Aoook ovaj Krapović kad zine liči na PEZ![]()
Last edited by Zedd; 27-03-22 at 21:42.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kakav sex, još Alternativa da proglasi pobjedu u Berane i orgije mogu da počnu
Forever young, i want to be forever young
Što je nervozna ova Kaludjerovicka iz SNP ovako? Ode u opoziciju?
Demokrate i df itd nece pricat sa njima izgleda
Ne znači snp-u ovo u berane mnogo, to je oko par hiljada glasova a to je kao glavno uporište. Na državnom je to sitno.
Last edited by lucke91; 27-03-22 at 21:42.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
mogu da razumijem DCG i DF što proglašavaju pobjedu, ali ove iz DPS nikakoljudima Demokrate kupuju odbornike i onda kao nazivaju nezavisnima i oni misle da su više neki faktor. ali isto tako jasno je da sve ove zabolje ona rabota za narod i da gledaju samo svoje pedu
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ove bruke I sramote, eno u Berane obrću brava snp-ovci
Evo i ja da iskoristim priliku da proglasim pobjedu, fala vam đe čuli i đe ne čuli![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Vele spajkovci da im je SNP u zadnja 24 sata ukrala mandate. Pakla od CG politicke scene sta je ovo🤏
Jack Bauer je stari snpovac.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Vidim, svi se polomiste da osudite one albanske zastave po Ulcinju, ka' onomad srpske... NOT![]()
Evo i Milača proglašava pobjedu, gasi![]()
Evo i Milača proglasi pobjedu, sad mogu u krevet.
Milačić proglasio pobjedu...
E ovo je smjehotres..
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Zaletio se Dritan dok je imao 15 mandata u UL, sada sa 14 mu je mnogo zeznutije. Vrlo lako se može desiti da DPS, Forca i DUA formiraju koaliciju, ustupiće im DPS i mjesto predsjednika skupštine i gradonačelnika.
U UL mislim da je prilično neizvjesno. DUA + Forca + Koalicija oko URA mi malo djeluje vjerovatna.
Pa mogli bi u Ulcinj, ako odu DOS, Forca i DUA, što nije nerealno.
SNP svakako nije relevantan, ali dobili su neki ultimatum iz DF-a da odustanu od manjinske vlade, oa onda mogu da razgovaraju u vezi Berana.
Mada DPS je pokojni svakako, još da se zakuca taj poslednji ekser u OG i ćao djaci
Mislim da je završeno to već.
Forza ide sa Dritanom. Tako da zalud prdi Pośo.
Interesantan momenat u Beranama ako SNP isključe iz priče, kao što najavljuju DF, BS i Bečić. Postavlja se pitanje šta će uraditi onda odbornici SNPa u NK, HN, MK.
Ko će da delegira gradonačelnika?
Odnosi DFa prije svega sa Berane sad, ne mislim da tu cvjetaju ruže, naprotiv.
Evo dok ovo pišem javiše na Vijesti da je Joko već potegao NK, MK ako ih izbače iz vlasti u Beranama
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
@kimmi Upravo o tome priča i Radunović iz DF-a na RTCG-u
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Ovome Radunovicu Glas ka da prica iz zabrecane bačve
Ko je ova iz SNP-a i zašto su je krili dosad?
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks