Preskočio sam kripto priču jer sam računao da će se prije ili kasnije transfomisati u Dafiment. Previdio kriminalne klanove i sve druge kojima se ne plaća preko banaka i sprovode AML procedure.
Elem, pročitah na BBC servisu veliku priču o One Coinu o čemu pojma nisam imao. I ta me priča dodatno ubijedila da Cheil ima smisla.
Znači u sločaju One Coin čak nije bilo piramide no su na neki sajt stavljali koliko će to da vrijedi kad se "izađe na tržište" i ljudi se pržili na osnovu toga. I radilo je na taj način godinu i jače. A niko centa vidio nije.
https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-50726329
Ovdje je klasična Dafina. Isplaćuje se nevjerovatan prinos dok su prilivi jači od odliva. Kad skala idemo doma.
Kad me drug pozvao u šemu rekao mi je "oćeš da se kladiš na globalnu retardiranost ljudi?" i objasnio mi sve.
Ubacio sam 100$ da se ispraksam na uplate isplate i tehnikalije i vidim fercera li. Treba da mi na binance stigne prvih 11$ profita. Ubaciću još 900$ toliko mogu da prežalim bez nervoze (imao sam jačih ruku na poker).
Kanim se i da ubacim 3000$ i njih bi prežalio. Računam, ako ne pukne 10 dana, već sam u minus samo 1500.
Vidjeću svakako. Ubaciti pare koje ne zabole i kladiti se na retardiranost i lijenost čovječanstva. Simpatično.
Samo je catch da li si na vrijeme ušao.

).

Bookmarks