Oćeš da kažeš da je dps bolju vladu imao od ove prošle?
Šala mala, ali koliko god ovo šala, sve više grakću ovi iz df-a za prošlim dps vremenima..
Pakao.. Svakim danom se sve više potvrđuje da je ekipa koja ima licencu da određuje ko je pravi Srbin, ništa drugo do druga strana istog novčića..
Last edited by Zedd; 22-03-22 at 09:18.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
On kaže da nisu dovoljno obrazložili zahtjev. Pravo da ti kažem, ne vjerujem da su ga išta bolje obrazložili nego kad su ga DPSu podnijeli 2017, pa ga je DPS ipak odobrio. Nego Radulović iz nekog razloga to odbija, a meni je jedino objašnjenje da hoće da Krivokapiću i ES napravi problem pred izbore u Beranama.
Drile misli da moze DPS da ucjenjuje. Moze, do jedne ure..kad ce GP URA nestati.
Last edited by outline; 22-03-22 at 09:59.
Ja moram da pitam AKO je prethodno pogrešno rađeno, da li treba tako da se nastavi, uz obrazlozenje ali tako je rađeno ranije...
Odavde ---------->
Dovde <-----------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kimmi, ovi te sve slušaju![]()
https://fb.watch/bVoFS0Wz01/
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...zapljene-droge
Vršiteljka dužnosti direktora Uprave prihoda i carina Milena Petričević sebe je nagradila sa 4.215 eura (tri mjesečne neto plate) uz još 11 službenika povodom uspješne akcije otkrivanja i zapljene narkotika u prethodna tri mjeseca, saznaju “Vijesti”.
e ovo je funkcija. sam sebe nagradiš
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Znači nagradili su sebe zbog obavljanja posla za koji su plaćeni.
Đe mi živimo, ima li kakve govnjive motke da se rašćeraju ovi paraziti. Dokle ćemo više da trpimo bahaćenje sa nAAAAAAAAAAArodnim parama...
Mi se nalazimo kao neki centar grada u kojem vlada opsti haos i dje su banke, pradvnice, butici razbijeni i bukvalno lopovi samo nose sve sto im zapane na put….
Tesko cemo se izvuc iz ovoga, Dritan je bio zadnja nada ali sad kad je i ona propala nesto ne vidim kako ovo moze zavrsiti dobro.
https://www.vijesti.me/svijet/balkan...uvuku-u-sukobe
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je večeras da "neki" u regionu "igraju igru" protiv Srbije, jer hoće da je okrenu protiv Zapada.
"Hoće da nas oblježe kao nekog ko je protiv zapadne civilizacije, da bismo bili fizički onemogućeni da pomognemo našem narodu na Kosovu i Metohiji, hoće da pokušaju nas uvuku u sukobe, i Priština i djelovi Podgorice, Zagreba i Sarajeva", kazao je Vučić u Palati Srbija.
svaki put ista priča pred izbore. tolike godine rovarenja političkog vrha Srbije po CG i nekako vazda kriva Crna Gora a druga strana poštena
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks