Ovaj sto snima i raduje se a mogao je da sprijeci sve ovo je po meni veci kreten od pijanca u kombi.
Prema tome, šta da ti kažem?
Udes u Tolose. Zaustavljen saobracaj.
Danas je u Herceg Novom sahranjena mlada žena(34),majka,koja je tragično izgubia život u subotu.
Vraćajući se iz Trebiinja,zaustavila se pored jedne lokalne crkve.
Auto se samopokrenuo dok je njemu bilo dijete.
Pokušajući da majčinskim instiktom spasi dijete,izgubila je život pod tokćkovima svoga auta.
Neobična scena (priča mi supruga, vidjela pri povratku sa posla) na budvanskom bulevaru. Crvena Tojota Jaris BD tablica šlepala bijelu Tojotu Jaris PG tablica, crvena stala prije semafora, bijela nije... slomljene obije.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Je li taj barem jedan od poginulih?
Prema tome, šta da ti kažem?
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...n-podgoricanin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja ne znam šta je sa ljudima u zadnje vrijeme. U ova dva dana sam viđeo haos po putevima, narod divlja nenormalno.
Sinoć dva auta pretiču auto ispred a u drugoj strani autobus pun putnika, ovaj s autobusom jedva izbkegak udes. Prvi dan isto udes na Bioče đe oni poginuše.
Danas renault laguna crni od manastira Morače put PG pretice dva slepera preko pune linije u sred krivine, popriječke se zaustavio između dva kamiona, da se nije zaustavio ode u Moraču. A niđe patrole, presretač spava kod Motela "TANY", ovo je haos.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
samo prijavis po modelu auta ili tablicama... sacekace ga oni
Proljeće je..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Šlepere ne mogu da smislim.
Posebno kad mi prepriječe onamo kod Sadina prema nekadašnjem Elastiku.
Stari put prema DG kad "zaguze".
Znam da i oni moraju završavat posa` ali su strahovito iritantni.
Ovih dana se slabo pise jer udesa ima svuda ali evo danas samo u Baru, u pola dana je bilo bar jedno 5-6 komada... Od toga je 2-3 izaslo po portalima i novinama a najgori je ovaj u samom centru grada (ponovo) gdje je degenerik toliko brzo vozio da je pokupio muza i zenu mu na sred pjesackog prelaza i nanio im povrede glave a zena je zbog lomova kostiju i potresa mozga prebacena hitno u KBC.
Tek kad se sve to izdesavalo degenericna policija je zatvorila skroz ulicu a interventne su pocele da kruze gradom kao da je opsada neka.
Inace nije prica za komicne scene ali ipak moram... na mjestu gdje se desilo i gdje je ulica skroz zatvorena za saobracaj nema svijetla nikakvog (renovira se trg) pa se uvidjaj vrsi svijetlima sa mobilnih telefona. Da nije tragicno bilo bi smijesno.
Dok se sve to desava, auto po klizavim kolovozima i lokvama jure preko 100 km/h, posebno na bulevaru gdje retardirani policajci i treba da stoje.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Agusevski je preticao kolonu, iz krivine, a onda je pri ulazku u drugu krivinu naišao Elan minibus, u koji je udario. Jeziv udarac, jeziva slika. Čovjek na licu mjesta preminuo, žena se sva tresla u krvi, a sin pozadi unakažen, sav iskidan i u krvi ... Putnici u minibusu svi ugruvani i iskrvarenih lica, izudarani....
Ne znam, aman kud vodi ovo lećenje, i dje se to žuri !!!
Koliko god da pričamo, nema leba od priče. Na istom tom mjestu su redovni udesi, ali ovako jezivo i tragičko, ne bi odavno...
Pa je li mu sin drugi poginuli iz udesa?
Nevjerovatno, ne misle na svoju porodicu a akmoli na tudje.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks