Kolika ljudska nula treba da budes pa da ovo uradis?
Sent from my iPhone using Tapatalk
I ćuskiju bi pokvarili..
Čudi me kako nisu kamere stavili jer ovo nije prvi put i ne može se na drugi način stati na put takvim nesojima..
Last edited by Zedd; 13-04-22 at 19:06.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Evo mu je Milanović odgovorio na "svoj način".
Nešto u stilu,matori ne brukaj se.
Što se tiče ovog igrališta u Nikšiću,saglasna sam sa postavljanjem kamera.Još od kad je postavljeno i to kao donacija vječito iživljavanje lokalne omladine.
Ostrogami.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 13-04-22 at 19:16.
Baš sam danas bio, vraćen je većinom u upotrebljivo stanje, ja bih tu stražara zaposlio u 2 ili 3 smjene.
Rekao bih i ko tu najviše lomi i divlja, nego ću biti proglašen rasistom.
Koga god bih uFatio da lomi, roditeljima podnijeti račun, pa ako nemaju da plate, odbiti od socijale, penzije ili čega god + društveno-korisni rad.
Forever young, i want to be forever young
Dok ovo citah, mozak mi je kljucao od sramote sto smo omogucili ovim ******* , njihovim rodjacima i pajtasima da se ponasaju kao kad zla braca dijele imovinu nakon smrti roditelja.
"Tebi je pripalo vise, meni i mojem sinu manje, ti si uzeo kravu, a ja samo dvije ovce, ti si svome sinu dao njivu, a mome si rekao da ne bruka familiju jer ne umije da ore i da uzme imanje u vr' planine."
Imam utisak da su gradjane Crne Gore gledali kao tu kravu muzaru, a Crnu Goru, njene vrijednosti i kulturu kao šumu koju treba svu sasjec i sagoret, a sva "naslijedjena" imanja prodat i zivjet ko bubreg u loju negdje u BGH20 ili Dubaiju.
Crna Gora je 30 godina bila sluskinja, rob i lak i nemocan plijen ovim gladnim hijenama.
Ovi sto prosle godine udjose po dubini su tu jos samo da oglodju kosti.
Ne unistava nasu zemlju niko spolja, niti ce ikad.
Mi je unistismo. Zali Boze - ljepse i bogatije zemlje ne bi bilo da su ovu ljepotu mjesto nas Svedjani naselili jednom davno.
Last edited by Kliker17; 13-04-22 at 20:31.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Što reče Zedd pizdarija,nek dostavi dokaze i ne pišti iz Biograda.
,,zašto ćutim" i sada ovo pismo, no, jel' depresivac pročitao ,,pravila ćutanja" od trećeg (sada pokojnog) prijatelja?
Sent from my moto e5 using Tapatalk
dusko se nervira. dusko bi se rado vratio.
nothing comes from violence and nothing ever could
Konacno nesto lijepo da se procita
https://www.cdm.me/sport/kosarka/nes...alne-utakmice/
Elon Musk offers to buy Twitter for $43 billion
https://techcrunch.com/2022/04/14/el...or-43-billion/
ugasi ga elonzeee
Ludilo.
https://www.tacno.net/svijet/le-pen-...ka-sa-rusijom/
Sad će bas pobijedit,i ja mislim
Lepenka, francuski Andrija Mandić.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ni vas ne iznenadjuje kako jedino neonacisti zele saradnju sa Putinom? A Putko htio da denacifikuje Ukrajinu, sad vidimo kome treba denacifikacija
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Fašisti i nacisti ruku pod ruku,kao u drugom svjetskom ratu,mnoge drzave imaju po jednu lepeNku ili lepenKa
majko sveta
kako meni neko ne da stan o'sto kvadrata da platim 20k pa ostalo ne moram
Kum nije dugme.
Nego gledam ovog Vulina nesretnog, koji govori o nekoj konjici i bavi se trivijama koje su komplikovane za njegov mozak a na ovoj presici preskače činjenicu da je Šarić imao pristup telefonima i to još satelitskim i da je praktično obavljao biznis a sve to dok je iza rešetaka..
Nemam zabludu u kakvom je stanju naše pravosuđe/policija dok se preganjaju sa malim Vesninim i sličnim isprdcima dps sistema ali mi malo bode oči kad se ove trupine iz mup-a RS busaju u prsa kako je njihov sistem naj naj naj na Balkanu..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks