To je zato sto ljudi daju zadnji euro prilikom kupovine auta i kupuju auto koje sa svojim primanjima ne mogu odrzavati.
A kakvi filteri i moderne tehnologije, zastita okoline i slicno, ovdje ljudi nemaju normalne gume a ne sto drugo, po pravilu sto skuplje auto to istrosenije gume. Bas jutros pored mene vozi neki momak, mercedes neki mnogo dobro izgledase, full moderan i sve ali gume neke istrosene, skroz ispucale, vrlo vjerovatno su na vozilu od kad je izaslo iz prodaje. Zao ljudima platiti gume a ne drze auto u kondiciji i bez gresaka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
To je zato sto ljudi daju zadnji euro prilikom kupovine auta i kupuju auto koje sa svojim primanjima ne mogu odrzavati.
Prema tome, šta da ti kažem?
Da li je neko probao scratch remover od arexonsa,ima ga na eko pumpama?
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Pretpostavljam da nece nista valjati ali svakako da pitam. Ovako nesto bas sa ovim motorom i mjenjacem??? Ima li neko iskustva?
https://autodiler.link/JUv2Ywdmknm5g9M27
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Od tacke A do tacke B, nije losa, automatik je malo problematican.
Bugi ti moze dati vise detalja.
Prema tome, šta da ti kažem?
Drug prodaje
Passat b8 limuzina 2.0tdi 150ks dsg, carat oprema 2016 godiste
Svi servisi odradjeni, zimske i ljetnje gume...Bijeli, ona veca multimedija, alcantara sjedista, itd...msm da ima sve osim koze i ful digitalne table
Mislim da ce ga dat za 15-16k, pa ko je zainteresovan inbox
Last edited by Laz; 09-04-22 at 22:29.
Za ovu cijenu treba da ima i rikverc kameru, senzor kiše, line detektor, detekcija sudara, prepoznavanje znakova...
Provjeri prvo to.
Drugo ja nisam htio automatik, pa sam uzeo bez. Razmisli o tome.
Treće, auto je baš udoban, nisam neki trkač, ali na naše puteve je odličan.
Van lagano ide 180-190, sedišta top.
Samo sam je ja platio par hiljada jeftinije
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Zamijenio mi na G2 ručicu brisača elektiričar,i sta mi je cudno sada da brisač kada ugasis tokom rada,on se zaustavlja na mjesto kada spustio ručicu po sred soferke. Ista je situacija kada je brisac sputen skroz dolje,kada upalis prskalicu,ne vrati se brisac na svoje mjesto nego se zaustavi na sred šoferke.
Dal ima neka podesavanja ili ga nije dobro montirao?
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Nema podesavanja, lose montirao...
Primer Isnignia sa 1.6 dizeliskim agregatom i automatikom, ne ide sa primerom Pasata sa 2.0 dizeliskim agregatom i Dsg-om....
Poredite Isigniu 2.0 dizel i Pasat 2.0dizel uzmite na configurator pa tipkajte taj 1.6 vs 2.0 dizlo...
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks