zamisli samo na šta će da liči kampanja prije popisa u ovom ruglu. DF koji će da gura priču kako nema Crnogoraca, SNS će preko svojih javnih toaleta kao što su Pink i ekipa da im pomaže, plus keš i sve ono što je bilo pred izbore u NK prošle godine. sa druge strane istu kampanju će gurat DPS i eto. tu će stari dobri prijatelji da pale narod i da mu se sprdaju s glavom. na kraju tužna je ta osoba kojoj DF i DPS kažu kako će se pisat na popisu, a takvih je mnogo
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Eno Veka reče da se Crna Gora sad dijeli na Srbe i opoziciju. Pa kad mi dođu doma napisaću,opozicija i dvoje nejači opozicione.
Marunović napisa bruka tekst za SNP.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 14-04-22 at 14:26.
E sto cine ljudi od drzave i naroda
Pa šta je rešenje, da nema popisa dok ne smanjimo uticaj Srbije (pričekaćemo), a isto tako DPS uticaj je ok (jer je on bio i 2011)? Po meni je jedini razlog za strah/odlaganje od popisa što se neke partije boje da ne bude "malo puno" Srba medju nama... što je opet suludo...
Bez potpisa.
ne napravih razliku između DPSa i DFa po ovom pitanju, to kako si ti izveo nekakav zaključak da je DPS okej ne znam. popis je statistika i tu ima nekih mnogo bitnih stvari, ali se ođe bazira na samo jednoj stavci i oko toga će da se vrti sve. mislim da ova država i narod u ovom momentu imaju nekih bitnijih stvari od popisa i novog svađanja i mjerenja ko je veći Crnogorac ili Srbin. kao što rekoh kupiće DPS i DF dovoljno ljudi da se pišu kao Crnogorci ili Srbi, to im makar nikad nije problem. kao i narodu ođe da se proda
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
To su te raspale etnonacionalističke politike koje nemaju šta drugo da ponude,no aj da vidimo koji si ti mali.
I sve to ok nego imamo još predsjednika druge države koje brine "o Srbima" u BiH i Crnoj Gori,otvoreno se zalaže da on o njima brigu briga.
Eno Milanović to radi isto u BiH preko Čovića.
Još sam nedavno pomislila kako je prevazišao sebe kad je tražio da se u putovnicu stavi nacionalnost.Ko žute trake.
Inače,demokratija se ogleda u pravima manjina a ne većine odnosno koliko osjećaju jednaka prava bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost.
Evropska komisija je tražila da se u popisu na našim prostorima ukine to nacionalno izjašnjavanje,vide nismo nešto u vinklu.
Stanovnik Amerike je Amerikanac pa kako se on intimno osjeća njegova stvar.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 14-04-22 at 15:36.
Puče dritku koncept 49 a nije ni počeo. Što će je onda sastavljat kad evo zvanično nemaju 49?
Prema njegovim riječima, kada se uzme u obzir da će SNP uz Građanski pokret URA, sa tolikim brojem mjesta moći da preglasava ostale članove Vlade i sprovodi svoj paralelni plan - Temeljni ugovor i Otvoreni Balkan, jasno je da se govori samo o produžetku dosadašnje agonije.“Uz jedno veliko pitanje: čemu sve to, ako opet nemate broj 49 u Parlamentu, jer nakon odbijanja SD-a da učestvuje u svemu ovome, koncept 49 više ne postoji, a upravo to je bio razlog za ulazak u priču o manjinskoj vladi”, dodao je Šehović.
Šehović je ponovio da je kao prvobitni cilj formiranja vlade proklamovan čudesni broj 49, a da se sada ispostavilo da tu kvalifkovanu većinu mandatar ne može da obezbijedi.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Evo Miki, Jakov i Zdravko imenuju struku konačno na prave pozicije.
I treba struka da se pita!
Ana Vujošević je završila Filološki fakultet.
Filolozi su obučeni da vode upravu za inspekcijske poslove. To je to, to nam treba.
Kad uđe u poreske prijave da dobro provjeri gramatičke greške!
https://m.cdm.me/ekonomija/smijenjen...ijske-poslove/
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ja ne znam što se avangarda sad otima...
Kad su progutali reformisani DPS, pa nereformisani DPS, pa manjine, pa SDP, neka gutaju sad i SD.
Bukake bajo.
Sve će to izbori pozlatiti![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Last edited by Zedd; 14-04-22 at 17:40.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
I ja kad se sjetim kako se relativizovalo svako sr*nje na relaciji Krivi-Dritan-Ljaljo, posebno lopatanja df-a i demokrata po institucijama (samo da ne pređu 15%) dok nije pukla tikva.. A onda se zarad "objektivnosti" brojalo samo šta zas*re Ditko
E i da, nije to isti nivo krivice, zna se ko je krvlji od drugih
No i ovo gomno od foruma pamti svakog đavola..
Može bit da pamti, no pojedini se ponašaju kao da forum nije postojao prije 30. avgusta...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Glasači ure razočarani, a glasači dps-a iznenadjeni i uvredjeni.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks