Sama pomisao da imaš đecu te ćera da budeš oprezniji. A ne još kad ih voziš..
Svoju porodicu je ugasio..
A neću ni da pomislim što bi bilo da je u susret išao mali auto, sa isto tako porodicom, umjesto što je minibus bio. I u minibusu su putnici bili izrazbijani i rabijenih glava, noseva, u krv...jedna jeza.
A ima li potrebe da se ovako nešto dogadja, i kud se toliko juri i žuri, nikad mi jasno ne može bit
Ne znam, ali mnogo smo nervozan narod, ne mozemo po propisima vozit, a auta su nam u vecini slucajeva nepropisna od losih guma pa nadalje, vracajuci se iz Kolasina za Pg, preteklo me jedno 7-8 kamiona sa prikolicom, ne razumijem sto je ta zurba, da kroz kanjon na slabu vidjivost pretices i stavljas na kocku svoj i tudji zivot ne bi li stigao max 10 minuta prije mene koji nisam ugrozio ni sebe ni druge, veli mi kum kad me pretece 5-6 kamion po redu - "Tebe citava CG pretece nocas"![]()
Ne znam od kuda toliko jada u narod. Bilo loše ili bolji auto, leti se bez kočnice. O preticanju da ne govorim. Šleperdžije su toliko osiljene, da ne gledaju na druge, i samo što ne preskaču auta. Dionica smrti,,,,,,
Napravljen je konačno put kojim se i prije stiže i bolje....ali evo ko zna kad će biti stavljen u funkciju...
Da vam ne pominjem da znam da se po putu sipa ulje, nafta i deterdžent....a to se zna ko radi i zašto. Čemu se ljudi nadaju. Sinoć je familija zbog toga za malo završila u Moraču.
Svi vole da imaju posla i da imaju da voze krševe na svojim šlepama, ali, aman, ne po cijenu života ,,,,,
Last edited by bloom; 02-04-22 at 21:59. Reason: dodatak
Sent from my iPhone using Tapatalk
Troje ljudi, uzas!
Ovaj put do Cetinja je lagan za vožnju a baš je dosta udesa bilo
Pitaj me zasto.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ova ruta je nezgodna, iz prostog razloga što se leti, pretiče se u juriš, kao da ih sve milioni eura čekaju.......
Dobroj većini bi trebalo oduzeti dozvolu za vožnju, svjedok sam zadnjih dana kakve se tragedije prave, strašilo
Dvije osobe 60+ god i momak neki 36 god valjda. Uzas.
If you're good at something, never do it for free.
Ovo je užasno, nikakvog plana niti strategije za suzbijanje smrtnosti u saobraćaju, a mislim da smo po tome medju orvima u Evropi, ako ne i prvi.
Dokle više jbt.
Do jade da nas je 10 miliona, a ne šaka jada, i od toga jada petina se iselila i ovo što je ostalo treba da izgine po puteva.
Forever young, i want to be forever young
Jes, biće da je to...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ja samo ukazujem na postojjece stanje dje je moguce resenje.
Posto policija ne moze na utice na ljude da krenu 15 minuta ranije,
moze da poradi na ovome gore da se ne stvaraju kolone
i bice manje preticanja i manje udesa, ja bih cak mozda i podigao ogranicenja
u nenaseljena mjesta sa 80 na 100/km/h. Znaci opet ponavljam
nije brzina problem nego kolone koje tjeraju ljude u rizicna preticanja.
Za lećenja nema opravdanja, ali nikako....I hitna pomoć kada prolazi, ne preskače kolone
Ne kolone, nego debili u koloni. Ako npr. ide kamion i iza njega 10 auta, umjesto da svi ovi budu strpljivi, da prvi auto (auto iza kamiona) pretice, pa onda drugi, pa treci…ovdje kod nas pretice sedmi ili osmi (debilcina), onda se upada u makaze, lomnjava i td.
Zao mi je sto nema policije i drakonskih kazni.
Prema tome, šta da ti kažem?
Pokrit sve kamerama i kazne na kućnu adresu...
Sent using Tapatalk
#fakenews
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks