Page 119 of 304 FirstFirst ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... LastLast
Results 2,951 to 2,975 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    26,262
    Thanks Thanks Received 
    8,425
    Thanked in
    4,149 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Oni jesu crnogorski orjentisani ako to smeta ali ja ne mogu stvarno tim ljudima zbog toga da uskratim priznanje da jesu pristojni, ozbiljni i posvećeni svom poslu što je danas rijetkost na našoj političkoj sceni. Jesu li imali grešaka? Jesu. Za mene jedino su za nijansu "crnogorskiji" nego što mi prija pogotovu posle Draginjinih izleta i izlaska sa Milom na CT da brane CG od "crkvene operacije" . Lako se za nijansu korigovati. Savakako mislim da naša scena sa njima izgleda civilizovanije.
    To što su pristojni treba da ih predloži za neko ministarsko mjesto? A to što su godinama i godinama držali dps na vlasti je nebitno. Nemoj da ste neozbiljni.

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Ranja je političar sa pedigreom. Predsjedavao OEBSom, grdilo kontakata sa međunarodnom zajednicom.

Mislim da će biti bolji i ozbiljniji MVP od odlazećeg ministra za makar dva koplja.

Meni je u vladi najveći problem Ervin Ibrahimović.

Bukvalno je tu neđe lvl Ratko Mitrović.

Da se ponovim...

Kapiram da manjinske stranke trebaju da budu uz svaku vlast, ali u taj BS ne znam ima li ko da pogura nekog sa nekim radnim iskustvom u finansijskom ili realnom sektoru, nekog ko nije kompromitovan i ko nije nesposobna dalabu ko Ervin.

Zato Nikola Vukčević za kulturu...
    PUN POGODAK

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Malo malo pa ti se ta ljestvica kad je u pitanju nova vlada spušta. Nego neka.

Quote Originally Posted by jokaš View Post
    Problem je jer je veliki crnogorac...
    Problem je jer je ultra Crnogorac. To što nema retoriku jedne Draginje Vuksanović ne znači da je išta manje desno. Čak naprotiv. To je čovjek koji je velikim dijelom direktno zaslužan za podjele u našem društvu. Ništa manje od jednog Mandića. I čim odgovara tebi i sličnim ultra Crnogoracima odmah je jasno o čemu i kome se radi. Isti ste kao oni kojima je Mandić kralj.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Problem je jer je ultra Crnogorac. To što nema retoriku jedne Draginje Vuksanović ne znači da je išta manje desno. Čak naprotiv. To je čovjek koji je velikim dijelom direktno zaslužan za podjele u našem društvu. Ništa manje od jednog Mandića. I čim odgovara tebi i sličnim ultra Crnogoracima odmah je jasno o čemu i kome se radi. Isti ste kao oni kojima je Mandić kralj.

Čekaj malo brt.

U prošloj vladi je bilo, ajde da ne prećeramo 3/4 Srba, od čega je ultraaevtna Vesna Bratić baš skakala po nervima većini normalnog naroda.

Stijović je isto ultraSrbin i ultradesno pa ga niko nije nešto puno stigmatizovao zbog toga, a nije preskakao da se kao ministar slika sa svim ultrasrpskim udruženjima i aktivistima.

U ovoj vladi će bit svega, i Crnogoraca, i Srba, i manjina, što je ogledalo Crne Gore i to tako i treba da bude, a ne 80% jednih a drugi neka se češu.

Ono što je dobro što očigledno nikome nije palo na pamet da crnogorsku verziju Vesne Bratić (Draginju) ubača u vladu.

Ranko za MVPa je dobro rješenje zbog kontakata i jer je političar sa međunarodnim pedigreom.

Svakako neće biti ministar kulture, nauke, prosvete i sporta pa da dijeli državne nagrade nekim ultranacionalistima ko što je Bratićka radila.

4. The Following 5 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,193
    Thanks Thanks Received 
    10,020
    Thanked in
    7,510 Posts

Ne čuh da je Ranko govorio da su Srbi etnički inženjering i da se Crna Gora dijeli na Crnogorce i opoziciju.

A i staviše ga pored Tita u hramu.

Znači,dobar.

Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    5,399
    Thanked in
    2,078 Posts

Šta znači "ultra Crnogorac"? Bih volio da vidim tu definiciju.
    Na koji način je zaslužan za "podjele".
    Šta je najgore što je rekao ili uradio na štetu Srba?
    Pa još isti kao Mandić.

Ja ću biti konkretan za Mandića popodne, kad dođem doma sa posla.
    Last edited by ASC; 13-04-22 at 10:32.

7. The Following User Says Thank You to ASC For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,429
    Thanks Thanks Received 
    1,111
    Thanked in
    700 Posts

To što su pristojni treba da ih predloži za neko ministarsko mjesto? A to što su godinama i godinama držali dps na vlasti je nebitno. Nemoj da ste neozbiljni.

Malo malo pa ti se ta ljestvica kad je u pitanju nova vlada spušta. Nego neka.

Ja nijesam Ultra Crnogorac.
    Ne znam ni što to znači...
    Volio bih da nam pojasniš.
    Ako je nešto što treba da se plaća, ništa to...

9. The Following 2 Users Say Thank You to jokaš For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,262
    Thanks Thanks Received 
    8,425
    Thanked in
    4,149 Posts

Slagah li ja što sa tvojom ljestvicom? Ne. To upoređivanje je totalno nebitno. Znači ako je Bratićka bila budala daj da je zamijenimo sa nekim ko ima iste stavove samo ne onakvu retoriku. Nisam primijetio da je Stijović imao bilo kakvih "desnih" izjava? A kamo li da je učestvovao u političkim dešavanjima kao ova dvojica i uticao na sve nas. Nego dobro. Meni je bitno da ste zadovoljni.

Thanks Thanks Given 
    1,429
    Thanks Thanks Received 
    1,111
    Thanked in
    700 Posts

Đe sam ja napisa` da sam zadovoljan?
    Nijesam zadovoljan.
    Oću cijene od prije 2 god a plate kao sad.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,668
    Thanked in
    3,834 Posts

Prije neki dan je neđe analizirano koliko je tačno Vučić slagao kad je rekao da nije pominjao Crnu Goru 7 mjeseci. Naveli mu jedno desetak izjava koje ga demantuju. Pomene Crnu Goru, ali Crnogorce nijednom, samo veli da u Crnoj Gori žive i Srbi i oni koji se izjašnjavaju kao Crnogorci. Pošto većina u Srbiji i dobar dio Srba u Crnoj Gori misli da je odgovornost Crnogoraca za podjele sama činjenica što postoje, jasno je da je jedini scenario u kojem nema podjela taj da ne bude Crnogoraca. Odnosno, da ne bude onih koji se izjašnjavaju kao Crnogorci. Naravno, razne Draginje, Novaci i slični ni najmanje ne pomažu svojim ponašanjem. O ulozi dps-a u izgradnji institucija, zaštiti istorijskih i kulturnih dobara, radu na jačanju identiteta i slično stvarno ne treba potrošit ni jednu jedinu riječ.
    Last edited by NHM; 13-04-22 at 10:48. Reason: jedinu
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

13. The Following 3 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,239
    Thanks Thanks Received 
    1,670
    Thanked in
    906 Posts

Problem je što i ova vlada ima sumnjive likove za koje znaš u startu da će vjerovatno biti promašaji.

Za funkcionisanje države je najmanje bitno kako se izjašnjava i koje je vjere, ako je dovoljno stručan i hoće pošteno da radi.

15. The Following User Says Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,262
    Thanks Thanks Received 
    8,425
    Thanked in
    4,149 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Šta znači "ultra Crnogorac"? Bih volio da vidim tu definiciju.
    Na koji način je zaslužan za "podjele".
    Šta je najgore što je rekao ili uradio na štetu Srba?
    Pa još isti kao Mandić.

Ja ću biti konkretan za Mandića popodne, kad dođem doma sa posla.
    Quote Originally Posted by jokaš View Post
    Ja nijesam Ultra Crnogorac.
    Ne znam ni što to znači...
    Volio bih da nam pojasniš.
    Ako je nešto što treba da se plaća, ništa to...
    Nemojte se praviti naivni. Niste baš toliko

Thanks Thanks Given 
    24,193
    Thanks Thanks Received 
    10,020
    Thanked in
    7,510 Posts

Evo, SD veli neće da daju legitimitet još jednom eksperimentu.

18. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,192
    Thanks Thanks Received 
    13,749
    Thanked in
    5,214 Posts

Pa ne kad su ih odjebali sa foteljama, a dobar im je i kontra-predlog da se tehnička Vlada organizuje sa DF-om.

Najljigavija partija što postoji.

Sent from my Nord 2 using Tapatalk

20. The Following 4 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Ali Damir Sehovic koji je predlozio tehnicku sa DF samo zato sto nije dobio kolac.

Kakva splacina!

22. The Following User Says Thank You to p0smatrac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    5,399
    Thanked in
    2,078 Posts

Nemojte se praviti naivni. Niste baš toliko

Daj argumente.
    Postavio sam ti konkretna pitanja.

Odgovori.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,668
    Thanked in
    3,834 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Pa ne kad su ih odjebali sa foteljama, a dobar im je i kontra-predlog da se tehnička Vlada organizuje sa DF-om.

Neće postojat još dugo. Izgurali su na 5% kad su imali 20% funkcija u vlasti, držali aerodrome i ko zna šta još. Sad mogu da se nose.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

25. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,043
    Thanks Thanks Received 
    12,415
    Thanked in
    6,719 Posts

teško je porediti Krivokapića i Mandića, kad je ovaj drugi izdajnik, radi protiv države i građana u kojoj živi i proda bi je SNSu dok kažeš keks

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

27. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Oni ne postoje vise. SD nema cenzus, URA zna zasto.

Thanks Thanks Given 
    24,193
    Thanks Thanks Received 
    10,020
    Thanked in
    7,510 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post

Dobro je to, još samo da DPS i DF naprave koaliciju i ugasiše sve oko sebe.

Pa da obaraju ruke na stolu.

Lijepo je izigravati uvređenu mladu,a nastali su cijepanjem SDP-a onomad zna se u koje svrhe.

30. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,985
    Thanked in
    1,246 Posts

Ja kao građanin gledao bih ovu Vladu kao cjelinu. Svi igrači ovdje vuku neke repove iz prošlosti da se ne lažemo. DF zato što je nesposoban bio da smjeni DPS sve ove godine ako ništa drugo, a veličine im nije falilo za to ali u glavu štošta jeste. To što su srbi im je izgovor za neuspjeh vazda bio. Dakle paravimo Vladu sa tim što imamo bez DFa i DPSa. Volio bih da su i Demokrate tu al šta je tu je. Oću da kažem da je raznolikost dobra. Neće biti tu prostora da se razmanu ni srbi ni crnogorci no da im se pruži prostor da se razmanu na ekonomskom i spolnopolitičkom planu mudrošću i inventivnošću. Neće ova Vlada biti loša. Da nam samo ne bude žao što idu posle godinu dana, a za ostalo ćemo lako. Neće R&R produbljivati podjele jer su svi pod lupom. Ranko jes crnogorac ali ako sam dobro shvatio Ranko nema problem sa srbima već sa svim onima koji žele da CG bude manje samostalna i nezavisna. To što je sad većina srba u toj priči je slučajnsot jer su lako mogli biti i albanci ili bilo ko drugi ali eto nisu. Zašto srbi jesu, a ovi nisu isto je pitanje. U principu ja npr. sa Demokratama i njihovim deklarativnim stavom nemam problem ali riječi su jedno, a djlela drugo. R&R su dobra personalna rješenja i za VLadu na duži rok.
    Last edited by Caesar; 13-04-22 at 11:29.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Čekaj malo brt.

U prošloj vladi je bilo, ajde da ne prećeramo 3/4 Srba, od čega je ultraaevtna Vesna Bratić baš skakala po nervima većini normalnog naroda.

Stijović je isto ultraSrbin i ultradesno pa ga niko nije nešto puno stigmatizovao zbog toga, a nije preskakao da se kao ministar slika sa svim ultrasrpskim udruženjima i aktivistima.

U ovoj vladi će bit svega, i Crnogoraca, i Srba, i manjina, što je ogledalo Crne Gore i to tako i treba da bude, a ne 80% jednih a drugi neka se češu.

Ono što je dobro što očigledno nikome nije palo na pamet da crnogorsku verziju Vesne Bratić (Draginju) ubača u vladu.

Ranko za MVPa je dobro rješenje zbog kontakata i jer je političar sa međunarodnim pedigreom.

Svakako neće biti ministar kulture, nauke, prosvete i sporta pa da dijeli državne nagrade nekim ultranacionalistima ko što je Bratićka radila.

Ne bih da kvarim party, ali kako je to Vuksanović-Stanković crnogorska verzija Vesne Bratić?

Koji je to univerzum?
    In vino veritas

33. The Following User Says Thank You to johnny bravo For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Ja kao građanin gledao bih ovu Vladu kao cjelinu. Svi igrači ovdje vuku neke repove iz prošlosti da se ne lažemo. DF zato što je nesposoban bio da smjeni DPS sve ove godine ako ništa drugo, a veličine im nije falilo za to ali u glavu štošta jeste. To što su srbi im je izgovor za neuspjeh vazda bio. Dakle paravimo Vladu sa tim što imamo bez DFa i DPSa. Volio bih da su i Demokrate tu al šta je tu je. Oću da kažem da je raznolikost dobra. Neće biti tu prostora da se razmanu ni srbi ni crnogorci no da im se pruži prostor da se razmanu na ekonomskom i spolnopolitičkom planu mudrošću i inventivnošću. Neće ova Vlada biti loša. Da nam samo ne bude žao što idu posle godinu dana, a za ostalo ćemo lako. Neće R&R produbljivati podjele jer su svi pod lupom. Ranko jes crnogorac ali ako sam dobro shvatio Ranko nema problem sa srbima već sa svim onima koji žele da CG bude manje samostalna i nezavisna. To što je sad većina srba u toj priči je slučajnsot jer su lako mogli biti i albanci ili bilo ko drugi ali eto nisu. Zašto srbi jesu, a ovi nisu isto je pitanje. U principu ja npr. sa Demokratama i njihovim deklarativnim stavom nemam problem ali riječi su jedno, a djlela drugo. R&R su dobra personalna rješenja i za VLadu na duži rok.
    Najveci problem kod Raska i kod svih je bio sto su pljuvali od starta Evropa sad program, znaci nisu dali ni promil sanse da to moze da uspije (sto se pokazalo da moze kad ne krades i postavis kompetente ljude), e sad ne vidim sta oni bolje mogu da ponude od toga a da ovo ne useru, ali ajde da vidimo sta cemo da dobijemo, ali u startu su bili protiv toga da gradjanima bude bolje, znaci da ce ovo da bude sve po starom ako sa takvim razmisljanjem nastave...

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Kad ce to zasjedanje skupstine?

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,985
    Thanked in
    1,246 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Najveci problem kod Raska i kod svih je bio sto su pljuvali od starta Evropa sad program, znaci nisu dali ni promil sanse da to moze da uspije (sto se pokazalo da moze kad ne krades i postavis kompetente ljude), e sad ne vidim sta oni bolje mogu da ponude od toga a da ovo ne useru, ali ajde da vidimo sta cemo da dobijemo, ali u startu su bili protiv toga da gradjanima bude bolje, znaci da ce ovo da bude sve po starom ako sa takvim razmisljanjem nastave...
    Sve stoji ali kao sto rekoh imaju svi gresaka i nisam pristalica retrospektivnog prognoziranja tipa evo Evropa Sad je super kako to niste znali debili? Svi mi imamo stavove i vjwrujemo jwdan dan u nesto da bi se sutra ispostavilo drugacije. Ono sto je bitno kod Evrope Sad je da li zaista uspjela. Mislim da je prerano jos za slavlje iako bih volio svim srcem da uspije. Kompleksna je tema i samim tim legitimna su oprecna misljenja. Ne bih protivnike odmah stavljao na dismiss i kad uspije program. Ono o cemu ti govoris su zapravo motivi izjava da nece uspjeti program. Ja nemam informacija da je Rasko zato sto je zli crnogorac prognozirao neuspjeh programa vec izekonomskih razloga. Ali ako izuzmemo zle srbe i zle crnogorce kao nacin razmisljanja vjerujem da ce Vlada bit ok. Mislim nemam izbora bez da vjerujem

Sent from my iPhone using Tapatalk
    γνῶθι σαὐτόν

37. The Following User Says Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,193
    Thanks Thanks Received 
    10,020
    Thanked in
    7,510 Posts

Quote Originally Posted by p0smatrac View Post
    Kad ce to zasjedanje skupstine?
    Koliko sam shvatila kad Ibrahimović skupi hrabrost pored prijetnji DF-a.

Bošnjak bi,ali neće iz inata.

Njima liježe plata regularno,a i voze se za džabe mogu tako i do ljeta.

Thanks Thanks Given 
    5,043
    Thanks Thanks Received 
    12,415
    Thanked in
    6,719 Posts

Damir Šehović borac za bolju Crnu Goru i prava svih nas Crnogoraca je bio spreman da uđe u vladu sa DFom samo radi fotelje. toliko o tome kako on brani evropske vrijednosti ove države

srećno gašenje te partije

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

40. The Following 6 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Page 119 of 304 FirstFirst ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)