetio ali nijesam mLogo mozgao no uzimao povoljnije...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Čim u imenu ima razlike, kod skupljeg stoji "classico", vjerovatno ima i u sastavu...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Često je i vino od 750ml skuplje od 1L.
Razlika u kvalitetu (makar tako kažu).
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Kod vina ako je plutani i klasicni cep svakako da ima razlike... I kod ovih ulja, i ja krenuh reci, zavisi od te beke klase, nacina cijedjenja...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Koliko kosta punjenje kucne klime? Bez ciscenja, samo punjenje..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Nije to baš tako jednostavno da kažeš da je "samo" punjenje... Mora se rekuperirati freon iz sistema, da se odredi koliko ga ima, a koliko fali. Sve to traje određen kraći ili duži rok, zavisno od veličine sistema...
Naravo, može i neki divljak da dođe i naspe nssumično...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Što se kuca u polja "korisničko ime" i "lozinka" za pristup e katastru? Ili se mora registrovati,mada,nekad se moglo bez toga dobiti po osnovu jmbg.
@goozica ?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Korisnik korisnik, ako se sjecam. Meni to sacuvano pa ne kucam
Velikim slovima sve.
Last edited by NHM; 17-04-22 at 15:26.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
E jadi ih znali sa velikim slovima na password.Uspio.Fala momci
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Iz tiganja su ukusniji nego sa el roštilja
Jesu li petak i ponedeljak neradni dani za sve, ili samo za pravoslavce? Kako je to išlo prethodnih godina?
Ja sam imao Sencor iz Okova i časti mi odrađivao je odlično posao. Identičan je kao onaj klasičan Delimanov. Braća Kinezi stave samo drugi naziv. Naravno da je bolje na ćumuru. Najbolje bi bilo na drvetu. Ali za porodicu nešto na brzinu da spremiš je odličan. Od ribe, povrća, jaja, mesa naravno. Sve. Ja sam bio zadovoljan. Dok nije došla ekipa i očistili ga onom čeličnom žicomi sa njim u kontejner. Taman sam prije nekoliko dana gledao opet da ga uzmem i vidio sam da ga ima u Okovu.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ja onda očigledno onda nešto pogrešno radim jer sam uzeo ovaj Vivax, (Kimtek je radio neku promociju pa je presmiješna cijena bila) i nikako da mi temperaturu postigne, tj. bukvalno bude temperatura ta da možeš dlan da držiš bez problema iznad ploče konstantno.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks