Vikend kad ti igraju Juve - Inter i Atalanta - Napoli i ocekujes da uvecas prednost, ti kiksas.)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ova ekipa je debelo premašila očekivanja , vidi se i da su u grču i da je ogroman pritisak jer se otvorila mogućnost da se uzme titula.
Kapiram da će svaka utakmica do kraja biti na ovaj fazon , tvrdo , stegnuto , mučenje upravo zbog tog grča i pritiska.
Kako god se završi , ekipi se nema što zamjeriti , sezona je već sad uspješna , a najbitnije je da će se opet igrati LŠ.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Vikend kad ti igraju Juve - Inter i Atalanta - Napoli i ocekujes da uvecas prednost, ti kiksas.)
Napoli glat
Forever young, i want to be forever young
Ne ide meni u glavu da Spaleti osvoji titulu.
Ne ide pa ne ide.
Mora i njega zalomit nedje
Kad, ako ne sad kad je ovakvo rasulo od lige
Došao da ih ispratim na San Siro i ni go ne vidim, žasu
Nema gledanja Milana vise u 20:45...
Utakmica kakvu sam i ocekivao, bolonja ko da im je za spas trebalo, ali legitimno.
Jos imamo prednost, ali sezona uspjesna po meni, do kraja u borbi za titulu.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Realno gledajuci Napoli igracki ima ubjedljivo najjacu ekipu. Bilo kako bilo, samo da Milan ne osvoji. A ovo bi mi bila najdraza titula jer je neizvjesna, druga zvjezdica na grbu, epsko gasenje Sofra...
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne znam je li Napoli najjaca ekipa no mi nikako ne ide njihov dnk i titula... Imam osjecaj da ce da izgore u zelji, od treme, od krvi kad prokljuca... Nazovite kako hocete. Plus onaj spaleti je 'tica... Uglavnom brzo cemo saznati.
Napoli je loša ekipa sa izvikanim igračima i trenerom gubitnikom, ne znam kako oni mogu uzet titulu
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Zaboravio si Politana 😃
Realno po imenima najbolji tim imaju.
I to ubjedljivo najjaca imena. Ruiz, Osimen, Kulibali i Zielinski bi i u PSZ bili starteri.
Ali zamislite stoperski par Tomori - Kulibali. Kuku. Aj prodji pored njih majcin sine
Napoli, Inter, ACM. Tim redom bih ja poređao favorite. A gledam nesto Juventus - kako bi onaj stari Juve priveo lagano kraju onu utakmicu s Interom. Makar bi im sudija svirao neki penal ili ih pogurao kakvom 'začuđujućom' odlukom 😃
Baš rijetko gadan dres ovaj u koji su igrali protiv Bolonjeza.
Marušic jos dvije god u Lacio
Послато са SM-N985F помоћу Тапатока
Pošto je vezano za Kalćo.
Evo mladog bisera iz Španjolske.
Kvote ko osvaja skudeto.
If you're good at something, never do it for free.
Jeste vidjeli sta je svirao ruku batica hahaha
napisah i ja ođe. ne može Napoli, momci su gubitnici. vazda se śetim meča Inter/Empoli kad im je trebala pobjeda za LŠ (Spalletti im bio trener). jedva 2:1 za Inter bilo, Empoli promašio dva ili tri zicera za 2:2. jedan od lošijih trenera u Italiji
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Romu je gledalo 65.000 gledalaca PROTIV SALERNITANE. Taj klub zasluzuje vlasnike poput PSZovih da napravi klubcinu od njih. Dolaze iz glavnog grada jedne fudbalske zemlje, imaju armiju navijaca u zemlji i svijetu, nije mi jasno kako je npr Kelaifi izabrao PSZ prije RomeI zvijezde bi dolazile da igraju u Romu zbog para, lijepog vremena, dobre lige, sjajnog grada, nikome se ne bi krivalo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks