ja sam probala konjske kobasice, nije mi bilo svejedno, ali sam morala striceve da ispostujem
ja sam probala konjske kobasice, nije mi bilo svejedno, ali sam morala striceve da ispostujem
nothing comes from violence and nothing ever could
Nista to vadjenje sad.
Sent from my iPhone using Tapatalk
no-mercy, ti si baš no-mercy
Što bi tek kazao na ovo
renasantbank com
Jeo prije par godina na Flipinima. Bolje da ti na kažem što je, da ti se ne smuči![]()
Da nisu gambori 'svjezi' ?
Tamilok. Specijalitet iz južnog dijela Filipina. Crvi koji se vade iz drva. Isto se jede živo. U vinegaru (sirće)
@ostoja obrces li ti na tiganj sta?
Makar ti racun za struju nije veliki
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
A znao sam čim piješ sake s škorpijama![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nisam probala i nemogu da sudim![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nutrija je neka vrsta glodara (nikada ga nisam vidio uživo, majka mu kaže da je kao pacov, samo veće), a moj jedan rođak pravi kobasice od te životinje. Ja sam mislio da jedem zečetinu dok mi nisu rekli šta zapravo jedem. Taj rođak kaže da se njih nekoliko bave time više zbog krzna nego zbog mesa (Vojvodina je u pitanju). Opet kaže ,, dođoši" neće da jedu ,,to meso od pacova". Najviše ih je pravio sa začinima slično kulenu, prodimi i osuši.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Pugać?
Rijecni pugac
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Ne znam ima li te životinje kod nas, a ako je ima ne znam kako je zovemo. Ali po priči vidim da je egzotičnije (za ishranu) od npr. žabljih bataka (u Makarsku ima toga). Bar na ovim našim prostorima je egzotika, za druge nesmijem da tvrdim.
Ha, Google je čudo, izgleda da nutrija nije lokalizam, Wikipedia ovo kaže https://sr.m.wikipedia.org/sr-el/%D0...B8%D1%98%D0%B0
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks