ma kakvi. nisu ih ubijali mjesec dana koliko su držali to mjesto. no je život bio fantastičan. i onda se oslobodioci ruski povukoše, dođe vojska UKR, i izvrši masakr. ovakvima ka ti ni Mladić nije najveći zločinac u Evropi od 1945. na ovamo, no je morao to da odradi. dobio ti je SNS, ne moraš više po forumu da botinjaš
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pogledajte propagandne filmove o logorima u drugom svjetskom ratu, pomislio bi covjek to je tamo bila ljepota, izlazilo se, druzilo, zaradjivalo, islo u kafanu. E taman je takva ruska propaganda od kraja februara do danas. Paradoksalno ali od najvecih boraca za slobodu i borbu protiv fasizma postali su ovo.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
На основу онога што смо видјели не само у Бучи, него комплет на том правцу, од пљачки и убистава, до остављених тијела руских војника, опреме и технике, све сам ближи закључку да је руским јединицама на том правцу, услијед лоше логистике, тешких борби, услова и понегдје распада команде, пријетило уништење.И да су зато повучене.
Чак мислим да ће потрајати седмице и мјесеци, можда и дуже док се те јединице не доведу у стање да могу да се употребе негдје друго.
Ратни злочини свакако, геноцид је ипак претешка ријеч.
Last edited by BAR; 04-04-22 at 16:49.
Црногорце је одржало црногорско срце.
U ukrajini sigurno ima stranih agenata,vojski za koje se ne zna da su tamo CIA,MI6 itd koji su mogli da urade ovo u Buchi...
Sent from my SHARK PRS-H0 using Tapatalk
Saglasan. Eto je i ruska agresija započela zbog "višegodišnjeg genocida u Donbasu".
Ali sad su svi preko noći postali eksperti za genocid.
Pitam se koliko njih uopšte zna definiciju i razlike/nijanse između ratnog zločina, zločina protiv čovječnosti i genocida. Bez da koristite Google 😃
Ali kad nešto pročitaju/čuju na TV-u ili kaže neki političar, onda mora da je tako. Pa ajde da ponavljamo za njima. A s druge strane se ne priznaju odluke međunarodnih sudova, jer što zaboga sudovi i pravnici znaju o pravu 🙂
Prvo, dočekaš sa provokacijom, sa NATO zastavom, tim iz države koja je 3 mjeseca gutala kasetne bombe, osiromašeni uranijum (oboje zabranjeno ženevskom konvencijom), gadjanjw civilnih ciljeva itd, i onda očekuješ kooperativnost od gosta, nakon što si ga tako dočekao, ne ide baš sa logikom.
Drugo i još bitnije, šta se desi sa parolom "ne mješati politiku i sport", npr. Čavić je radi takvih stvari "pio" kazne i diskvalifikacije, ali ništa neobično u licemjerstvu i selektivnoj primjeni, sve po potrebi i narativu.
Forever young, i want to be forever young
Nije da me previse zanima, pa nijesam bas dobro pratio. Ali cini mi se da sam procitao nedje da su zastavu NATO donijeli posle 2.cetvrtine kao provokaciju zbog toga sto ovi nijesu htjeli da drze ukrajinsku zastavu sa "Stop war" porukom. Znaci ako je tako nijesu ocekivali kooperativnost od gosta nakon sto su mu iznijeli NATO zastavu, nego su NATO zastavu donijeli kao provokaciju jer gost nije pruzio kooperativnost na pocetku.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Litvanci su u stvari bili isprovocirani, pa se neko sjetio da na poluvremenu pođe po NATO zastavu 😃
O čemu priča ovi tehnus?
Jel neko iznio na teren NATO zastavu?da jeste moglo bi se opravdat ovo,ali ovako nema opravdanja.
Mada,kakav je smrad je na celu zvijezde i kakav je to projekat postao ne cudi me uopšte.
A ovo sto se NATOa i Srbije tiče,ne vidim da je bombardovanje smetalo vlastodršcima u Srbiji da izvodi zajedničke vojne vjezbe sa “zlocinackim” NATO paktom. Bježi djaole
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moguće je i to, ali znači da su je nedje imali spremnu za privokaciju, jer pratio sam ranije navijačku scenu, nešto ne vidjeh da su idje širili NATO zastave, niti ima poente, bez za neke ovake provokacije.
Ali, svakako ne mijenja poentu da je selektivne primjena i kažnjavanje mješanja politike i sporta.
Eto je i KK CZ izdao saopštenje (i mislim da imaju apsolutno pravo) u kojem kažu ako je ovo ok da li onda oni imaju legitimno pravo da svaku EL utakmicu u BG izadju sa transparentom "Kosovo je Srbija" i zahtjevaju od gostiju da se priključe, ko odbije da ga provociraju na sličan način kao što su njih u Kaunasu
Pa jes
Sto Kosovo Srbiji je,
to Ukrajina Litvaniji je
I vise od ljubavi![]()
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Jes Kosovo je Srbija je isto sto i Zaustavite rat, pecko opravdanje kluba koji ne smije da pisne od navijaca
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
čoek je prvi umiješao politiku, jer radi nje nije dozvolio igračima Zvezde da drže natpis. znao da bi to naškodilo politički stranci koja drži košarkaški klub. osim toga evo unazad mjesec se na makar jednom meču po kolu u EL taj transparent razvija. dotičnog zabolje briga za NATO zastavu, čoek bi radi svoje koristi prvi ovu zastavu širio po BGu
Ja mislim da je CZ pogriješila što se nije solidarisala. Iako nisam pobornik mješanja politike i sporta, ipak je sa terena trebala da ode poruka mira.
viđi Zelenskog sa svojim narodom. tačno se vidi da je fejk slika
![]()
Na zapadnim kanalima je inače poplava američkih vojnih analitičara/ex oficira. I kad ide njihovo predstavljanje, obično se s ponosom pomene kako je isti "served in Iraq and/or Afghanistan, did multiple tours etc". Pa krenu da pričaju o ruskoj agresiji i kršenju međunarodnog prava bez da trepnu 😃
Inače, ko je Skot Ritter? Kako čovjek troluje, sve mu prosto. Neđe sam naletio na kompilaciju njegovih "analiza". Ništa pogodio nije, ali ga to ne obeshrabruje da i dalje prognozira 😃
Koja je fora sa Poljacima u zadnje vrijeme.
Pokusavaju da dokazu za sto je Ausvic bio na njihovoj teritoriji
Ne bih ja to nista diro
Dakle, onaj što je iznio ukrajinsku zastavu nije umješao politiku, već onaj koji nakon toga nije istu htio da drži axxaxaxa
Megalol
Kakve veze ima što se svako kolo to radi?
Onda je u redu mješati politiku i sport?
Da svako kolo prebiju nekog Rusa na teren, je r je Rus, ok je, jer jbg, svako kolo se to radi.
Šou
A makse obraza ti, prvi odje pljuješ kad su kakve pogrdne parole ili transparenti na Zvezdinim tribinama, ali ovo nije na teren pa je ok.
Koji dvostriluki standardi jbt.
Last edited by technus; 04-04-22 at 18:49.
Neću opet o zvijezdinim navijačima,nemam lijepo mišljenje o njima.
Ali možemo li da se držimo terena,ispravno je sto igraci zvijezde,dakle igraci a ne navijači nisu podržali poruku STOP WAR?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iznenađen sam što je poljski potpredsjednik Kačinjski juče izjavio da su otvoreni za smještaj američkog nuklearnog oružja. Ta izjava treba da posluži u cilju odvraćanja Moskve?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks