https://t.me/mod_russia_en/376
Ladno rusi organizovali kontrolne punktove oko kijeva da spriječe dopremanje oružija i municije sa zapada... kako sad zapad misli da dopremi pomoć ukrajincima?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
https://t.me/mod_russia_en/376
Ladno rusi organizovali kontrolne punktove oko kijeva da spriječe dopremanje oružija i municije sa zapada... kako sad zapad misli da dopremi pomoć ukrajincima?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Кијевска област не град Кијев.Иначе сјеверне дјелове кијевске области руска војска контролише од првог дана.Такође још увјек је пресјечен аутопут који са запада води у Кијев, али украјинске трупе су ту у контраудару и Руси су истјерани из Макарива.
Приступ Кијеву са сјеверозапада је онемогућен као и првог дана.Сви остали правци су потпуно отворени.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Руси на кијевском фронту немају снага за окруживање Кијева.Исто као што немају снага за окруживање Харкова, или украјинске оперативне групе у Донбасу.
Руси су до сад имали успјеха са стационарним метама по којима су дјеловали балистичким ракетама.Још увјек нису изводили нападе по транспортним колонама које долазе у Кијев, или Харков.
За то је потребно, прије свега, успоставити контролу ваздушног простора над правцима којима се врши снабдијевање.А то им ни након мјесец дана није пошло за руком.
Last edited by BAR; 24-03-22 at 13:13.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ne mogu da otvorim link.
Ruska vojska se oslanja na Sovjetsku taktiku logistike, a to je da dosta zavisi od željeznice (zato su ove diverzije u Bjelorusiji bolne), a na sličnom principu je i Ukrajnska vojska, zbog toga je važan željeznički pravac Lavov - Hmeljnicki - Vinica - Kijev. Osim željeznicom logistika je unapređena i koristi druge puteve (zbog toga je logistički važno što je Ukrajnska vojska povratila kontrolu nad Marikivom (zapadno od Kijeva) čime je komunikacija Žitomir - Kijev otvorena. Sa onim što imaju mogu da brane Kijev, ali dodatna oprema im treba ako se odluče na kontraofanzivu (od juče Zelenski najavljuje istu).
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Nije valjda uvazeni Šojgu nestao?!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Stoltenberg potvrdio raniji stav NATOa
Ameri i dalje protiv slanja aviona UKRNato leaders have agreed to provide further support by equipping Ukraine with significant military supplies, including anti-tank and air defence systems and drones, Stoltenberg says.
However, he reiterated that Nato allies will not deploy troops on the ground in Ukraine.
The United States is still opposed to providing fighter jets to Ukraine after Ukrainian President Volodymyr Zelensky made another appeal to NATO leaders on Thursday.
A senior US official tells CNN the US position has not changed on the matter.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nema potrebe, izgleda će ih Ukrajinci sami poćerat kako je krenulo.
https://twitter.com/nexta_tv/status/...5K9oyK2uw&s=19
Ruje veći Ameri od Amera![]()
Last edited by ASC; 24-03-22 at 16:26.
Ako vec neko nije pomenuo, ovo pokazuje kakva je propaganda sa zapadne strane:
Njak Njak Njak
ja mislim da je neđe u NY ili LA. izlazi, zaebava se. ode do studija, snimi koju poruku dok mu uništavaju državu i ubijaju nedužan narod
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Monti Pajton kunem ti se
Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Prvi klip je green screen, i tu diskusije nema. Ima još par klipova đe se obraća ispred neke scene, koji su isto očigledno green screen.
Ali mi ne djeluje kao fabrikacija lokacije, nego pozadina kao backdrop radi dramatičnog efekta, kao što se green screen koristi po dnevnicima na televiziji.
Tim prije što je toliko očigledno da se radi o green screen-u, što će vrlo lako da se provali, a imajući u vidu i da se sprdao Putinu za onu montažu sastanka sa stjuardesama đe mu je prolazila ruka kroz mikrofon, samo bi postavio sebe na penal.
Priča za klip sa telefona, niđe veze. Sve je na mjestu.
Dalje čovjek je bio u posjeti ranjenicima u bolnici u Kijevu, i povrijeđenim civilima.
Odlično ga znaš.
Žena je živa, a slike su napravili fotografi Rojtersa u bolnici u Kijevu. Pričali smo o tome na temi:
Može li biti da se još neko bavi propagandom mimo Zapada?
Razmislite o tome.
Last edited by ASC; 24-03-22 at 16:57.
Svakom profesionalnom propagandisti bi pozlilo od zavisti dok bi citao tvitove sa ovog profila.
https://twitter.com/mfa_russia
Da izdvojim...
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
My bad, ova poginula i živa jako liče.
Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Ospice dobijam od ovog ruskog 'sve ide po planu'...Misle li oni zaista da smo mi debili?
Bugari su ušli u Sofiju...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks