Originally Posted by
Hell Raiser
Ne ponasajte se ko uvrijedjena djeca.
Pa i EU je kad je pocela Covid kriza zatvorila granice i prvo brinula o svojom clanicama.
Odakle Rama? Pa za sad OB guraju Vucic i Rama. I ako su ukljuceme SRB, MKD, RS i ALB sta ocekujemo? Da mi imamo prioritet jer smo dugogodisnji kupci. Kupicemo od Bugarske? Da, ali po kojoj cijeni? Koliko shvatih pekare daleko je od cijenw za koju je nabavljano u SRB. Pominjali su poskupljenje od 25 do 30%.
Evo je poceo ekonominom da se bavi ko i DPS.
Vrijeme je da se CG politika okrene sebi i formira svoju ekonomiju kako treba, a ne da za svoje promasaje krivi druge.
Dosta smo to gledali 30 godina.
Ovo mi je u rangu Bajdenove izjave da je za cijene goriva u USA kriv Putin. Nije legendo, nego tvoje lose procjene i uticaj na clanice OPEC koje si svaku uvrijedio
Ne bih ja to nista diro
Pošto nam EU svaki dan skače po mozgu sa pričom: mi smo vaša braća, vi nama sve naše i tako.. Tj. nema dana kad nas ona splaka iz BG-a ne pominje u nekom kontekstu, rekao bi čovjek šta mu je 2-3 kila žita da nam šalje.. Ali ne lezi vraže, uvrijedi se taman kao mlada što je Zdravinjo izjavio kako ulijećemo u EU prije no što se otvorenom balkonu udare temelji..
Ovo se može posmatrati iz konteksta "osvježilo" pa se zamalo prevarismo da su spuštili gard ovi iz BG-a kad smo mi u pitanju..
Nema ljubavi među piranama jbga..
Naša ekonomija i planiranje robinih rezervi, ne budi smiješan
Dobro se snađoše i kod Bugara..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Bookmarks