Čega doručak za dvoje 25e Pod Volat ljudi? Možda, ako ste i bocu vina popili uz...
edit: pod navodnicima sad vidim da je stavio doručak, biće se prosuli od mesine neke u cik zore
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Čega doručak za dvoje 25e Pod Volat ljudi? Možda, ako ste i bocu vina popili uz...
edit: pod navodnicima sad vidim da je stavio doručak, biće se prosuli od mesine neke u cik zore
Last edited by BiTrAtE; 02-04-22 at 13:05.
Dva puta 10 cevapa (jedni sa kajmakom), 2 salate, jedan pomftit, tri velika tocena 25 eura+2 eura konobaru, suma sumare 27
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Ne bih na zoru pivo popio, nema tih para.
Uh.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Katastrofa.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Pod ploču.![]()
Da ne sirimo, standardica - bez greske.
Inace, da ispricam anegdotu jednu od danas.
Stize sopska salata, vidim ja nit' paprike, nit' luka u nju.
Reko' 'izvini, sto nema luka i paprike u ovu salatu' kad radi brat ' a bice da je papriku zaboravila a luk vam eto uz dzigericu '
Da nije na kraj smijesno to ispalo sve vjerovatno bi mu bila vracena, ovako reko' ajde neka ostane kad me je vec slatko nasmijao.
Steak House, nema što 1/1 mjesto za sve ljubitelje kvalitetne mesine. Ja i žena inače jedemo slabije pečeno, jedino zbog sina malo dopekosmo koje parčeOd priloga uzesmo pečenu krtolu, pečene paprike, sos od pečuraka i domaći hleb, sve bez greške.
Usluga fantastična.
Dobro izgleda. Nisam bio, a moraću čim post prođe.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Ništa gore od nadrndane konobarice.... Ao... Vatru pljuje.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Samo da i ja pohvalim tortilju sa piletinom u Mamičku, danas je probah i odlična stavrno. Jedino što mi se nije svidjelo je što dođe uz pomfrit brusnica, ne kapiram peontu njenu u tome ali sve ostalo bomba.
Pa nešto nisam navikao da da mi je pomfrit i sendvič slan a ona brusnica malo kao slatkasta, ali pretpostavljam da je to samo do mene što mi se ne sviđa.
Treba kombinovati ukuse, ja uz nutelu ili kremic pijem jogurt
Kao što Britanci uz pečenje serviraju slatke umake kao džemove, što je super kombinacija
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Super kombinacija da se pro*seres![]()
Neko nego častih konobara u Mamičku 70 centi i malo mu bi i on mi sa kartice odbi još dodatnih 50 centi, ja rekoh druže što si mi odbio 50 centi više nego što sam ti rekao, on veli izvini i vrati mi 50 centi, malo mu je bilo 70 centi izgleda, kakav bratić....
Nasa prica. 1200 grama mesa 20 eura. Pise da je za dvoje. U sredinu ima piletina sa pecurkama i nekim preukusnim orelivom. Ostalo je drugovima nisu sve pojeli.
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Je li bilo ukusno?
Riblji pjat za dvoje, Protokol..vrhunski
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks