Ne mogu da traze dodatno obezbjeđenje oni su pravili ugovor s izvodjacem ako im malo neka vide to izmedju sebe
Sto se tice osiguranja za stan meni je bila uniqa a za zivotno winner. Stan placas odjednom a zivotno ide mjesecno
Sent from my P40+ plus using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Mpje misčjenje je pošto piše HIPOTEKA I reda i negdje nadjoh 1:1,2 da je to neki odnos zasto je bitno da peocjena da malo veću vrijednost od kredita koji će dati banka kao neka kamata rizika... mada vrijednost nekretnina raste pa mi nije jasno potpuno...ali kako se to regučise valjda na aneksu ugovora saznam ako šta budu zahtjevali dodatno...
Životno sam već a sad ide ovo... taman ću Uniqa.
Last edited by Because; 08-04-22 at 23:00.
Tako sam i mislio.
Dakle, ne mogu da ti traže dodatno da poboljšaš odnos kredita i procjene. Samo treba da upišeš hipoteku kad se stvore uslovi, odnosno kad se zgrada upiše u katastar tj kad se pojavi u listu nepokretnosti.
Osiguranje stana će ti tražiti na neki iznos. Provjeri sa bankom, ali nešto ide od 1/2 do 2/3 vrijednosti stana. A Uniqa zna da stavi neke cifre tipa do 25,000€ da pokriva a cijena bude 15tak eura za godinu.
U ugovoru ti piše koje rizike moraš da pokriješ sa polisom: požar, poplave i vjerovatno nepogode.
Zemljotres nijedna osiguravajuća kuća ne radi da ja znam u CG.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Hvala svima. Divni ste sa savjetima.
P. S. Procjenu stana banka šalje i osiguravajućoj kući koja na osnovu procjene osigurava nepokretnost.Slažem kockice. Banku u mom slučaju procjena ne zanima jer je već dala kredit ali je šalje osiguravajućoj jer je u ugovoru navedeno da je neophodno osiguranje ( a oni od banke traze procjenu jer u slučaju ne daj Bože poplave banka sa osiguranjem mora imati pokriće)
Jednokratno plaćanje osiguranje stana pod hpotekom bilo je 300-350 eura prije desetak godina, u zavisnosti od osiguravajuće kuće. Životno je bilo od 8-13 mjesečno, opet u zavisnosti od osiguravajuće kuće.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
ja govorim o stanovima gdje se na terasu moze uci samo iz stana i samo toj svrsi moze sluziti. npr beogradska ili ona ulica iza mljekare bivse, one male zgrade mozgova. gledam one terase ka juznoj strani, u zelenilu, ono je fantazija. tamo mislim i da nema stanova na prodaju, bar na juznoj strani. ja da prodajem tamo npr, racunao bi 1/1 realnu kvadraturu. ko voli nek izvoli. a moze se i upisati jednostavnom procedurom, sto bi dovelo do vecih poreza. i kako bi je onda racunao? opet 1/1
Pocele dva kompleksa zgrada istovremeno na stari a.
Prvo do kruznog dadi gradnja.
Odmah do njega master.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
I preko puta DZ na Stari
Posta Stari najvece gradiliste. A tek ce Konik kad zaredjaju zgrade do starackog doma
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Last edited by Tripleta; 09-04-22 at 13:25.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Čini mi se oblik slova E, pri čemu su sve ivice i spojevi kule sa po 8 spratova, ostatak po 6 spratova. Kakav će onamo krkrljanac da nastane prilikom uključivanja u bilo koji bulevar.
Zar nije Master trebalo da gradi tamo neđe blizu Okova a ne pored ovih iz Dadija?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
I sad je pakao, mogu mislit sto ce bit kad se napravi red zgrada u Josipa Broza. E vise nema vracanja kuci kroz Drac nego obilaznicom preko Tuskog
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Last edited by Tripleta; 09-04-22 at 22:20.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Prema Starom Aerodromu se mora praviti veza od Bastona prema Voliju na Starom Aerodromu.
Jedino to može pomoći.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Nece uopste. Sav saobracaj zbog jugozapadne obilaznice ce sad da ide tuda.
Do sad je poneko i skrenuo kroz grad da ne gusla kroz Vojislavljevica.
Sad ce bas svi tuda.
Ne bih ja to nista diro
Ja govorim o svakodnevnoj gužvi kada ljudi idu na rabotu i sa rabote. Teško da će obilaznicom.
Evo snimak bemaxa na stari
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
E to je tačno taj plac što napisah. Kakva će košnica da bude Stari aerodrom.
Au, onim bulevarom se i sad jedva prolazi, ovo će biti pakao kad se izgradi sve na onom potezu od kružnog ka Okovu.
naravno glavni grad nece preduzeti nista povodom toga dok se dobro ne napatimo jedno 5godina, umjesto da se sad odma krene sa realizacijom podvoznjaka s.aerodrom-baston.
f6
Podvoznajk je u ucrtan u plan ja mislim jedno 10-15 godina i tako chuchi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks