Page 126 of 304 FirstFirst ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... LastLast
Results 3,126 to 3,150 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    24,171
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

Sumnjam da je ovo on sastavljao,trebao bi mu kaRkurator.No dobro,svi oni imaju četu savjetnika.Koliko sam shvatila on ni tad nije bio za open balkan,mada sve nešto pod velom tajne ona posjeta Beogradu.
    Ne znam otkud se i Rama stvori tad.

A što čini dam ti ne dam brašno, patetični šizofrenik.

Da ovi ljudi ođe ne gomilaju brašno,imali bi još.A i nama kao jedan grad neđe drugo, da naraniš koliko nas ima.

Tenzije,tenzije.

Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
    Last edited by Bluemoon; 16-04-22 at 06:18.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ne ponasajte se ko uvrijedjena djeca.
    Pa i EU je kad je pocela Covid kriza zatvorila granice i prvo brinula o svojom clanicama.
    Odakle Rama? Pa za sad OB guraju Vucic i Rama. I ako su ukljuceme SRB, MKD, RS i ALB sta ocekujemo? Da mi imamo prioritet jer smo dugogodisnji kupci. Kupicemo od Bugarske? Da, ali po kojoj cijeni? Koliko shvatih pekare daleko je od cijenw za koju je nabavljano u SRB. Pominjali su poskupljenje od 25 do 30%.
    Evo je poceo ekonominom da se bavi ko i DPS.
    Vrijeme je da se CG politika okrene sebi i formira svoju ekonomiju kako treba, a ne da za svoje promasaje krivi druge.
    Dosta smo to gledali 30 godina.
    Ovo mi je u rangu Bajdenove izjave da je za cijene goriva u USA kriv Putin. Nije legendo, nego tvoje lose procjene i uticaj na clanice OPEC koje si svaku uvrijedio

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    24,171
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Pa ti si bila pitana al nisi odgovor dala. Nemas pravo zalbe
    Kakve sam sreće tačno bi naletjela na rista kako izlazi iz "đipa" da glasa.Pa da me prokune tri puta i tri hiljade puta što ne glasam za demokratsko felerični front.

PuŠti đa'ola.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Ne ponasajte se ko uvrijedjena djeca.
    Pa i EU je kad je pocela Covid kriza zatvorila granice i prvo brinula o svojom clanicama.
    Odakle Rama? Pa za sad OB guraju Vucic i Rama. I ako su ukljuceme SRB, MKD, RS i ALB sta ocekujemo? Da mi imamo prioritet jer smo dugogodisnji kupci. Kupicemo od Bugarske? Da, ali po kojoj cijeni? Koliko shvatih pekare daleko je od cijenw za koju je nabavljano u SRB. Pominjali su poskupljenje od 25 do 30%.
    Evo je poceo ekonominom da se bavi ko i DPS.
    Vrijeme je da se CG politika okrene sebi i formira svoju ekonomiju kako treba, a ne da za svoje promasaje krivi druge.
    Dosta smo to gledali 30 godina.
    Ovo mi je u rangu Bajdenove izjave da je za cijene goriva u USA kriv Putin. Nije legendo, nego tvoje lose procjene i uticaj na clanice OPEC koje si svaku uvrijedio

Ne bih ja to nista diro
    Pošto nam EU svaki dan skače po mozgu sa pričom: mi smo vaša braća, vi nama sve naše i tako.. Tj. nema dana kad nas ona splaka iz BG-a ne pominje u nekom kontekstu, rekao bi čovjek šta mu je 2-3 kila žita da nam šalje.. Ali ne lezi vraže, uvrijedi se taman kao mlada što je Zdravinjo izjavio kako ulijećemo u EU prije no što se otvorenom balkonu udare temelji..
    Ovo se može posmatrati iz konteksta "osvježilo" pa se zamalo prevarismo da su spuštili gard ovi iz BG-a kad smo mi u pitanju..
    Nema ljubavi među piranama jbga..

Naša ekonomija i planiranje robinih rezervi, ne budi smiješan Dobro se snađoše i kod Bugara..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

5. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,171
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

A što,imamo valjda luku Bar uvozimo šećer prekookeanski može se misliti i o takvim varijantama a ne samo o Balkanu.

U Nikšiću je mlin,može se i samleti žito.

Ta ucjenjivačka politika,i ta drama oko brašna je nešto u stilu onih 2000 vakcina.

BiH,Kosovo i Crna Gora odbijaju ući u otvoreni Balkan tako da projekat gubi smisao.

Last edited by Bluemoon; 16-04-22 at 10:01.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Pošto nam EU svaki dan skače po mozgu sa pričom: mi smo vaša braća, vi nama sve naše i tako.. Tj. nema dana kad nas ona splaka iz BG-a ne pominje u nekom kontekstu, rekao bi čovjek šta mu je 2-3 kila žita da nam šalje.. Ali ne lezi vraže, uvrijedi se taman kao mlada što je Zdravinjo izjavio kako ulijećemo u EU prije no što se otvorenom balkonu udare temelji..
    Ovo se može posmatrati iz konteksta "osvježilo" pa se zamalo prevarismo da su spuštili gard ovi iz BG-a kad smo mi u pitanju..
    Nema ljubavi među piranama jbga..

Naša ekonomija i planiranje robinih rezervi, ne budi smiješan Dobro se snađoše i kod Bugara..
    Sta mene interesuje prenemaganje Vucica, iskreno.
    Moze on da patetise koliko hoce. Iskreno, sa izjavama nismo bolji nista.
    Ja ne ocekujem da mi kukaju kako ih je neko zajebao. Posebno ta prica "ako izgubite trzoste..." ni da smo kina a ne 600k stanovnika.
    Tacno mi je prica 12 godina "vidjeces ti, ima svima da pricam da si kreten".
    Vrijeme je da se uozbiljimo

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Sta mene interesuje prenemaganje Vucica, iskreno.
    Moze on da patetise koliko hoce. Iskreno, sa izjavama nismo bolji nista.
    Ja ne ocekujem da mi kukaju kako ih je neko zajebao. Posebno ta prica "ako izgubite trzoste..." ni da smo kina a ne 600k stanovnika.
    Tacno mi je prica 12 godina "vidjeces ti, ima svima da pricam da si kreten".
    Vrijeme je da se uozbiljimo

Ne bih ja to nista diro
    Ne bi ni mene interesovalo da imamo državne institucije koje bi se bavile ovim laprdanjem pojedinih klovnova iz komšijske zemlje a ne da se ratuje saopštenjima po novinama, pinkovima i drugim kvazi medijima..

Ali kako kad nema u pustinju..
    Last edited by Zedd; 16-04-22 at 11:26.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

9. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    A što,imamo valjda luku Bar uvozimo šećer prekookeanski može se misliti i o takvim varijantama a ne samo o Balkanu.

U Nikšiću je mlin,može se i samleti žito.

Ta ucjenjivačka politika,i ta drama oko brašna je nešto u stilu onih 2000 vakcina.

BiH,Kosovo i Crna Gora odbijaju ući u otvoreni Balkan tako da projekat gubi smisao.

Moze se samljeti zito u niksickom mlinu, nije to problem, problem je sto to zito nije iz cg nego upravo iz srbije? CG nema proizvodnju zita a kamoli cega drugog

Thanks Thanks Given 
    24,171
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

Moze se samljeti zito u niksickom mlinu, nije to problem, problem je sto to zito nije iz cg nego upravo iz srbije? CG nema proizvodnju zita a kamoli cega drugog
    Raspitaj se pa ćeš saznati odakle je žito u mlin.

@zedd u to ime možemo napisati zahvalnicu dpsu u comic fontu.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Ne bi ni mene interesovalo da imamo državne institucije koje bi se bavile ovim laprdanjem pojedinih klovnova iz komšijske zemlje a ne da se ratuje saopštenjima po novinama, pinkovima i drugim kvazi medijima..

Ali kako kad nema u pustinju..
    Pa nisu nam srbi krivi za nemanje institucija. 30 godina su suvereno vladali i mogli da naprave institucije kakve hoce.
    Mi smo ih birali, pa se moze reci da smo htjeli takve institucije. Ni bolje ni gore. Nego bas ovakve.
    Izigravanje uvrijedjene mlade i CG ko singapur da nije Srbija susjed, su prica za bana unuka narodnog heroja. Rekao bi covjek da smo ostrvo i da ta srbija nije susjed i makedoncima i alba cima i madjarima i bugarima....
    Pa su nas svi u male ostavili.
    U rangu smo kosova i BiH. I za to smo sami odgovorni. To sto smo sve ulagali u nekakva etno sela, apartmane, zgrade.... Nije niko dosao pa nas po usima udarao da to radimo. Nego je nas izbor i ponosno se hvalili sa tim i da mozemo da kupimo sta hocemo....
    Eto nam sad nacionalni ponos sa etno sela....

Ne bih ja to nista diro

13. The Following 2 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Pošto vidim da na ovoj temi pričate o brašnu...

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ijesti_android

Evo portparol AV za CG se našao uvrijeđen i veli da je ZK preklinjao za brašno. Ne pominje zašto "braća" na "preklinjanje" ostaše nijema.

U saopštenju, lider DNP-a između ostalog navodi da će danas biti u Beograduda gleda vječiti derbi Crvene zvezde i Partizana.

"Da su druge okolnosti pozvao bih i njega da mi pravi društvo, ali pošto se Krivokapić strateški okrenuo Bugarskoj, ipak mu predlažem da danas odgleda utakmicu Lokomotive iz Plovdiva i Arde"

Ljudsko dno je previše blago poređenje za Milana Kneževića.

Inače, slušah sinoć Stijovića, reče da je bugarsko brašno jeftinije, ali je skuplji prevoz duplo, pa sad razmatraju opciju brodskog prevoza koja je znatno jeftinija.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 16-04-22 at 12:03.

15. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Raspitaj se pa ćeš saznati odakle je žito u mlin.

@zedd u to ime možemo napisati zahvalnicu dpsu u comic fontu.

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ima-za-15-dana

evo jedan dio, za ove sto su se raspitali vec "Značajnije količine brašna uspio je prije zabrane da uveze “Nikšićki mlin”, čiji mlin više ne radi već samo preprodaju brašno, kao i nekoliko trgovaca. Pšenica i brašno sa drugih tržišta su znatno skuplji zbog samih cijena ali i troškova transporta." :clown:

Ja razumijem da je CG vecinski u brda i u krse ali to zemlje pogodne za zemljoradnju sto imamo ne da nije iskorisceno nego je to sramota. Jedini razlog zbog cega Vucic moze da se nama sprda je to sto kad udjete na google maps i bacite pogled na Srbiju vidite da je citava u njive. Kod nas, to sto bi trebalo da su njive je prazan prostor koji ceka ne znam ni ja sta

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Pošto vidim da na ovoj temi pričate o brašnu...

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ijesti_android

Evo portparol AV za CG se našao uvrijeđen i veli da je ZK preklinjao za brašno. Ne pominje zašto "braća" na "preklinjanje" ostaše nijema.

U saopštenju, lider DNP-a između ostalog navodi da će danas biti u Beograduda gleda vječiti derbi Crvene zvezde i Partizana.

"Da su druge okolnosti pozvao bih i njega da mi pravi društvo, ali pošto se Krivokapić strateški okrenuo Bugarskoj, ipak mu predlažem da danas odgleda utakmicu Lokomotive iz Plovdiva i Arde"

Ljudsko dno je previše blago poređenje za Milana Kneževića.

Inače, slušah sinoć Stijovića, reče da je bugarsko brašno jeftinije, ali je skuplji prevoz duplo, pa sad razmatraju opciju brodskog prevoza koja je znatno jeftinija.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Klovn bio klovn ostao, dako se pobiju navijaci na tribinu pa i njega neko zafati(sto se nece desit jer su svi vucicevi al aj da se nadam). Resenje za krizu brasna nije da se moli ni Srbija ni Bugarska, no da dio tih para sto bi na to isao ode na nasu proizvodnju pa bi mogao AV za muda da nas povuce

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Šta će kukavci,uzeće im dobar dio glasova,sad mogu samo o vučicu da pricaju.

Najodvratnija je ipak ona lezbejka koja na svaki pomen vucica izdaje neka saopstenje,kao i magare od vulina i ostalih dupelizaca aleksandra vučića.
    Jer naravno,zašto bi se on spuštao na nivo ostalih u regionu,ima on preča posla nego da odgovara na optužbe

Sent from my iPhone using Tapatalk

19. The Following 2 Users Say Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ima-za-15-dana

evo jedan dio, za ove sto su se raspitali vec "Značajnije količine brašna uspio je prije zabrane da uveze “Nikšićki mlin”, čiji mlin više ne radi već samo preprodaju brašno, kao i nekoliko trgovaca. Pšenica i brašno sa drugih tržišta su znatno skuplji zbog samih cijena ali i troškova transporta." :clown:

Ja razumijem da je CG vecinski u brda i u krse ali to zemlje pogodne za zemljoradnju sto imamo ne da nije iskorisceno nego je to sramota. Jedini razlog zbog cega Vucic moze da se nama sprda je to sto kad udjete na google maps i bacite pogled na Srbiju vidite da je citava u njive. Kod nas, to sto bi trebalo da su njive je prazan prostor koji ceka ne znam ni ja sta

Davno sam neđe pročitao da Zeta ima dovoljno obradive površine da prehrani 3 miliona ljudi. Doduše, slabo ima apartmana za izdavanje i pješčanih plaža tako da nam je beskorisna.

Kad smo kod karikature od lezbijke, kako to da radikalni Srbi i u Crnoj Gori i u Srbiji na sav glas mrze homoseksualce, smatraju ih bolesnima, spc ionako na njih još i više sikće, ali kad pčkousti odluči, svi joj ljube skute? Retoričko je pitanje, znam kako.
    Last edited by NHM; 16-04-22 at 12:14.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

21. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

dobri Pipun, budući gradonačelnik

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,111
    Thanked in
    2,316 Posts

Увјек прво купујемо домаће производе, а онда су најчешћи били производи из Србије.
    Од оних Вућићевих забрана извоза за вријеме короне, почели смо да избјегавамо производе из Србије.
    Ако неће да нам продају, има ко хоће.
    Сваки дан зараде из Црне Горе преко милион еура.

Ако је ово писмо истинито, онда нам казује каквога смо премијера имали, а казује нам и то директно, ко су Вућићеви полтрони.

ДПС је за ове био институција.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

24. The Following 3 Users Say Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Davno sam neđe pročitao da Zeta ima dovoljno obradive površine da prehrani 3 miliona ljudi. Doduše, slabo ima apartmana za izdavanje i pješčanih plaža tako da nam je beskorisna.

Kad smo kod karikature od lezbijke, kako to da radikalni Srbi i u Crnoj Gori i u Srbiji na sav glas mrze homoseksualce, smatraju ih bolesnima, spc ionako na njih još i više sikće, ali kad pčkousti odluči, svi joj ljube skute? Retoričko je pitanje, znam kako.
    Pa mislim da nisu svi srbi u cg i u srb uz njega, ne? Mada to je manje bitan dio.

Komplet Zeta, sve do Skadarskog je idealno za makar neku biljku, ne mora to biti psenica ali zitarice moraju biti najzastupljenije, ne moze nas luk nahranit sve. Pored zete tu je i onaj dio kod grahova, komplet ravnica od pg do nk, pa onda u nk strasevina i ona poljana lijevo koja ne sluzi nicemu, pa desno ozrinici gore milocani, brezovik rastovac itd. Mogu do ujutru da nabrajam mjesta pogodna za poljoprivredu a odje neko gubi vrijeme plakajuci sta je AV rekao dok mi 400 miliona uvozimo iz te srbije takve, pa ne treba ni 20 miliona da se tim poljoprivrednicima bukvalno sve obezbijedi i da oni rade

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Ludilo je samo kad pomislim da uvozimo i sirovinu i gotov proizvod, i psenicu i brasno...Umjesto da se uveze samo psenica pa onda u nasim mlinovima meljemo ali jebaji ga...

Mi nemamo dovoljno ravnog zemljista za psenicu, jer da bi proizveli toliko brasna koliko nam treba potrebno je da se komplet Zeta prekrije psenicom sto ni teorijski nije moguce..Mozda kad bismo bili ravni ko Vojvodina..

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    Ludilo je samo kad pomislim da uvozimo i sirovinu i gotov proizvod, i psenicu i brasno...Umjesto da se uveze samo psenica pa onda u nasim mlinovima meljemo ali jebaji ga...

Mi nemamo dovoljno ravnog zemljista za psenicu, jer da bi proizveli toliko brasna koliko nam treba potrebno je da se komplet Zeta prekrije psenicom sto ni teorijski nije moguce..Mozda kad bismo bili ravni ko Vojvodina..
    Je l to provjereno ili ovako kazes? Ako jeste tako, koliko bi sa nekim umjerenim iskoriscavanjem pogodnog zemljista mogli da smanjimo zavisnost od uvoza?

Thanks Thanks Given 
    7,416
    Thanks Thanks Received 
    4,790
    Thanked in
    2,453 Posts

što bi sa onim brodom pšenice što ga je DPS kupio, a ove Tesle ga pljuvale kako su zayebali državu?
    Prodaše ga ovi naši ekonomski geniji mjesec dana pred rat.
    Kakvi su to talenti... Iz vreće vulvi muricu bi izvukli.
    Al znaju oni. Da prodajom isprave zajeb DPS-a koji je kupio žito. I to mjesec dana prije no su se pobile dvije najveće globalne žitnice, sa sve Drecunom procjeniteljem. A zveckalo se već oružjem. No, očekivat od retarda da razmisle je previše.
    Eksperti. Ostavili vrhunske poslove napolje da pomognu Crnoj Gori. Pa kad su dobili nogu u prknu i dalje se žtrvuju iako su neshvaćeni i ne idu nazad na vrhunske poslove.
    Tko leti, vrijedi...

29. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Je l to provjereno ili ovako kazes? Ako jeste tako, koliko bi sa nekim umjerenim iskoriscavanjem pogodnog zemljista mogli da smanjimo zavisnost od uvoza?
    Jednostavno se pravi racunica, koliko tona psenice se prosjecno dobija po hektaru i koliko tona brasna od psenice. Cini mi se oko 0.6t brasna na 1t psenice. Kad se to uporedi sa nasom godisnjom potrosnjom brasna dobija se da bi morali posijati cijelu Zetu i jos vise, da ne bi morali uvoziti. Ovo sve vazi u idealnim uslovima.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    19,079
    Thanks Thanks Received 
    8,896
    Thanked in
    4,328 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    ...što bi sa onim brodom pšenice što ga je DPS kupio... DPS-a koji je kupio žito...
    Nije ga DPS kupio no lično Duško Marković od plate.
    Ovo je na nivou jedne penzionerke iz našeg ulaza što je kasnila sa uplatom za održavanje ulaza i srijeće predsjednika ulaza i kaže mu:"Izvini,nisam TI uplatila.Sljedeći mjesec ću TI uplatiti"
    Posle,vjerovatno,misli da je on okrečio ulaz od njegovih para

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Last edited by joni; 16-04-22 at 14:02.

Thanks Thanks Given 
    24,171
    Thanks Thanks Received 
    10,008
    Thanked in
    7,500 Posts

Za tako nešto treba od ovog nivoa ozbiljna strateška politika prvo planska poljoprivreda,drugo carine u službi zaštite domaćeg proizvođača.

10 godina minimum do prvih rezultata.

Slovenija recimo ima tradicionalnu proizvodnju soli gdje vrećica takve soli kod nas je bila 5evra vidjećete je u bolje opremljenoj ribarnici sečovljnske soline.

A mi imamo što se solane tiče više mogućnosti od Slovenije,nego potpuno je zapuštena pri tom je jedna pumpa otišla za Nikšić,održava se na jednoj pumpi čisto zbog ptičjeg svijeta.

O eroziji da ne govorim jel lokalci dovode stoku na ispašu.

Thanks Thanks Given 
    7,416
    Thanks Thanks Received 
    4,790
    Thanked in
    2,453 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Nije ga DPS kupio no lično Duško Marković od plate.
    Ovo je na nivou jedne penzionerke iz našeg ulaza što je kasnila sa uplatom za održavanje ulaza i srijeće predsjednika ulaza i kaže mu:"Izvini,nisam TI uplatila.Sljedeći mjesec ću TI uplatiti"
    Posle,vjerovatno,misli da je on okrečio ulaz od njegovih para

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Onda je na nivou penzionerke i pljuvanje po Markoviću i njegovoj vladi što su kupili brod pšenice.
    Pljuvali su apostoli i tada njima bliski mediji.
    I objašnjavali kako je Markovićeva vlada kiksala sa tom kupovinom.
    I kako je sve to bio kriminal da se neko ugradi. I naravno retardi izabrali najdebilniji momenat za prodaju.
    Kad ono…

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

34. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Page 126 of 304 FirstFirst ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)