Recite onima iz Gardena da im je sve oprosteno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
3 kolaca 10 eura?
Jeo sam prije neđe taj čokoladni tart u vrhu. Očajan je bio.
Ja sam pojeo njega i ovaj sa kafom desno.
Odlicni su mi.
Zena isto zadovoljna sa ovim od visnje
Iźedosmo nas dvojica ovo skoro, pakao...
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Dje prijatelju, dje?Edituj to.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Akademija piva
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Ima li đe u Pg žabljih bataka?
Ja da znam kod nas nidje.
Najblize sto sam ih jeo je u Studenac u Trebinje.
Oko cijena da kažem samo da oko ovih jela treba nešto i raditi spremiti servirati itd i onda iskreno manje mi smeta kad tu okroje 100% maržu nego na pice dje bas ubijaju a nikakvog posla tu nema.
Znam neka pica zestoka kostaju litarske boce po 25€ a casa toga u kafane je 2.2€ do 2.5€ što mu prosjek dodje na dinar ulozen ide jos dva naplacena od gosta.Isto važi i za limenke koje su prosjecno oko 0.60 centi a po kafanama su redovno 2+ eura.
Kad to znam onda mi ne pada tesko kad je dobar dorucak 5€,neka ga vala.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Rade li one kiflice u Bloku neđeljom?
Odavde ---------->
Dovde <-----------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ako misliš na Ifood mislim d ane ali imaš njihov kao mali caffe/pekara u Bloku 9 pored Arome, imaju te iste kiflice, radi nedjeljom.
Da, da, to je ta trafika. Isti vlasnici su i ove caffeterije/pekare koja radi nedjeljom, Krem. Imas iste te super kiflice
https://www.instagram.com/krem_pekara/?hl=en
Ps. Pecenjara u Zetu josh jednom cista desetka . Usluga odlicna , hrana preukusna , cijene bih rekao da nisu josh dizali ili ja nisam primijetio.
Htjeli smo u Rostiljadu ali nam bjese muka da se josh vozimo pa ajde u Pecenjaru.
Pomenu neko Pod Volat, zadnji put kad sam bio cekali smo konobara bukvalno 40min da dodje , napokon porucili i posle po ure donese lik skroz pogresno , hrana onako … tako da od tada nisam isao tamo. Oni su ubijali kako su bili dobri ali sad im je stalno guzva pa zato sad i gube kvalitet i uslugu ili ih nije briga
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pod Volat sam prekrizao od kada idem Kod Belog.
Ja sam Volat odavno prekrizao.
Kasne sa hranom.
Grijese porudzbe.
Opao kvalitet.
Konobari klosarcine teske.
Higijena uzasna.
Higijena uzasna - prvo mjesto
Sad iz pod Volata. Meni hrana i usluga tamo zavisi od konobara, tako da vazda sjedim u isti reon kod jednog starog kod kog do sad nikad greske nije bilo.
Meso, krtola i salate odlicne, somun bijase vreo.
Imali su drugo poskupljenje u zadnja 3 mjeseca, dvoje da "doruckuju" 25 eura
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks