Results 1 to 25 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Ne ponasajte se ko uvrijedjena djeca.
    Pa i EU je kad je pocela Covid kriza zatvorila granice i prvo brinula o svojom clanicama.
    Odakle Rama? Pa za sad OB guraju Vucic i Rama. I ako su ukljuceme SRB, MKD, RS i ALB sta ocekujemo? Da mi imamo prioritet jer smo dugogodisnji kupci. Kupicemo od Bugarske? Da, ali po kojoj cijeni? Koliko shvatih pekare daleko je od cijenw za koju je nabavljano u SRB. Pominjali su poskupljenje od 25 do 30%.
    Evo je poceo ekonominom da se bavi ko i DPS.
    Vrijeme je da se CG politika okrene sebi i formira svoju ekonomiju kako treba, a ne da za svoje promasaje krivi druge.
    Dosta smo to gledali 30 godina.
    Ovo mi je u rangu Bajdenove izjave da je za cijene goriva u USA kriv Putin. Nije legendo, nego tvoje lose procjene i uticaj na clanice OPEC koje si svaku uvrijedio

Ne bih ja to nista diro
    Pošto nam EU svaki dan skače po mozgu sa pričom: mi smo vaša braća, vi nama sve naše i tako.. Tj. nema dana kad nas ona splaka iz BG-a ne pominje u nekom kontekstu, rekao bi čovjek šta mu je 2-3 kila žita da nam šalje.. Ali ne lezi vraže, uvrijedi se taman kao mlada što je Zdravinjo izjavio kako ulijećemo u EU prije no što se otvorenom balkonu udare temelji..
    Ovo se može posmatrati iz konteksta "osvježilo" pa se zamalo prevarismo da su spuštili gard ovi iz BG-a kad smo mi u pitanju..
    Nema ljubavi među piranama jbga..

Naša ekonomija i planiranje robinih rezervi, ne budi smiješan Dobro se snađoše i kod Bugara..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

2. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)