Ps. Tanjga u Kotor, skroz solidna i skroz ok cijene s obzirom da je primorje….
Svratismo prosle nedelje ja u kolega u piceriju Big Ben u Tivat da jedemo na-brzaka . Pica skroz skorz obicna , uporedio bih je sa pica parce u Mimi . Za priloge nam donesose Dobro kecap i majonez i na kraju racun od 14.50e za dvije najobicnije pice. Blago receno razocaran, da je pica 2e rekao bih ok brza hrana idemo dalje al za te pare …
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Stivi; 27-03-22 at 19:11.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Sjećam se kad probah Suši u La Parizijen u Vasa Raičkovića, kakva splačina majko moja mila.. vjerovatno našli neki recept na internet, više od pola sam bačio a skupo što je najjače. Ali ostala jela su im stvarno dobra, a za suši trebaju oni još da uče zanat.
Znači pokvarili su se, nisam bio 2 god. dolje, pica im je bila brutalna a i burgeri (Big Ben)
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nema ni nedelju dana da si ih hvalio za onu prasetinu.
Crnogorsko ugostiteljstvo, svaki dan sve gora usluga i hrana, a cijene rastu.
Nego, Protokol testirali i dobar. Oni konobari se polomise oko nas toliko da mi je malo neprijatno bilo.
Cijene su malo ofanzivnije jer je ono sve vec vidjeno ali to je valjda nas maksimum.
Dje ima u Podgorici dobra teletina ispod saca? Skoro u Djedovinu bjese losa.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Konoba Šteke
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Na Salas je bila vazda dobra.
Iznenadih se danas piletinom sa kikirikijem u F cafe-u (Rimski trg). Bila je socna, ukusna, cak je i ova salata sto dodje pored bila dosta dobra. Uz sve dodje vruci pica hleb, a cijena 5.5 eura.
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Izgleda fenomenalno, probaće se prvom prilikom
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Odlicna im je i ona rolovana piletina, više puta sam jeo ovo dvoje I bilo je uvijek dobro. F je jedan od rijetkih lokala koji nije spektakularan, ali to što ima gotovo uvijek je istog kvaliteta...
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Naručih Kaprićozu iz Calabrie. Razočarenje.Neslana, neukusna, uljava. Jedino što joj valja je tijesto, ostalo užas. Pritom cijena joj je ka u Italiju. Za izbjeć
Last edited by JaffaCakes; 28-03-22 at 21:25.
Ja često naručim Margaritu picu iz Sicilije, i što je najjače u bilo koju Siciliju kad sjedem da je jedem ne svidja mi se, ali kad je poručim onda se ona valjda pravi tamo neđe u Tološe (nisam siguran za tačnu lokaciju) odakle vrše dostavu, i tu stave neki baš ukusan sir i pelat, i ta Margarita je stvarno dobra, masu bolja od one koju ti naprave u restoran kad sjedeš da jedeš.
Teleca dzigerica pod Volat bijase svjeza, mekana, zapravo dosta dobra
I don't give a damn.
A zamijenili su one limene tanjire ka' u zatvor.
Zadnji put sam jeo tamo dzigericu, od tad vise nisam obrcao tamo.
Sobzirom da jedete u Siciliju na Stari (mada se taj dio smatra konikom iako ga mnogi nazivaju starim aerodrumom) odma pored imate po meni najjači burek u PG u Fetov restoran i dosta kvalitetne ćevape u ćevabdžinicu ukus koja je u sklopu Foruma, mada jedina mana tih ćevapa je što nisu baš krupni.
Sent from my SM-A205F using Tapatalk
Probah cevape prije mjesec dana isto po preporuci nekog od kolega.
Brutalni su.
Ali bih ja mogao 20 onih, da ne trepnem.
U ukus i u kvalitet su meni extra cevapi
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Preporuka za Vitamince, odlicni su im sendvici
Aleva
Sent from my M2101K6P using Tapatalk
Ljuta tucana
I don't give a damn.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks