Jes ali takav stan je kao kuca, nemas koga da te grije sa strana. Ne valja![]()
Kako rekoste, sve su lične preference ali n emogu zamisliti da živim na sjevernoj strani.. Možeš imati što hoćeš ali kad udari onaj sjevenri vjetar probija sve fasade i bravarije. Balkon neupotrebljiv
Kako volim sunce, svjetlost, dajem prednost južnoj strani. Dnevna trpezarija i jedan balkon su na južnoj a spavaće sobe i drugi balkon na zapadnoj strani. Kada duva sjever, na južnom balkonu nema daška. Što neki pomenu spuštene roletne, 9 mjeseci godišnje ti je sunce u stanu, evo sad je sunce, ne spuštam riletne, osim ljeti ali bi ih spuštili na bilo kojoj strani jer svakako ti ljeti ma dje živio u pg klima radi. Zapadna strana ljeti ima vrućine ali otkad smo ugradili tendu, mnogo mnogo je bolje i ljepše.
Istok-jug j eisto baš lijepo jer bije ono prvo jutarnje sunce.
Svakako, svi smo različiti i ima ljudi koji n epodnose sunce i ljeti je sigurno na sjeveru mnogo ljepše. Ali aj ne mogu zamisliti život u stanu bez sunca![]()
Ako nije tajna sta ti konkretno trazi brat? Ako trazi iskljucivo novogradnju ne mora ni traziti vise, nece naci nista na iole normalnoj lokaciji al' u starogradnji se itekako moze naci dobrih stanova ispod te cijene.
U Novom cijene mogu samo da rastu osim ako ne dodje do neke apsolutne globalne promjene koja bi povukla cijene nekretnina svugdje u svijetu.
Last edited by goozica; 20-03-22 at 20:59.
nothing comes from violence and nothing ever could
Lokacija?
Da se nadovezem. U mojoj zgradi ima dvosovan stan (62 m2) koji je nedavno renoviran, mislim da je cijena 110k, sami centar Igala plaza 2 minuta od zgrade.
Medjutim poucen iskustvom (kupismo stan u istoj zgradi) ne bih preporucio samo iz jednog razloga, jer je uprava zgrade zapostavila istu do tog nivoa da ce nam trebati minimum 5 godina da se sve dovede u red. Shodno tome preporuka svima, prilikom kupovine stanova u starogradnji prva stvar koju treba gledati jeste stanje na racunu zgrade i koliko duznika ima.![]()
Zna li neko Ventura na Stari (preko puta doma zdravlja) ili Dadi ovo kod Lukoil pumpe sto počinju da rade. Znaju li se cijene? I kakav kvalitet se očekuje?
U venturu sigurno bolji duplo nego u dadi
Dadi pocinje na Stari i u Staru Varos. Na izgled zaista odlicno. Na kvalitetu bi trebalo da porade dosta ...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Je li to ovo kod Lukoila dje je bio auto-plac?
Dje pocinje Master da radi na Stari i po kojoj cijeni?
Zna li se koja je cijena za Gorica Homes sto radi RR Invest?
Kad je krenula da se radi, bilo je po 1600-1700 čini mi se...
Sent using Tapatalk
#fakenews
1900 je sada, završava se do kraja aprila.
Imate link od Gorica Homes? Ne mogu nidje naci.
Sta misliste sada prodas stan kada su cijene po 2000 eur pa da sacekas i kupis za te pare kada bude 1500Ko zna i smije mozda nije losa poslovna odluka?
Nikad slobodno
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Kupili mi stan 2006-te za 38.000(bila realna cijena ništa ekstra).Nisam imao para da ga odmah renoviram i za stan u istom stanju mi posle godinu,godinu ipo čovjek nudi 50.000,posle toga je išlo to još gore,i veli mi drug:"Prodaj stan,pašće cijene"
Na njegovu ekonomsku reputaciju treba čovjek ima želudac da to uradi,međutim tako je bilo.Mogao sam posle 2-3g kupiti stan za 7-10 m² komforniji.Dobro taj pad je bio kratkotrajan i posle su opet počele da radtu cijene,mada ja bih to pripisao propadanju eura a ne rastu cijena nekretnina
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
U budvi kad su onda rusi kupovali mogao si da prodas koliko hoćeš, posle toga pale cijene zestoko.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Zlatno doba.
Da mi je jos samo jedna godina onakva.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako nama cijene i plate ostanu kakve jesu trenutno uz blagu inflaciju,kao što je i bila do sada,realno je da ostanu i cijene građevinskog materijala. To znači da kvadrat može samo da ide gore. Čitam za ove cijene u PG,a do skoro je bilo za 900 kvadrat na "stari". Uvijek je bilo da neka starogradnja "iskoči" ispod cijene. To je uvijek bilo i u BD i u PG. Samo treba bit u toku,i dobro povezan i spreman sa kešom sačekat priliku.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks