Kakav je doša` na česa liči qq, džabe mu i pare i sve...
PREDSJEDNIK CRNE GORE I LIDER DPS PORUČIO
Đukanović o manjinskoj vladi: Razliku između 14, 16 i 19, davaće DPS. Šta mislite, je li to uticaj ili nije?
"Pozivam samo na zdravu logiku"
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ticaj-ili-nije
Opali Lomi dva samara "prvoj dami" tj Dritanu, cisto da mu bude jasno ko se pita...
Evo se majlo javio, reče upotrijebite zdravu logiku.
Što se čini.
Pisali smo u isto vrijeme.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Da Dritan ima sta medju noge odustao bi od ove price i isao na izbore. No ocito imaju informacije (a i ocekivano je) da bi ovi sto su imali vecinu na proslim izborima sad bili ubjedljiviji.
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Kakve izbore kad im je cenzus, vjerujem, upitan.
Ovako iz koalicije koja je srušila dps, ode u manjinsku koja će pročistiti institucije i procesuirati dps i satelite, a sve to dps glasat u skupštinu jer mora, a na kraj dodje do toga daj šta daš, može i dps da icjenjune, može i sdp u vladu, samo da se ne ide na izbore dje će bit borba za vazduh.
Kakav salto mortale
Forever young, i want to be forever young
Eo ga Joko na RTSu uzivo…
Otkud on u Bg 🙄
Ja sam zato da im damo fore godinu dvije da vidimo ko je u pravu.
Evo Ibra predložen za ministra kapitalnih investicija.
Ipak mjesto najgoreg kandidata popunjava Filip Adžić (MUP).
Vidjeh neki "izvještaj" na portalu o izjavama Jokovića na RTS-u.
Ovdje priča jedno,tamo drugo.
Mora da mu se duša razgalila kad je prešao granicu.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Meni su Raško i Ranja top. Ozbiljni političari. Nekompromitovani. Iskusni. Bez teatralnosti, bolećivosti, grananja rukama, demagogije...
γνῶθι σαὐτόν
Vodi ih doma života ti
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Oni jesu crnogorski orjentisani ako to smeta ali ja ne mogu stvarno tim ljudima zbog toga da uskratim priznanje da jesu pristojni, ozbiljni i posvećeni svom poslu što je danas rijetkost na našoj političkoj sceni. Jesu li imali grešaka? Jesu. Za mene jedino su za nijansu "crnogorskiji" nego što mi prija pogotovu posle Draginjinih izleta i izlaska sa Milom na CT da brane CG od "crkvene operacije" . Lako se za nijansu korigovati. Savakako mislim da naša scena sa njima izgleda civilizovanije.
Last edited by Caesar; 13-04-22 at 09:15.
γνῶθι σαὐτόν
Ranja je političar sa pedigreom. Predsjedavao OEBSom, grdilo kontakata sa međunarodnom zajednicom.
Mislim da će biti bolji i ozbiljniji MVP od odlazećeg ministra za makar dva koplja.
Meni je u vladi najveći problem Ervin Ibrahimović.
Bukvalno je tu neđe lvl Ratko Mitrović.
Da se ponovim...
Kapiram da manjinske stranke trebaju da budu uz svaku vlast, ali u taj BS ne znam ima li ko da pogura nekog sa nekim radnim iskustvom u finansijskom ili realnom sektoru, nekog ko nije kompromitovan i ko nije nesposobna dalabu ko Ervin.
Zato Nikola Vukčević za kulturu...
PUN POGODAK
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 13-04-22 at 09:23.
Ranko ima ozbiljnije konekcije sa EU i dan danas mislim no komplet naša Vlada trenutno. Drugo, ne čuh za njega ništa kompromitujuće tako da je vrlo vjerovatno da je ovaj comeback naložen iz Brisela.
Problem je jer je veliki crnogorac...
Problem je Ibrahimovic, koji je lvl ministra Braticke.
A dobice ponovo ministarstvo saobracaja na upravljanje.
Zaboravismo na put kolasin andrijevica i ko je kumovao istom. Zeljeznica je opet tu, pomorske kompanije, monteput koji nikad nije raspisao tendere za opremu za odrzavanje jer se nije znalo kome da se namesti....
Tek o Adzicu kao ministru policije ne bih trosio rijeci.
Zlatan ce Mitrovic biti kad ponovo sjednu kadrovi BS. Nego eto ce bar tripi da se zaposli, pa neli plus
Ne bih ja to nista diro
ali Adžić ministrar unutrašnjihto baš ne može
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks