Ja niđe, ali nije od goreg ponoviti s vremena na vrijeme ko im čini udarnu snagu, čisto da se zadrma kavez mitologije iz doba sssr-a..
Okači neko fotku, ne valja, okači neko snimak, ne valja, okači twit, opet ne valja.. Na kraju krajeva, sami biramo svoj otrov i informacije koje uzimamo kao polaznu matricu ali zabrinjava ovolika zadrtost pored svih informacija koje su dostupne sa onom starom - ada ja to znam, meni je brat u Italiju poša..
Šteta što mnogi traće ovaj prostor za diskusiju takvim pristupom, umjesto da doprinesu temi sa kontra argumentima koji su takođe dostupni svuda.. Ali avaj..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
I ja se pitam, koji ne to rat dje je ginula elita i njena djeca da su bila topovsko meso?
Što kaže brat
Forever young, i want to be forever young
Zelenski se ne pita 1% ako jos niste ukapirali.
što NATO treba da uradi? uđe u direktnu konfrotaciju sa Rusijom da bi ljudi ođe rekli, e ovako se podržava Zelenski? objasni mi šta ti očekuješ pd njih? dotura im oružje to im treba. eno Poljska oće mirovnu misiju da šalje pa ameri, Stoltenberg i Šolc prilično jasno rekoše da od toga neće biti ništa
sa kim da pregovora? sa psihopatom koji bi da obnavlja nekakva carstva i vodi ratove za teritoriju u 2022. godini? eo se trudi, al Putina ne zanima Zelenski. Putin traži razgovor sa Bidenom i da tako podijeli UKR. kao što je Staljin na Jalti uradio. samo je Staljin to mogao jer su Sovjeti spasili svijet pa je mogao da diktira uslove Čerčilu i Ruzveltu. Putin je čoek koji mjesec dana uništava državu. kako vrijeme bude odmicalo stanje u njegovoj državi će biti sve i teže. pa da vidimo oće li moći da kontroliše nezadovoljstvo kući i rat.
ko je to branio Crnu Goru od okupatora i domaćih glibavih četnika? elitne jedinice jel? ili običan narod koji se borio za SVOJU državu? ođe je baš teško skapirat da Ukrajinci vole svoju državu i da su spremni da je brane. nije ni čudo jer su generacije ođe odrasle na politici da je DPS bastion Crne Gore a sa druge strane da Crna Gora ne postoji no je stara država beogradskog pašaluka.
u ratu je legitimno sve pa i ovo što UKR rade. da li je moralno, to je drugo pitanje?
Zelenski je moga prvog dana da utekne iz države sa familijom. i UKR bi pala istog momenta. ovako je ostao i u očima naroda je heroj. zabolje ga k*rac što o njemu misle forumaši koji bi svoju državu predali okupatoru u roku od 5sek, da ti odma rečem
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pocinje napustanje broda.
https://www.bloomberg.com/news/artic...-leaves-russia
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ponudi toj sirotinji stanove,jahte i vile diljem svijeta i dio keša elite koja je to na vrijeme obezbijedila i zapalila, pa da vidiš kako će branit domovinu.Dobro meni reče jedan drug,da ne daj bože se ođe zapuca branićemo CG jer odavde nemamo đe
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
do skora je u UKR bio bokser Usyk koji je milioner (pošao sa ratišta radi borbe pošto je tražio dozvolu) eno ih teniseri koji su full keša. to što ti misliš da se ljubav prema domovini mjeri u parama ka što je slučaj kod nas to je već druga priča. ođe ljudi polaze od stanja u CG i misle ako ođe 30% naroda mrzi državu i rado bi je viđeli kao dio neke od susjednih da je to slučaj svuda. Ukrajinci su heroji, oni znaju šta brane. ođe su nekad živjeli heroji koji su ginuli da bi Crna Gora bila slobodna država. danas žive petokolonaši koji vole Andriju Mandića, a tu su i ovi koji misle da nije bilo DPSa da ne bi bilo ni ove države
Last edited by outline; 23-03-22 at 13:54.
E moj outline,dabogda bilo kako ti kažeš.Spuštavahu se moji na to uže(patriotizma),umalo se uže ne pretrže.
Đedovom bratu se bogomi i pretrže uže na Medovo,no ajd sad.
Jedinog ratnog lidera kojeg priznajem je Čerčil,jer je kolko znam rekao:"Sve što vam obećavam su krv,znoj i suze".Pošteno i otvoreno.Možda bi mi takav i podigao moral,kad bi...ne daj bože trebalo.Ovi što bi mi obećavali pomoć sa strane-neka hvala.Dosta ih čekah za vakcine.
Inače,posle transparenta Sirotinjo...ovo,ono...ja bi za njima pa i na Mojkovac ako treba,no bi me Usyk-ovi naši,kakvi su poveli u bitku za Milano
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 23-03-22 at 14:13.
Kako je tebi dosadno, gle analize, pakla toga, ja ovo ni pročitat nemam života a kamo li da ti odgovaram, nemoj zamjerit![]()
kako prelećeh pogledom vidim da okrećeš priču na mene lično, i to je kraj dalje diskusije jer se meni j*be bukvalno za ruse i ukrajince, jedino mi običnog naroda žao, i za razgovor na temu mene lično po tom pitanju je nekako patetičan..samo rokaj, nego eto ima života i van tastature...
Last edited by lucke91; 23-03-22 at 14:24.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
đe ja to napisah da mrzim ikoga? šta konkretno nije tačno od ovoga što sam napisao? ima li ljudi koji mrze ovu državu a žive u njoj? ima, koliko oćeš. i to ne kriju. ima li naroda koji bi voljeli da Crne Gore nema i da treba da bude dio Srbije? ima. i za to dokaza imamo. godinama politički vrh Srbije rovari po CG i niko nikad nije digao pravi glas protiv toga. DPS je svoje glasače ubijedio da su oni Crna Gora i bez njih ove države nema. to moj problem nije. čim izgubiše izbore odma su im leđa okrenuli i sad pljuju po Crnoj Gori koliko iđe mogu. puštili su DF da rade šta hoće. a ovi postali izdajnici i saradnici SNSa i Rusije. Mandić nam pričao kako Crnogorci ne postoje, njegovi drugari kao Raković pozivaju da se pobiju svi Crnogorci? ima li dijela naroda koji bi djelove CG pripojio Albaniji? ima i toga, naravno i nikakav problem nemam da to napišem
isto tako, nije moj problem što ljudi kako na forumu tako i van njega NE MOGU da skapiraju zašto Ukrajinci brane svoju državu. sprdaju im se, nazivaju ih ovako ili onako. a tim ponosnim Ukrajincima i Ukrajinkama koji eo mjesec dana brane državu od neprijatelja mogu samo da se spušte i ovaj, to. jer pokazuju neviđenu hrabrost. istu onakvu kakvu su prikazivali ljudi ođe kad je bio rat. zamisli da su oni razmišljali kao veliki forumaši i predali Crnu Goru neprijatelju i raspalim četničinama? đe bi to danas bila ova država. oni su ginuli da bi im potomci živjeli u slobodnoj državi. i onda dođe neki balvan i pljune na sve što mu je đed radio i veliča četnike ili Putina?
Tri karte za Holivud. E većini je ođe priča na tom nivou 😃
Sent from my SHARK PRS-H0 using Tapatalk
Мало сам се посветио организацији руске војске и дошао сам до информације да су задњих неколико година формално улагали доста напора да професионализују војску.
Принцип организације је био да у борбеној бригади два батаљона буду попуњавана уговорцима а један регрутима, с тим да се тај регрутни не би користио у офанзивним ратним дејствима, већ за потребе обуке и стварања мобилизацијске резерве.Што је добар начин организације војске за земљу величине Русије и за њене безбједносне потребе.
По изјави Шојгуа имали су преко 130 формираних формираних батаљона у свим видовима оружаних снага.
Међутим у чему је проблем.Када је требало напасти Украјину испоставило се да многи професионални батаљони уствари не постоје, односно да нису адекватно попуњени, и да су мјесто њих гурнути ови регрутни батаљони.Зато је Путин тражио истрагу.
Е сад ко је узимао плате за ове силне уговорце...
Last edited by BAR; 23-03-22 at 16:44.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Yebi ga moj Jurij, imao si mjesec dana skoro fore da osudiš Putinove akcije, ovako nisi više prvi čoek u svemiru.
https://twitter.com/stillgray/status...00757975605249
Last edited by technus; 23-03-22 at 17:05.
Forever young, i want to be forever young
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks