Suljo Cetinje, prije ovih fensi obroka po Tivtu da se obezbijedim na vrijeme
I don't give a damn.
Aha. Inače reče gazda da su im cijene 20% ili 25% veće kad se naručuje preko Glova.
Suljo Cetinje, prije ovih fensi obroka po Tivtu da se obezbijedim na vrijeme
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
I neka konoba u Grabu, prema Sitnici, nikako joj ne mogu upamtiti ime, Bendis ili nesto tako. Bolja hrana nego u Studencu.
Pobrisala sam ove fekalija mudrolije i to sta ko moze da jede ili ne.
Zamolicu sve vas koje ova tema ne zanima da je zaobidjete.
nothing comes from violence and nothing ever could
Svaki put kad sam u Mosko posao, jedva sam nazad vozio
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
Sjeća li se ko originalnog burita u Svetozara Markovića, kako je dobar bio, nego ga zatvoriše nažalost.
Nije vala ni predavno zatvoren, fora je sjetiti se Kalimera kod viseceg mosta
Stvarno je bio dobar... ali dzabe nasi ljudi ga nijesu prihvatili jer je kod nas giros mama i kraj
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Macalov brijeg.
E ovo je za mene dorucak.
Sve domace.
Prsuta, dvije vrste sira, masline, priganice i sok od drenjina.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisi pobrkao. Nekad posle grada redovno tamo
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Kalimero je bio negdje kod stadiona (ako je to isti Kalimero) prije nego je napravljen most Milenijum. Možda sam pobrkao, ipak sam iz Budve.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Posle pijančenja u Pub111 (jetru sam tamo ostavio) se preskoči ulica da bi se oko 3.00am opalio pileći batak (nekad bogomi i 2), obavezno na tanjir. Svi po$edamo na onaj šank njihov i pjani onako riljamo i cerekamo se, opuštena atmosfera vazda, niko nikom ne jebe mater što bi reka onaj na rakijadu
Eh, to su bila vremena...
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
I Čudna šuma jel? Mozak mi blokirao pa nisam siguran naziva.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Čudesa od mesa
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
U lepinju ili na tanjir aoooopo dva smo lagano jeli kad nas posiječe nikšićko...mada je to bilo kasnije kaSmo u pare ušli hahaha prije toga je hamburger bio premija ako ostane za njega
Gledah sad na Insta stranicu Pizza cut...je li moguće da ovo nije najbolja pica/piroska u gradu? Po ovim klipovima bi se reklo da je nema preko njihove
Sve je to bilo smiješno (Kalimero, Čudesa od mesa itd) pri Vodi u kršu kad se otvorila u Bokešku.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
ihaa, bravo. Nekad davno je kod stadiona bila pumpa i desno pored nje ona brza hrana posle grada da čovjek nešto izije.
Svuda je bio hamburger 1e kod nih 1.5e , ali zato dobijes hamburger dje bukvalno pljeskavica biri iz lepinje a prst debela , na priloge nikad zalili . Najjaci rostilj u to vrijeme
Cudesa od mesa samo neka su zdravi , jelo se tamo jer smo bili pjani mrtvi pa bi u tom trenutku i patiku pojeo . A sto se tice kvaliteta meso ocaj bilo vazda , a prilog stave teke da ga ima i to na sredinu pljeskavice …
Sto se tice Voda u Krsu , domacinska situacija je i dalje u Sotonice tokom sezone kad rade. Zadnjih par puta kad sam bio hrana je bila brutalna , domaci sir , domaci hleb , voda sa izvora , bas ono s merakom da se ruca
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks