https://www.cdm.me/drustvo/crna-gora...o-110-brakova/Crna Gora je i prvi mjesec ove godine završila sa negativnim prirodnim priraštajem – rođene su 522 osobe, a preminulo je 968 građana. Čak u 21 crnogorskoj opštini zabilježen je negativni prirodni priraštaj, a samo u tri Budvi, Plavu i Rožajama je u januaru bilo više rođenih nego preminulih. U januaru je rođeno više dječaka (288) nego djevojčica (234), objavljeno je u Mjesečnoj analizi Uprave za statistiku MONSTAT.
Boldovah imena 2 grada, mada su svakom iskrenom paranoidnom sovinisti i neboldovana dovoljno zagrebala mozak (to malo koliko ga ima).
U sebi mrmljaju, skrgucu zubima, zacrvenjeli se ki komunisticka zastava (pu pu pu)... "To je ta bosnjacko-siptarska zavjera da nas preplave, islamizuju, zlatila se sultanova sablja i danak u krvi pri ovom stomakom kamufliranom genocidu i asimilaciji...A imaju djece sigurno i vise...no ih kriju u podrume, spajzove, tavane, lonce, masine za sudje, kutije od cipela...Ma puste ih u pecinu...snaci ce se...takvi su to narodi, posteni nedje, ima postenih, a sto su snalazljivi! Nema snalazljivijih (citaj perfidni i podmukli)!
Jos gore, u tu sirotinju, nemaju kukavci nista pa se tjese onom "Djeca su najvece bogatsvo", prave djecu iz dosade. Ma takvi su ti oni, pogle koliko ih je u Pakistanu, Iraku, Palestini, Iranu, Indoneziji, a nemaju leba da iju! Amerikanci ih ubijaju a njih sve vise!
Kako im uopste nije dosadno da rade oko toliko djece, imaju li ti ljudi svoje zivote ili zive kroz djecu i preko djece?! Jadne te Rozajke i Plavljanje, mos mislit na sto im tijela lice posle toliko trudnoca, ja imam to jedno al se bar brucosi jos uvijek obrcu za mnom, uh! Sanja, oni ti to kazu nesto Mi....Milf! Eee, Milf!
Ma one i ne bi, no ih ceraju ti muzevi, to su takve sredine! Nemaju kad pored toliko djecine ni u teretanu otic ka ljudi da lice na nesto, no oni ti gore toga i nemaju...
Jedino je dobro ste idu za tu Njemacku i Luksemburg, to nas spasava e cemo se pocet spoticat o dzamije, nece se imat dje u CG kupit kilo svinjetine...!
...
Khm, sad da se izadje iz uloge paranoidnog soviniste i na momente uloge sve cesce savremene zene koja se gadi djece, porodice (ni muskarci nisu nista bolji) i da postavim pitanje kao osoba koja nije iz tih krajeva i ne pripada tim narodima...
Zasto su bas RO i PL uz Budvu jedini gradovi sa pozitivnim prirastajem? S obzirom da sam jos prije pandemije znao medijski propratit demografske podatke sjecam se da su i tad RO i PL imali pozitivan prirastaj za razliku od nekih drugih opstina, sad kad je epidemija napravila svoje RO i PL su i dalje u plusu pored Budve koja je svoj "plus" namakla zafaljujuci masovnim migracijama mladjih ljudi. Postoje 2 faktora zasto su u plusu, mada je 1 dominantan. Ne zelim ih napisati, ostavljam ljudima da razmisljaju zasto bas ta 2 grada pored svih drugih. Ako se uopste pored svega danas u CG ima zelje za mislit o tome pored svega...

Bookmarks