Page 106 of 304 FirstFirst ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... LastLast
Results 2,626 to 2,650 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Upade mi u oci danas Posjova izjava da je to tako kad nesposobnim kadrovima das nesto.
    Posjo kojem je pola Gorica izgorjelo prosle godine, jer sistem za gasenje pozara od 10 miliona nije na vodu spojen. Ili sta god vec. Sad sam mialjenja da mozda ni cijevi nema.
    Zvanicni odgovor je bio da bi Zagoric ostao bez vode da su gasili pozar....
    Obraz vidimo se...

Ne bih ja to nista diro

2. The Following 3 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,417
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Splamće po Crne Gore čim se snijeg otopio, a najkritičnije je što je Posjo izjavio. Biće da je on napravio požare svojom izjavom. I svojom izjavom zatvorio je sva osiguravajuća društva pa se nemahu đe te tice osigurat.

Imamo retardirane likove koji pale livade. Jbg IQ sub85 čisti livadu slično kao u praistoriji pošto dotle mentalno dobačaju. I imamo poluretardirane vlasti koje bi ne čekić , no nakovanj pokvarili i koji nisu u stanju da na vrijeme osiguraju avione "ada neće goret prije ljeta pa da uštedimo".

E da. I za sve je kriv DPS. Svakog MARTA je gorelo pola Crne Gore jer je DPS loše radio. Samo ako može da me neko podsjeti nekog marta sa ovakvim požarima. A zima nit je bila suva nit je bila nešto topla. I gori po planina.

Bojim se da su ovi neosigurani avioni samo početak i prvo što bi Hrvati rekli očitovanje Evrope sad i upravljanja finansijama tako što se ne plaća ili kasni sa plaćanjem i priča o suficitu. A koja god vlada do dođe neće ga smjeti ukinuti. Biće da se kupuju ljekovi, zavoji, hirurški konac i nose u ledne bolnice npr. Kašnjenja plata državnom aparatu. Ko se sjeća 90-tih sjetiće se i ovoga.

Sreća pa će nas turizam izvući ove godine. Onaj 30% veći nego 2019. Doći će Ukrajinci i Rusi i ostaviti gomilu para.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Mislim da je pravo vrijeme za jedan moleban za kišu.
    Javi se bog, još nedelju dana smo na čekanju
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

A izvini, ko je kriv. Gorica je gorjela 2019, 2020, 2021....
    U sred centra grada dje mozes do svake lokacije kamionom da dodjes... Dje imas vodu, struju.... Sta god ti treba.
    Ista stvar sa Cemovskim poljem.
    To samo govori da su ti avioni neispravni ocigledno, i da su kamioni nedovoljni ili neispravni ili da su ljudi neobuceni.....ili da ih nema dovoljno.
    Milioni za sisteme protivpozarne a mi ne umijemo u sred centra grada da pozar ugasimo...
    Ljubovic ista stvar.... Nije to na mjesecu... Nego vodu sa cesme mozes da dovedes

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    7,417
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    A izvini, ko je kriv. Gorica je gorjela 2019, 2020, 2021....
    U sred centra grada dje mozes do svake lokacije kamionom da dodjes... Dje imas vodu, struju.... Sta god ti treba.
    Ista stvar sa Cemovskim poljem.
    To samo govori da su ti avioni neispravni ocigledno, i da su kamioni nedovoljni ili neispravni ili da su ljudi neobuceni.....ili da ih nema dovoljno.
    Milioni za sisteme protivpozarne a mi ne umijemo u sred centra grada da pozar ugasimo...
    Ljubovic ista stvar.... Nije to na mjesecu... Nego vodu sa cesme mozes da dovedes

Ne bih ja to nista diro
    A jes u pravu si. Posjo je kriv za požare u mart u Kolašin i u Nikšić.
    A što je tek Posjo radio crncima...
    Ajde da malo pišemo o onome što se trenutno dešava, a ne da se stalno igramo whataboutizma i što je radio DPS.

DPS vs. trenutna vlast je samo jedan sudar titana. Lopovi vs. imbecili. Vidi se i na ovim požarima. Pa biraj...

Svakako, dobro je da se promijenila vlast pa da shvatimo da kanal u kojem smo nije zbog DPS-a. Jednostavno, neki narodi ne zaslužuju da imaju državu, već nekog okupatora koji će njima da upravlja pošto okupator neće nagrdit zemlju kao domicilna vlast.
    U te narode koji nisu sazreli za državu bih ubrojao, štono bi Slavko rekao "stanovnike i stanovnice Crne Gore, jer vas građanima ne mogu nazvati".

A emancipacija Crne Gore posle WWII nastala je zato što je diktirana izvan crne Gore, da se ne lažemo
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,036
    Thanked in
    1,157 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Jes Posjo je zapalio šume oko Kolašina i zayeba osiguranje aviona.
    Posjo je i onu deponiju unišić uždio.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Prastaj, slucajno sam postovao prije nego sto zavrsih misao. Neces zamjerit evo ti odje

Pored pljacke DPS najveci kriminal u ovoj drzavi je deluzija u kojoj Gagarin zivi. Pored indirektnog branjenja DPS od kad si se stvorio odje, sto je naravno uvjek bilo prikriveno losim posalicama, nekim "konstruktivnim" argumentima itd. presmijesan mi je tvoj stav da to nije nista DPS kriv nego je to sve narod, narod je stoka i 600k ljudi je lose, ne zasluzuje bolje i sve su oni to sami sebi upropastili. Pogotovo kad pominjes taj narod u kontekstu iq85 ljudi, cime ne impliciras na problem vec na to da sebe smatras iznad toga. Ne znam, pod hitno bi trebao da posjetis psihijatra jer ti nisi dobro u glavu sigurno
    E ajde da pisam po svima jer se od 10 ljudi prodalo 3 ali ne da pisam po to 3 nego na svih 10 jer su svi oni *****, ne zasluzuju bolje, glupi su ne slusaju mene.

Vrhunac tvog glupog i bolesnog razmisljanja jeste upravo to da smatras da je narod kriv i da su oni problem. U prevodu, citiram tebe koji to cesto koristis "kriva je ona sto je suknju nosila". Licemjerje at its finest, jer po tvom zrtva(narod) je kriva za dugogodisnje maltretiranje a ne ovaj nasilnik(DPS naravno). Samo se spusti malo na zemlju i izadji iz deluzije u kojoj zivis, realnost je da razlika izmedju tebe i tih sub85 osoba je jako mala, tj. prije ce biti da je nema nego da je ima.

8. The Following 2 Users Say Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

... A zima nit je bila suva nit je bila nešto topla. I gori po planina...
    Bez namjere da diskutujem da li je odgovarajućem organu trebalo skoro tri mjeseca da realizuje tender, samo bih istine radi rekao da je period 28. februar 2021-februar 2022. bio u najvećem dijelu Crne Gore sušan. Po gradovima, na osnovu SPI (Standardized Precipitation Index) to izgleda ovako:

Bar: -1.28, Umjereno sušno
    Kolašin: -1.81, Veoma sušno
    Nikšić: -2.01,Ekstremno sušno
    Cetinje: -1.21, Umjereno sušno
    Podgorica: -2.09, Ekstremno sušno
    Pljevlja: 0.16, Normalno vlažno

Situacija je dodatno pogoršana deficitom padavina tokom prvih 20 martovskih dana.

Početkom aprila, ako se sjetim, postaviću tromjesečni SPI koji se koristi za praćenje meteoroloških uslova koji su pogodni za pojavu šumskih požara.

Naravno, ne treba smetnuti sa uma da su požari o kojima govorimo namjerno izazvani.
    Last edited by Stradivari; 25-03-22 at 10:03.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Bez namjere da diskutujem da li je odgovarajućem organu trebalo skoro tri mjeseca da realizuje tender, samo bih istine radi rekao da je period 28. februar 2021-februar 2022. bio u najvećem dijelu Crne Gore sušan. Po gradovima, na osnovu SPI (Standardized Precipitation Index) to izgleda ovako:

Situacija je dodatno pogoršana deficitom padavina tokom prvih 20 martovskih dana.

Početkom aprila, ako se sjetim, postaviću tromjesečni SPI koji se koristi za praćenje meteoroloških uslova koji su pogodni za pojavu šumskih požara.

Naravno, ne treba smetnuti sa uma da su požari o kojima govorimo namjerno izazvani.
    Svaka cast odlicno ispraceno, ali nazalost to treba da radi neko ko je za to dobro placen i da na vrijeme putem javnog informisanja upozori gradjane i dodatno posalje dopis vatrogasnim drustvima i vojsci i policiji da budu spremni za ovakve situacije. Sjetite se onog Parace iz dpsa sto mu je iznenadjenje snijeg u januaru, nije problem sto mu je to iznenadjenje, problem je sto je on bio direktor predizeca koje vodi racuna o stanju na putevima i njihovoj prohodnosti.

Thanks Thanks Given 
    7,417
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Prastaj, slucajno sam postovao prije nego sto zavrsih misao. Neces zamjerit evo ti odje

Pored pljacke DPS najveci kriminal u ovoj drzavi je deluzija u kojoj Gagarin zivi. Pored indirektnog branjenja DPS od kad si se stvorio odje, sto je naravno uvjek bilo prikriveno losim posalicama, nekim "konstruktivnim" argumentima itd. presmijesan mi je tvoj stav da to nije nista DPS kriv nego je to sve narod, narod je stoka i 600k ljudi je lose, ne zasluzuje bolje i sve su oni to sami sebi upropastili. Pogotovo kad pominjes taj narod u kontekstu iq85 ljudi, cime ne impliciras na problem vec na to da sebe smatras iznad toga. Ne znam, pod hitno bi trebao da posjetis psihijatra jer ti nisi dobro u glavu sigurno
    E ajde da pisam po svima jer se od 10 ljudi prodalo 3 ali ne da pisam po to 3 nego na svih 10 jer su svi oni *****, ne zasluzuju bolje, glupi su ne slusaju mene.

Vrhunac tvog glupog i bolesnog razmisljanja jeste upravo to da smatras da je narod kriv i da su oni problem. U prevodu, citiram tebe koji to cesto koristis "kriva je ona sto je suknju nosila". Licemjerje at its finest, jer po tvom zrtva(narod) je kriva za dugogodisnje maltretiranje a ne ovaj nasilnik(DPS naravno). Samo se spusti malo na zemlju i izadji iz deluzije u kojoj zivis, realnost je da razlika izmedju tebe i tih sub85 osoba je jako mala, tj. prije ce biti da je nema nego da je ima.
    Ti si sve u pravu. Zaista je ružno što pričam o retardiranosti naroda. Baš je bolesno razmišljanje.

Evo recimo ovaj ispod jedan primjer nAAAAAAArodne bistrine. Čovjek je palio livadu i splamćeo vikendicu. Utješno je što je makar svoju vikendicu splamćeo.

https://www.portalanalitika.me/clana...lili-vikendicu

Čitajući tebe doživjeh prosvjetljenje i shvatih da nam je premijer alkoholičar i antivakser baš ono što nam treba da izađemo iz kolektivne deluzije. Možda da nam svima naspe te njegove rakije pa da molitvama pomjeramo brda (kaže čoek može bukvalno).
    Lijepo mi reče jedan drugar kad sam dimio na antivaksere. "Pušti Darvina da obavi svoje". Mada, objasniše nam popovi da je darvin prevara.

Ajde što smo mi retardirani, no se i u đecu ukakismo. Pa su vazda najgora na Piza testovima.

Ili možda to mlađi od starijih ponosno preuzeše luču najglupljih Evropljana. Malo li je...
    Tko leti, vrijedi...

12. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,417
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post

Ima li za poslednjih mjesec dana, jer je ovo godišnji prosjek? Nisam primjetio da je bila neka suša tolika da sve splamti tamo đe je bio snijeg prije sedmicu dvije.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Prije godinu i po si kako kazesh i vecheras,glasao Uru,ja ti vjerovah i tada i sad,ali me zbunjuje sad tvoje insistiranje na izborima,za koga bi onda sad glasao...?
    Nikakav problem tu nemam. Uzmem sve one koji sigurno neće sa DPS i glasam za onog ko mi je najmanje antipatičan.

Ali svakako mislim da bi partija koja je uzela moj glas na obećanje da nikad neće sa DPS, pa se apgrejdovala posle godinu dana u mudriju i profitabilniju, trebalo da vrati taj glas meni i hiljadama drugih birača koji su suviše glupi i primitivni da ih isprate

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Evo nađoh podatke za Kolašin.
    U februaru je prosjek padavina oko 200 litara, ovog februara je palo 150
    U martu je prosjek oko 150 litara, ovog marta (do 25.3.) je palo oko 15 litara.
    Last edited by Stradivari; 25-03-22 at 11:37.

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,036
    Thanked in
    1,157 Posts

Ti si sve u pravu. Zaista je ružno što pričam o retardiranosti naroda. Baš je bolesno razmišljanje.

Evo recimo ovaj ispod jedan primjer nAAAAAAArodne bistrine. Čovjek je palio livadu i splamćeo vikendicu. Utješno je što je makar svoju vikendicu splamćeo.

https://www.portalanalitika.me/clana...lili-vikendicu

Čitajući tebe doživjeh prosvjetljenje i shvatih da nam je premijer alkoholičar i antivakser baš ono što nam treba da izađemo iz kolektivne deluzije. Možda da nam svima naspe te njegove rakije pa da molitvama pomjeramo brda (kaže čoek može bukvalno).
    Lijepo mi reče jedan drugar kad sam dimio na antivaksere. "Pušti Darvina da obavi svoje". Mada, objasniše nam popovi da je darvin prevara.

Ajde što smo mi retardirani, no se i u đecu ukakismo. Pa su vazda najgora na Piza testovima.

Ili možda to mlađi od starijih ponosno preuzeše luču najglupljih Evropljana. Malo li je...
    Ne znam zasto i pokusavam da se raspravljam sa likom koji smatra da jedan ispad jednog covjeka karakterise citavu naciju

Ne fataj se Zdravka, bio on pjanica ili Milo narkoman, Dusko lopov ili neko sasvim 50. niko od njih ne moze da bude ogledalo citavog naroda.

Ne ne nemoj sad sebe da ubrajas u tu grupu koja se usrala u narod, ipak si ti iznad njih i oni su sub85 ljudi koji nas upropastise, ti si mensa ready ahhahahahahahahaha

17. The Following User Says Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,417
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Ne znam zasto i pokusavam da se raspravljam sa likom koji smatra da jedan ispad jednog covjeka karakterise citavu naciju

Ne fataj se Zdravka, bio on pjanica ili Milo narkoman, Dusko lopov ili neko sasvim 50. niko od njih ne moze da bude ogledalo citavog naroda.

Ne ne nemoj sad sebe da ubrajas u tu grupu koja se usrala u narod, ipak si ti iznad njih i oni su sub85 ljudi koji nas upropastise, ti si mensa ready ahhahahahahahahaha
    U ovu naciju jedino je taj imbecil što je sebi kuću zapalio čistio livadu i palio. To drugi ne rade. Oni sve to pokupe i ponesu neko reciklažno dvorište.

Ogledalo naroda je 17% visokoobrazovanih gdje su uključene sve divlje diplome, a 30% sa osnovnom ili manje. EU oko 40% visoko obrazovanje, USA oko 50%.

Pa eto da vidimo naše ogledalce... Nama su likovi koji livade pale normalnost. Da li ti je čudno kad vidiš da to neko radi?

I da batalimo bajke. Niko ođe nikoga nije gazio 30 godina. No znaju Sub85 sabiranje i oduzimanje (množenje, a naročito dijeljenje preziru). Zna nAAAAArod đe mu je dobro guzi.
    Last edited by Gagarin; 25-03-22 at 12:33.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,417
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Evo CEDIS moli da se ne pale livade jer nastradaše dalekovodi .
    To je izuzetak.

https://www.cdm.me/drustvo/cedis-dal...ljenja-livada/

Ljudima srede ulicu, stave trotoare, rasvjetu, atmosfersku. I? Sub85 umjesto u dvorište parkira na trotoar. Ne možeš ga pobijedit. mada je to individualno. Toliko individualno da CEDIS saopštenja izdaje.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Treba drzava da se ozbiljno pozabavi sa ovim pozarima koji nastaju tako sto narod pali svoje livade i medje.

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,036
    Thanked in
    1,157 Posts

U ovu naciju jedino je taj imbecil što je sebi kuću zapalio čistio livadu i palio. To drugi ne rade. Oni sve to pokupe i ponesu neko reciklažno dvorište.

Ogledalo naroda je 17% visokoobrazovanih gdje su uključene sve divlje diplome, a 30% sa osnovnom ili manje. EU oko 40% visoko obrazovanje, USA oko 50%.

Pa eto da vidimo naše ogledalce... Nama su likovi koji livade pale normalnost. Da li ti je čudno kad vidiš da to neko radi?

I da batalimo bajke. Niko ođe nikoga nije gazio 30 godina. No znaju Sub85 sabiranje i oduzimanje (množenje, a naročito dijeljenje preziru). Zna nAAAAArod đe mu je dobro guzi.
    I opet zivis u deluziji, praksa da se pale njive/livade zbog niskog rastinja, korova itd je praksa koja se koristi svudje u svijet, naravno da postoje alternativne metode samo sto one kostaju. Vise se koristi ova metoda nego alternative jer je ekonomicnija i brza.

Naravno da postoje i oni koji to recikliraju, samo u malom broju. Svakako, veci je broj ljudi koji pale i to je tako u svijetu, makar ovom odje u tvom paralelnom univerzumu je drugacije. Tamo smo ipak mi kao nacija ***** hahahahahahaha

A da, bice da se 4-5 generacija ustalo na lijevu nogu jedan dan i reklo nema vise skolovanja idem u bokesku da provodim dane do smrti. Zaista me zanima kako mozes uopste tako crno bijelo i usko da gledas na stvari.

Sta je po tebi krivac za nizak % visokog obrazovanja? Zelio bi da mi detaljno objasnis, nemoj mi neke prazne price lijevo desno.

Naravno da jeste gazio neko nekoga 30 godina. Dokazano je da je iq direktno povezan sa primanjima i bogatstvom osobe. Pitam se, da li je citav narod rekao da ce da bude siromasan, pa je iq tako nizak ili je ipak neko eksploatisao nekoga drugog i direktno uticao na ekonomsku situaciju u drzavi? Hmm, sta li vise ima smisla hmmmm

Ah kad vec pomenuh ekonomiju, ona direktno utice na zivotni standard, ne? Sto za sobom povlaci i zdravstvo i sve ostalo.

Mogu sad da se ispisem odje jos masu al nema vajde, ti si egoistican lik nazalost i smatras da si ti u pravu i niko drugi i ako su tvoji stavovi tolko banalni da bi ti klovn zavidio.

Thanks Thanks Given 
    7,417
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

I opet zivis u deluziji, praksa da se pale njive/livade zbog niskog rastinja, korova itd je praksa koja se koristi svudje u svijet, naravno da postoje alternativne metode samo sto one kostaju. Vise se koristi ova metoda nego alternative jer je ekonomicnija i brza.

Naravno da postoje i oni koji to recikliraju, samo u malom broju. Svakako, veci je broj ljudi koji pale i to je tako u svijetu, makar ovom odje u tvom paralelnom univerzumu je drugacije. Tamo smo ipak mi kao nacija ***** hahahahahahaha

A da, bice da se 4-5 generacija ustalo na lijevu nogu jedan dan i reklo nema vise skolovanja idem u bokesku da provodim dane do smrti. Zaista me zanima kako mozes uopste tako crno bijelo i usko da gledas na stvari.

Sta je po tebi krivac za nizak % visokog obrazovanja? Zelio bi da mi detaljno objasnis, nemoj mi neke prazne price lijevo desno.

Naravno da jeste gazio neko nekoga 30 godina. Dokazano je da je iq direktno povezan sa primanjima i bogatstvom osobe. Pitam se, da li je citav narod rekao da ce da bude siromasan, pa je iq tako nizak ili je ipak neko eksploatisao nekoga drugog i direktno uticao na ekonomsku situaciju u drzavi? Hmm, sta li vise ima smisla hmmmm

Ah kad vec pomenuh ekonomiju, ona direktno utice na zivotni standard, ne? Sto za sobom povlaci i zdravstvo i sve ostalo.

Mogu sad da se ispisem odje jos masu al nema vajde, ti si egoistican lik nazalost i smatras da si ti u pravu i niko drugi i ako su tvoji stavovi tolko banalni da bi ti klovn zavidio.
    Za nizak % visokog obrazovanja kriva je porodica. Niko tu djecu nije forsirao da se obrazuju. Prilično je dostupno.
    Slično i za IQ. Mada, eto šije nas sada aktuelna Ukrajina koja je siromašnija od nas.

Suština je u rentijerskom mentalitetu. Čim se ima malo novca daj da kupim nekretninu pa da izdajem. Nikome ne pada na pamet da pokuša nešto sa tim novcem. Eto makar da gugla pa da razmisli o nekoj alternativi. Ključna privredna grana nam je izdavanje soba.

Znaš li možda neku djecu ili tnijedžere koji se lože na startupove? Ili da razmišljaju bilo što preduzetnički? Imaš istraživanja đe 60-70% studenata želi da se uvali na državnu sisu. Uče školu da bi ispijali kafe i mastiljarili za konobarsku platu.

Očekuješ nešto dobro u takvom društvu?

Aj pošto imam godina da za utjehu kažem da je isto ovako bilo neke 92-93 kad je DPS jahao svega par godina. jedino što je uz to bilo legitimno i poželjno popalit neku kuću po komšiluku.

Dakle, vjeruj nije od DPS jahanja. Ovo je kulturološki problem i trebaće decenije da postane iole bolji. Naši potomci koji ostanu ovdje. Ili se naseli neki bolji narod pa i nas učini boljima. Ukrajinci, Filipnci... Ko god.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    6,192
    Thanks Thanks Received 
    13,742
    Thanked in
    5,208 Posts

Quote Originally Posted by p0smatrac View Post
    Treba drzava da se ozbiljno pozabavi sa ovim pozarima koji nastaju tako sto narod pali svoje livade i medje.
    Mi smo realno tolika stoka da bi mi sve javne površine u državi bile pokrivene video nadzorom pa kolko košta da košta. Naravno, prethodno izmijeniti zakon i uvesti bolesne minimalne kazne za piromane.

24. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Sve to brate treba strpat u zatvor na godinu dana.

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,886
    Thanked in
    2,828 Posts

Vo imja oca. Sa kim on prica o natalitetu.

Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

27. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,886
    Thanked in
    2,828 Posts

Sa Porfirijem? A što znam, nije Jakov tamo poželjan, pardon htjedoh reć aksios.
    U jednoj sekularnoj državi sa popom diskutovati o ovome je pogeršno i poražavajuće. Nego dobro, gađe se biračko tijelo u Berane.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Sa Porfirijem? A što znam, nije Jakov tamo poželjan, pardon htjedoh reć aksios.
    U jednoj sekularnoj državi sa popom diskutovati o ovome je pogeršno i poražavajuće. Nego dobro, gađe se biračko tijelo u Berane.
    Значи ако је поп онда га то дискриминише из сваке приче јел ? Да је рецимо Ибрахимвоић причао о томе с реисом сигуран сам са би прескочио коментар да бачиш али овако поп, још црква србије дај да се згрозимо... Нисте пјенили о секуларној држави кад је иста та држава хтјела да присвоји црквену имовину али поломише зубе поједини ...

Како се коментарише овај додатак за новорођенчад? Популизам јел тако? Оће ли комите с Цетиња узимат те паре или су им мрске с обзиром да није њихова влада ...
    Last edited by GRUNA'STAR; 25-03-22 at 21:06.

30. The Following User Says Thank You to GRUNA'STAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,886
    Thanked in
    2,828 Posts

Iz priče o politici, pa bilo to o politici nataliteta - da automatski ga izbača iz priče.
    Pop - Reis - paroh - muftija - efendija - kakva god da mu je titula ne treba da se bavi politikom. Pa ni politikom nataliteta.
    Ne znam za komite oće li uzimat, znam da su piloti i policajci uzeli od popova pare. Eno fino na snimak kako ih čašćavaju. Nego dobro, što znamo mi što je vjera.

Thanks Thanks Given 
    7,417
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Значи ако је поп онда га то дискриминише из сваке приче јел ? Да је рецимо Ибрахимвоић причао о томе с реисом сигуран сам са би прескочио коментар да бачиш али овако поп, још црква србије дај да се згрозимо... Нисте пјенили о секуларној држави кад је иста та држава хтјела да присвоји црквену имовину али поломише зубе поједини ...

Како се коментарише овај додатак за новорођенчад? Популизам јел тако? Оће ли комите с Цетиња узимат те паре или су им мрске с обзиром да није њихова влада ...
    Možda je dobra ideja da Joanikije oženi ove kaluđere?
    Pa taman da đecu na mir ostave no da se žena dovate?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

33. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

BAR

Page 106 of 304 FirstFirst ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)