Page 123 of 304 FirstFirst ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... LastLast
Results 3,051 to 3,075 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Važno je da shvataš da je Dritko zasrao, a to koliko, to će ti doći samo po sebi. Svaki bukake je težak dok se malo ne navikneš.
    To iz iskustva ili onako teorijski? Ne vjerujem da ću ikad shvatiti jer ne spadam u "razočarani glasač ure" populaciju A i ne spadam u ove druge koji glasaju jedne a poturaju priču da su glasali ove druge pa se još igraju uvrijeđene mlade
    Dvoličnost je izraz mislim ali složićemo se da nemamo isti pogled na nivo zas*ra jer ne gledamo istu širinu kompletne slike zas*ra
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

Evo nisam ni izašla na izbore,opozicija koja bojkotuje i saziv raspisivanja i Brajović sa par partnera.

Potpisnici sporazuma 2019 principijelni do zadnje ure,onda ih okupi neki pop.

Izađe Radović iz džipa da "prvi put glasa" prokunu čovjek ko ne glasa za DF đe se čulo i nečulo.

Reko,zajebi.

URA dobija ponudu da formira manjinsku vladu,još tad ali zašto je URA odbila?

Situacija u zemlji je bila toliko naelektrisana,da se uvijek neko pita hoćemo očuvati mir? Bezbjedonosna situacija je bila na očaju nakon svog onog udara iz Srbije,i djela BiH.

Ukucajte na tjubu kako se slavila pobjeda 31.avgusta i sa čijim zastavama i kakvim pjesmama.

A dobro je da se bača drvlje i kamenje na partiju od par procenata.

Godinu dana se probija mozak ođe o Lazaru,Kosovu i velikosrpskom projektu.

Dobro je da mnogi junaci ođe znaju kako je bilo na Kosovu devedesetih.

U skupštini negiraju genocid,hej genocid negiraju u ime svih nas.

Ali,rezolucija izglasana.

Šaraju se murali osuđenog ratnog zločinca,i sad ođe drvlje i kamenje na nekoga još etiketa avangarda?

Svi bi nešto voljeli i željeli,no je demokratija čudo.Svako ima pravo glasa.

Pa i oni što crtaju murale ratnom zločincu.

Rekoh neđe gore što oću da Konjević bude đe se nagovještava,što oću da se srede neke stvari iz 2015. do kraja.

Zna se što su njega predložili tu.

Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
    Last edited by Bluemoon; 14-04-22 at 19:52.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    To iz iskustva ili onako teorijski? Ne vjerujem da ću ikad shvatiti jer ne spadam u "razočarani glasač ure" populaciju A i ne spadam u ove druge koji glasaju jedne a poturaju priču da su glasali ove druge pa se još igraju uvrijeđene mlade
    Hahaha... branilac "nikad ni pod kojim uslovima sa DPS" avangarde ima obraza da napiše riječ dvoličnost.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Hahaha... branilac "nikad ni pod kojim uslovima sa DPS" avangarde ima obraza da napiše riječ dvoličnost.
    Branilac? Ono tipa ja sam ovuda pravdao svaki potez Dritana kao neki što su pravdali sve i svašto sa "a dps je radio to gore, a dobri su ovi ne kradu, a dobro je to partijsko zapošljavanje sve dok je ispod 15%" i tako?
    A jes, ono mojih zadnjih 30 postova na ovu temu počinu sa "avangarda je to vi to ne razumijete" i sličnim fejzbuk floskulama.. Avangarda i gradžanista, taman koliko si i ti razočaran glasač ure..

Ti slobodno iskopiraj ođe post đe ja pravdam i branim Dritanov šift ka dps-u pa ću ja da progutam pilulu istine i kažem u pravu si Skoj.. A ako ne nađeš, progutaj gorku pilulu i napiši Neće Ljaljo dat! da čisto zarad ostalih učesnika ovog topika razjasnimo tu tvoju tezu o dvoličnosti

Šteta što ti svaki dan retorika sve više gubi na snazi a i prerasta u nešto još smiješnije
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

A što napade na Zedda,da je 20% države takvo banja bi bila.

Nego,što ti SKOJ predlažeš? Da se promješaju karte i nova runda?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Ma kakvi, nisi ti branilac URA, samo se od tebe ne može ovdje progovoriti o post-modernoj politici iste da za oči ne skočiš.

Još tebi da dokazujem za koga sam glasao i koliko sam puta to ovdje napisao pa da se objesim o vodokotlić

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    ...Nego,što ti SKOJ predlažeš? Da se promješaju karte i nova runda?...
    Ima li što poštenije od toga? Eto i Dritan kaže da je to najpoštenije rešenje. Od mene neka im je prosto, ako dobiju većinu za svoju novu "zagrljaj sa novim i reformisanim DPSom" politiku prvi ću da im čestitam. Samo neka prvo to provjere na izborima, a meni i mojim kolegama magarcima koji su vjerovali njihovom "nikad sa DPS" obećanju vrate glasove da ih damo nekom manje avangardnom i postmodernom.

8. The Following 2 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ma kakvi, nisi ti branilac URA, samo se od tebe ne može ovdje progovoriti o post-modernoj politici iste da za oči ne skočiš.

Još tebi da dokazujem za koga sam glasao i koliko sam puta to ovdje napisao pa da se objesim o vodokotlić
    Nema potrebe da ti dokazuješ za koga glasaš, ali ima određena potreba da dokažeš da ja pravdam ovo približavanje ure dps-u..
    To što vam osvježvam pamćenje šta ste pisali prije 30og, u toku i nakon pada 42. vlade je druga stvar i moram ti reći da mi je drago "što vam skačem za oči", vrlim kosmopolitama koji targetiraju jednu stranu i samo jednu stranu sa selektivnom memorijom..

Opet, nađi mi taj post.. Ili ne moraš da se mučiš a ja ću i dalje da izigravam. avangardu a ti razočaranog glasača ure, može?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...

Opet, nađi mi taj post.. Ili ne moraš da se mučiš a ja ću i dalje da izigravam. avangardu a ti razočaranog glasača ure, može?
    Kako da ne, samo putuj igumane.

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

Ima li što poštenije od toga? Eto i Dritan kaže da je to najpoštenije rešenje. Od mene neka im je prosto, ako dobiju većinu za svoju novu "zagrljaj sa novim i reformisanim DPSom" politiku prvi ću da im čestitam. Samo neka prvo to provjere na izborima, a meni i mojim kolegama magarcima koji su vjerovali njihovom "nikad sa DPS" obećanju vrate glasove da ih damo nekom manje avangardnom i postmodernom.
    OK i DPS je rekao da je najpoštenije rješenje novi izbori.Valjda smo toliko politički pismeni da znamo što je domet i "manjinske vlade" imali smo i takav scenario.Kao i njena ograničenja.
    Možemo se prisjetiti liberalnog saveza.(čuvali su kasete te sjednice ima ih sad na tjubu ukucaj '97)

Nego,što vječito prozivaš Zedda koji ne vidim da iđe abolira DPS?

Što vi znači to "avangarda",da nije malo niski udarci?

Last edited by Bluemoon; 14-04-22 at 20:49.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Kako da ne, samo putuj igumane.
    Krajnje očekivano s tvoje strane, da staneš iza neke tvrdnje
    No sreća tvoja, uvijek sam raspoložen za "skakanje za oči" kad si ti u pitanju, jerođakone

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...Nego,što vječito prozivaš Zedda koji ne vidim da iđe abolira DPS?

Što vi znači to "avangarda",da nije malo niski udarci?
    Jesam li ja Zedda prozivao ili je on skočio na mene čim sam prokomentarisao danas kako URA mora da guta svakih zahtjev koji joj DPS/SDP/SD ispostavi?

Ne mora on da abolira DPS, abolira ga URA svojom politikom. Umjesto da se DPS partija lustrira sad se manjinski mandatar se ponižava za njenu podršku i ćuti na svaki šamar koji dobije od DPS-a.

Pa nisam ja izmislio avangardu, to je URA objašnjavala svojim biračima da su oni avangarda a ovi koji ne shvataju novu i mudru politiku valjda nekakvi priglupi primitivci.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Krajnje očekivano s tvoje strane, da staneš iza neke tvrdnje
    No sreća tvoja, uvijek sam raspoložen za "skakanje za oči" kad si ti u pitanju, jerođakone
    kako da stane iza tvrdnje, kad mu Pobjeda jedan dan nikad istinu nije napisala a onda mu valja ka Damar što mu je valja kad je izbaciva istraživanje da je narod protiv nezavisne države a onda ga ođe pljuva

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

15. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Muke vaskolike e da me oće moderacija banovat više da možete ođe na miru pisat'

Najkomičniji period na forumu će da bude posle sledećih izbora, još kad se krene sa anketama kao kad se prognoziralo totalno rasulo snp-a a on još jači za mandat Eto te minorne greške pokazuju kako će da se fula na sledećim parlamentarnim

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Muke vaskolike e da me oće moderacija banovat više da možete ođe na miru pisat'

Najkomičniji period na forumu će da bude posle sledećih izbora, još kad se krene sa anketama kao kad se prognoziralo totalno rasulo snp-a a on još jači za mandat Eto te minorne greške pokazuju kako će da se fula na sledećim parlamentarnim
    Pa ako je tako dobra situacija ajmo brate na izbore, ne bježite od njih kao đavo od krsta

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Pa ako je tako dobra situacija ajmo brate na izbore, ne bježite od njih kao đavo od krsta
    Koji mi? Sad se igramo loptama i prebačanjima a Skoj?

Ja posle ovih akrobacija zlatnog dečaka iz Ulcinja nemam partiju a to svakako možeš naći na ovom istom topiku Što se mene tiče sjutra nek se održe a onda opet posle godinu dok se konačno ne ubode vlada koja je mjerilo ovog naroda
    Nego opet, vodiš se lošom logikom tj. onom da će ovi sledeći izbori biti za nijansu slabiji od onih 30og.. Neće za nijansu ali oće za 4 nijanse, novi stari apstinenti, manjak litijaša, masu razočaranih glasača koji neće dati podršku nikom i tako..
    Ako si ti moje pisanje razumio da sam protiv, nisam uopšte što se toga tiče, samo konstatujem (gledajući izlaznost lokalnih) da će više biti razočaranih tim izborima i da će tek nastati kuršlus oko formiranja te nove vlade jer će se isto formirati od više činilaca, a to po običaju ne odgovara svakom

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

Jesam li ja Zedda prozivao ili je on skočio na mene čim sam prokomentarisao danas kako URA mora da guta svakih zahtjev koji joj DPS/SDP/SD ispostavi?

Ne mora on da abolira DPS, abolira ga URA svojom politikom. Umjesto da se DPS partija lustrira sad se manjinski mandatar se ponižava za njenu podršku i ćuti na svaki šamar koji dobije od DPS-a.

Pa nisam ja izmislio avangardu, to je URA objašnjavala svojim biračima da su oni avangarda a ovi koji ne shvataju novu i mudru politiku valjda nekakvi priglupi primitivci.
    Ko je osnivač SDP-a a ujedno i URA?Pozitivne?

Ne znam za koga si glasao ali pitaj se đe je ta partija bila devedesetih,i đe je sada?

Uostalom kad je uplovio Truman na naše primorje što misliš da je DF izbačen iz svih mogućih kombinacija (27 mandata)

A to da Zedd nekog proziva mi je presmiješno,nemojmo.

Lako je tebi na njega da se istresaš kao i mnogi ođe uz etikete nazivajući te ljude "građanštinom".

Nije stvar do partije no do ideologije.

Last edited by Bluemoon; 14-04-22 at 21:03.

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Ovaj cirkus sa manjinskom vladom je sve manje zabavan i sve su manje šanse da se iz tog pokušaja bilo šta dobro izrodi... naravno, ako se izuzme mogućnost da se onaj Jokovićev inžinjer napokon zaposli.
    Definitivno, u ovom trenutku nema dobrog rješenja. Insistirajmo onda na najpoštenijem, a to su novi izbori.

Thanks Thanks Given 
    4,812
    Thanks Thanks Received 
    5,605
    Thanked in
    2,768 Posts

Dugo nisam svraćao, i moram priznat da mi je prijalo

Primjedba samo, moderaciji, što je zaključala onu temu o 42. vladi. Jer ta ipak i dalje vlada, a o posledicama istog se tek ima o čemu pisat. Ili vraćajte temu, ili da se o posledicama te elementarne nepogode otvori nova.

I neku anketu- izbori, za/protiv, bih rado vidio. Ja unaprijed- za.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

22. The Following User Says Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

Koji mi? Sad se igramo loptama i prebačanjima a Skoj?

Ja posle ovih akrobacija zlatnog dečaka iz Ulcinja nemam partiju a to svakako možeš naći na ovom istom topiku Što se mene tiče sjutra nek se održe a onda opet posle godinu dok se konačno ne ubode vlada koja je mjerilo ovog naroda
    Nego opet, vodiš se lošom logikom tj. onom da će ovi sledeći izbori biti za nijansu slabiji od onih 30og.. Neće za nijansu ali oće za 4 nijanse, novi stari apstinenti, manjak litijaša, masu razočaranih glasača koji neće dati podršku nikom i tako..
    Ako si ti moje pisanje razumio da sam protiv, nisam uopšte što se toga tiče, samo konstatujem (gledajući izlaznost lokalnih) da će više biti razočaranih tim izborima i da će tek nastati kuršlus oko formiranja te nove vlade jer će se isto formirati od više činilaca, a to po običaju ne odgovara svakom
    Ti si još i glasao ja samo onako posmatram.

Presjede mi kafa ono jutro u nekoj vukojebini da je na miru popijem,đe zaleleka sini jarko sunce s Kosova.

Ni u najluđim snovima ne bih pomislila da će Vučurović biti ministar pravde.

Ponekad se pitam koliko ljudi ovdje i prate parlament i što koji poslanik izgovara.

Recimo,ovaj je izjavio da su homoseksualci najveći problem našeg društva i da su rješeni da nas satru.

Onaj Leposavić sa tikovima veli da ne priznaje Haški tribunal.

Eno ga u Njujork drži tri prsta ispred spomenika slobode

Evo,da se uozbiljimo i pitamo što nas je sve snašlo.

Tačno dođem do zaključka,kako DPS kaže ok, ova grupa vas čeka ako mi nismo tu.

Pakao.

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Ti si još i glasao ja samo onako posmatram.

Presjede mi kafa ono jutro u nekoj vukojebini da je na miru popijem,đe zaleleka sini jarko sunce s Kosova.

Ni u najluđim snovima ne bih pomislila da će Vučurović biti ministar pravde.

Ponekad se pitam koliko ljudi ovdje i prate parlament i što koji poslanik izgovara.

Recimo,ovaj je izjavio da su homoseksualci najveći problem našeg društva i da su rješeni da nas satru.

Onaj Leposavić sa tikovima veli da ne priznaje Haški tribunal.

Eno ga u Njujork drži tri prsta ispred spomenika slobode

Evo,da se uozbiljimo i pitamo što nas je sve snašlo.

Tačno dođem do zaključka,kako DPS kaže ok, ova grupa vas čeka ako mi nismo tu.

Pakao.

Pa i ti svojom odlukom da ne glasas direktno negativno utices na bilo kakve izbore, nezavisno od rezultata. Ne bi ti nista zalelekalo da si ustala guzicu i glasala dan prije toga.

Mozda da si glasala i ne bi bio taj ministar, mada vidim da kroz pisaniju poslednjih dana sebe ustvari gledas iznad drugih iz upravo tog razloga sto nisi glasala(a sad places hahahahaha)

Oh ne, Leposavic je izjavio da se on ne slaze sa necim pa kako je to mogao? Ima puno pravo da se sa necim ne slaze, ne? Mada eto opet da si glasala mozda taj njegov stav ne bi ni dosao do usiju javnosti.

Pod hitno covjeka uhapsiti jer drzi 3 prsta kod kipa slobode ou nou ******** ameriku

Snaslo nas je da ljudi koji su na izbore sjedjeli kuci se zale na politicku situaciju i obavezno sebe smatraju sudijom za ostale

e to je pakao sestro

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

Nit si mi brat,nit sam ti sestra.

A i dobro je da ti znaš što znači kad neko nema namjeru da glasa.

I kakva je u tom trenutku situacija u državi.

Đe vam se političari obraćaju sa braćo i sestre

Last edited by Bluemoon; 14-04-22 at 22:40.

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Nit si mi brat,nit sam ti sestra.

A i dobro je da ti znaš što znači kad neko nema namjeru da glasa.

I kakva je u tom trenutku situacija u državi.

Đe vam se političari obraćaju sa braćo i sestre

Dobro aj evo drug i drugarica onda, malo komunisticki to ti sigurno ne smeta?

Znam sta znaci, znaci da te ne interesuje buducnost ni tvoja a ni tvojih sunarodnika. Ako nije to onda je cisti kompleks i zelja da budes poseban. Cak i da nema stranke koja se makar djelimicno ne poklapa sa tvojim nacelima, ne iskoriscavanje prava glasa je jednostavno ruganje drugima, jer si mogao a nisi htio nista da uradis.

Na to sve dodamo ovo tvoje plakanje i sok kako je neko ministar a ti sjedjela kuci hahahahahahah souuu

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Uostalom kad je uplovio Truman na naše primorje što misliš da je DF izbačen iz svih mogućih kombinacija (27 mandata)

A to da Zedd nekog proziva mi je presmiješno,nemojmo...
    Ne znam što bi mene trebalo da interesuje DF, ja sam od početka za njegovo izbacivanje iz priče. Nego je nekome ovdje, da imena sad ne pominjem, ali je kovrdžav i na žensko nasrtljiv, zinulo dupe na premijersko mjesto, pa umjesto da se nastavi sa jačanjem centra i obaranjem DPS i DF potrčao da se sliže sa Đukanovićem i pravi vladu.

Što se Trumana tiče, vidim da mu ništa ne smeta maniti Vučić u Beogradu, nego ga hvale iz petnih žila kako je mudar i demokrata.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

....
    Ne interesuje me rezultat izbora previše. Samo me interesuje da mi prevarant vrati moj glas a nađe neke druge ovce za šišanje.

Page 123 of 304 FirstFirst ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)