Turchin prvi oenal ka da posti,ali zato drugi buc...strashna utakmica!
...
Džaba ova pobjeda kad Milan mora da kiksa dvije utakmice a Inter da sve dobije do kraja,mislim da uopšte nije realno.
Slatka pobjeda nocas svakako,ali sto se skudeta tiče nemam neke nade,jedino ih napoli može ugrozit jer imaju isti medjusobni skor a bolju gol razliku tako da bi u slucaju da budu izjednačeni na kraju oni bili prvi...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Milan ce tri da kiksa a ne dvije. Zivi bili pa vidjeli.
Računamo na Mihajlovića sjutra
Moze li se rec da je Skriniar skoro pa potpuno spakovao Vlahovića 🙂
Ne pravite izgovore dje ne treba i ne unosite paniku dje nema potrebe. Juve i Atalanta su izgubili, ali i mi smo ih oboje dobili, to nije presudno za borbu za skudeto. Na osam kola do kraja Milanu treba sedam pobjeda, potpuno je nebitno što će Napoli i Inter da urade kad samo od Milana zavisi.
Što se Bolonje tiče, na poslednjih 10 mečeva Milan ima 9 pobjeda, Bolonja je sigurna na sredini tabele, ne može ni gore ni dolje, kvalitet ekipa je nepotrebko porediti, Mihailović nije tu zbog bolesti već pomoćni trener vodi ekipu. Biće prljava utakmica, biće gomila grešaka, ali mislim da je to nekih laganih 2:1 za Milan na kraju.
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Skrinjar batica nije loptu gledao nego samo da odvali Dusana po kicmici, a sto je jos jace sudija ne vidi![]()
Ja bih ipak rekao da je spakovao najjačeg napadača u Italiji 🙂
Još i Hakan dade gol za tri boda.
Gura Inter nekako s tim prevarama 🙂
Nego što se dešava s Barelom? Slabo ga nešto zapinje, ali ako povrati staru formu sad u super finišu - onda je Inter u igri za skudeto.
Ovo da zavisi od ACM-a sve, a ima još da se igra 6-7 utakmica.. Tu se u dva kola može napravit karambol, ali evo da vidimo kako će prvi na tabeli da riješi Bolonju večeras.
Onoga ko je odgovoran što noćas igramo u ovim "dresovima" treba govnjivom motkom najuriti iz kluba.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
@Bluemoon Bruka
To nema veze sa klubom,bojim se nego sa rukovodstvom koje je nešto u posljednje vrijeme dosta provodilo vremena tamo.
Ja sam mislio da je cetvrti dres intera najgrdji u ligU,ali nas je Milan i tu pretekao
Kad vidim Manjana imam osjecaj da mu se ne moze dati gol ni u 100% sansi. Je li realan ovakav golman
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nije ni skorupski za bačit
Ovo kako je krenulo mi liči na one mečeve kad možeš do sjutra da igraš , ali lopta neće u gol.
A ne vjerujem da neće uvalit jedan komad do kraja,nadam se da grijesim
Ja velim sinoć uzdamo se u Mihu i Bolognu. Da se uzmu dva boda Milanu
Realno Milan je najvise srece i nezasluzenih pobjeda imao do sad, sve to kad tad dodje na naplatu.
Inter je veliki favorit poslije one pobjede sinoc, Napoli se ima cemu nadat a ovi se plasim da ce se raspasti pred kraj.
Inter do kraja - Verona, Roma, Empoli i Sampdoria doma i Spezia, Bologna, Udinese i Cagliari u gostima
Milan - Genoa, Fiorentina, Atalanta doma i Torino, Lazio, Verona i Sassuolo u gostima
Napoli - Fiorentina, Roma, Sassuolo, Genoa doma i Empoli, Torino, i Spezia u gostima
Inter ima pa najlakši raspored od svih. da je neki drugi trener kladio bih se na Inter. ovako ne mogu na ekipu koju vodi Inzaghi i koja zavisi od Hakana
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks