Page 99 of 304 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109149199 ... LastLast
Results 2,451 to 2,475 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Kakve veze ja npr. imam sa DF-om i tim što su oni radili?
    Oćeno li pravdati nepočinstva URA-e i što su pojeli ono što se ne jede se nepočinstvima DF-a?

Perspektive su sasvim druga stvar, ako sam ja ludo zaljubljen u neku ribu npr., a ona me lagano odbija non-stop i govori mi da će sa drugim, dodje dan njene udaje i ja vrištim godinu dana ka' debil "IZDAJA", pa to može samo ograničena osoba.
    Naravno, nisu ni svi dps-ovci, tj. glasači pričali o izdaji, jer su svjesni bili koji je i predizborni i postizborni program URA bio.
    Evo ja kao glasač CnB na zadnjim iuborima sam bio prezadovoljan sa tim što kreteni od lidera DFa nisu u vladi i sa tim što je potpisano da nema mijenjanja spoljne politike.

Naknadno sam razočaran tabelicom, jahanjem sistema, partitokratijom i koritašenjem i totalnim idiotima od ministara tipa Vesne Bratić i Ratka Mitrovića.

Jel to ta promjena koja nam je trebala?

Šta je trebala URA da čeka, obzirom na imenovanja vlade i vajne kadrove i razne nagrade (Jočićka, Labudović, Mićović) kojima se kreirao državni narativ o ponašanju koje će biti nagrađivano? Imali smo potpunu nefunkcionalnost odnosa vlade i skupštine, EU proces zaustavljen pregovaranja, većinu koja ne može ni oko čega da se dogovori a ne o 49 poslanika.... ali evo po tebi i dostini sve je to bilo super.

Kad na sve to dodamo sprdnju od fatanja krivina od strane vlade i potpuno nepridržavanje dogovora o nemijenjanju spoljne politike od strane dobrog dijela parlamentarne većine, čudim se o čemu pričate, kakva izdaja?

Mislite da je Dritan trebao da dozvoli da se nastavi ovako i nek sve ode u tri lijepe materine samo da se izdrži dok šta?

Nejasni ste mi skroz.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

https://rtcg.me/vijesti/politika/356...h-odluka-.html

"Povodom saopštenja Demokratskog fronta, kojim se, na neki način posredno optužuje MVP i ja lično da se želimo miješati u izborni proces u Srbiji - prosto rečeno, tvrdnja ne može biti dalja od istine. Želim da pojasnim da se shodno međunarodnom pravu i konvencijama, organizovanje glasanja obavlja u prostorijama ambasada i konzulata. I ovog puta, na zahtjev ambasade Republike Srbije, MVP je pozitivno odgovorilo. Ipak, u noti kojom su se obratili našem resoru, nije obrazloženo zbog čega je mimo ustaljene diplomatske prakse potrebno organizovati glasanje i na dodatnim mjestima", kazao je Radulović. Kako je rekao, objašnjenja radi, obezbjeđivanje dodatnih lokacija za glasanje pored ambasada i konzulata, koristi se isključivo kada postoji ili veliki broj glasača, ili je riječ o teritorijalno mnogo većim državama.
    "Ovakva odluka nije usmjerena ni protiv koga, jer na isti način, u svojim ambasadama i konzulatima, glasaju državljani ostalih država - Hrvatske, SAD, Ukrajine, Rusije i mnogih drugih kojima nacionalni zakon dozvoljava glasanje u inostranstvu. Nema govora o "anti" bilo kakvim stavovima, već isključivo o poštovanju međunarodnih normi i prakse. Uostalom, zar je Crna Gora tako velika da se, ukoliko se želi iskoristiti pravo glasa, ne može jako brzo doći do ambasade Srbije u Podgorici ili Generalnog konzulata u Herceg Novom? Populizam i politikanstvo su upravo ono što ne treba Crnoj Gori, već smirenost, pribranost i pomirenje", kazao je Radulović.
    Kako tvrdi, iza svakog "zašto" ne stoji antagonizam prema nekom, već logično, razumljivo i lako objašnjivo "zato". "Niko nije zabranio održavanje izbora, već su samo potvrđena mjesta koja su za to i predviđena. Na toj liniji, ukoliko postoje opravdani i praktični razlozi za otvaranje dodatnih mjesta za glasanje, koje bi diplomatski predstavnici Srbije u našoj zemlji predstavili Ministarstvu, što nije učinjeno u prvobitnom obraćanju, svakako bismo ovaj zahtjev dodatno razmotrili. Povodom izjave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, žalim što se u trenutku u kome na istoku našeg kontinenta dešavaju ratna zbivanja, uopšte i razmišlja o "dalekosežnim posljedicama" u regionu. Crna Gora, kao njegova najmanja država, ima poseban senzibilitet za stabilnost i prosperitet Zapadnog Balkana", izjavio je Radulović.
    Kako navodi, kada je riječ o saopštenju kabineta premijera, informiše da je čak i nakon 17 mjeseci i u ovom slučaju još jednom pokazano nepoznavanje procedura budući da se za ovakve tehničke odluke ne zakazuju sjednice Vlade. "S druge strane, sjednicu Vlade svakako bi trebalo konačno zakazati zbog odluka od kojih zavisi evropska budućnost naše zemlje, bez obzira na mogući strah pojedinih članova Vlade da bi odluka o uvođenju restriktivnih mjera negativno uticala na njihov rezultat na izborima u Beranama", kazao je Radulović.
    koliko sam ja upoznat do sada se glasalo samo u ambasadi i konzulatu. ali SNS preko svoje filijale DFa skoči da je zabranjeno glasanje. iako ne znam kako to može MVP zabraniti glasanje državljanima bilo koje države. ali, tako je to kad DF sve radi da unizi Crnu Goru
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    2,440
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Evo ja kao glasač CnB na zadnjim iuborima sam bio prezadovoljan sa tim što kreteni od lidera DFa nisu u vladi i sa tim što je potpisano da nema mijenjanja spoljne politike.

Naknadno sam razočaran tabelicom, jahanjem sistema, partitokratijom i koritašenjem i totalnim idiotima od ministara tipa Vesne Bratić i Ratka Mitrovića.

Šta je trebala URA da čeka, obzirom na imenovanja vlade i vajne kadrove i razne nagrade (Jočićka, Labudović, Mićović) kojima se kreirao državni narativ o ponašanju koje će biti nagrađivano? Imali smo potpunu nefunkcionalnost odnosa vlade i skupštine, EU proces zaustavljen pregovaranja, većinu koja ne može ni oko čega da se dogovori a ne o 49 poslanika.... ali evo po tebi i dostini sve je to bilo super.

Kad na sve to dodamo sprdnju od fatanja krivina od strane vlade i potpuno nepridržavanje dogovora o nemijenjanju spoljne politike od strane dobrog dijela parlamentarne većine, čudim se o čemu pričate, kakva izdaja?

Mislite da je Dritan trebao da dozvoli da se nastavi ovako i nek sve ode u tri lijepe materine samo da se izdrži dok šta?

Nejasni ste mi skroz.

Za taj lrvi dio smo valjda većinom svi saglasni, iako ja npr. vidim članstvo u EU samo kao priliku da se okoristimo od njih i prečicu za ljude da bježe tamo da zarade, a i šansu za pristup fondovima, ali nije tamo baš bajno kao što se predstavlja, pogotovo sa birokratskom petokrakom u Briselu većom nego što je nekad bila u Moskvi.

O kakvom mjenjanju spoljne politike pričaš, to što nisu svi saglasni za sankcije Rusiji?
    Pa ni ja (mada nisam realno nikakav faktor) nisam baš saglasan sa njima, eto taj revolucionarni projekat ES kojeg smo svi dočekali sa oduševljenjem se uveliko oslanjao na turističku sezonu, koja uvelike zavisi od ruskih turista, znači pucali smo sebi u nogu eto jer ne EU tako rekla, iako je sebi ostavila backdoor za plaćanje i ruskog gasa i ruske nafte.
    Fino su mogli reći nadkmjestićemo vam ekonomske posledice id sankcija Rusiji i sve ok.

Vlada je daleko bila od neke super, ali s obzirom kakvi su joj prethodnici bili, ona je još i zlatna.
    Što se tiče procesa pregovora sa EU i većine poslanika, zar je neko branio tom (ne)poželjnom dps-u da glasa zakone koji su u interesu države i procesu pristupanja?

I da, kad kažeš "nikad sa DPS-om, lopovi, kriminalci bla, bla", a posle godinu i po odeš sa istima, izdajnik si.

Ali na kraju, ako uspiju da izguraju ovu Vladu a da sa njom izdejstvuju pozitivne stvari (no pun intended) iako iza nje stoji dps, ja ću im prvi čestitati na tome.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...mbasade-srbije

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić pozvao je premijera Zdravka Krivokapića da zakaže hitnu sjednicu Vlade i da promijene, kako je naveo, sramnu odluku ministra vanjskih poslova Đorđa Radulovića o zabrani glasanja državljanima Srbije u Crnoj Gori.

javila se glavna splačina. sad je jasno da je ovo igra SNSa i DFa da bi se ponizila Crna Gora. valjda je jasno zašto DF nikad ne smije biti dio vlade

5. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    https://rtcg.me/vijesti/politika/356...h-odluka-.html

koliko sam ja upoznat do sada se glasalo samo u ambasadi i konzulatu. ali SNS preko svoje filijale DFa skoči da je zabranjeno glasanje. iako ne znam kako to može MVP zabraniti glasanje državljanima bilo koje države. ali, tako je to kad DF sve radi da unizi Crnu Goru
    Pa to je poenta - malo je ambasada u Podgorici i konzulat u Herceg Novom, nego oće glasanje i u Budvi, Sutomoru i Beranama. Pritom su optužili Vladu da je antisrpska, tvrdeći da ni DPS nije bio takav.

Klasično spinovanje i podizanje tenzija pred izbore u Beranama, ne bi li se povratilo biračko tijelo DF-a.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

7. The Following User Says Thank You to Viscount For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Taman sam se pitao kakve veze Budva, Sutomore i Berane imaju sa glasanjem. Kakvo iznenađenje da df pomaže Vučiću u predizbornoj kampanji. I kakvo iznenađenje da su lažljive džukele koje jedva čekaju da podignu tenzije. Vučić se onoliko nalajao danas, ne misli valjda neko da će sjutra ili u narednih 15 dana istu pažnju da posveti činjenici da nikome nije zabranjeno da glasa?
    Last edited by NHM; 21-03-22 at 21:42.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

9. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

koliko sam ja upoznat do sada se glasalo samo u ambasadi i konzulatu
    Upravo.

Ovo bi Vucic malo da koristi Crnu Goru kao sopstvenu teritoriju, a DF mu pomaze. Pa sad zamislite na sta bi licila CG da su oni na vlasti.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

11. The Following User Says Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Pa to je poenta - malo je ambasada u Podgorici i konzulat u Herceg Novom, nego oće glasanje i u Budvi, Sutomoru i Beranama. Pritom su optužili Vladu da je antisrpska, tvrdeći da ni DPS nije bio takav.

Klasično spinovanje i podizanje tenzija pred izbore u Beranama, ne bi li se povratilo biračko tijelo DF-a.
    uigrana ekipa. lažna vijest da je glasanje zabranjeno i eto. još se obavezno doda da se radi protiv Srba. nikad ljudima neće biti jasno da su ovi iz DFa klasični izdajnici koji rade za interes druge države. nažalost vjerujem da je DF jedan od glavnih razloga što su URAu pa naćerali da sruši Vladu. ne može članica NATOa i možda buduća EU da ima u vlasti ovakve tipove
    Last edited by outline; 21-03-22 at 21:51.

13. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Samo treba provjeriti kako se glasalo na proslim izborima, da li samo u ambasadi i konzulatu ili jos i na birackim mjestima u Beranama, Sutomoru i Budvi. Zamalo se upecah na odvratno spinovanje vojvode od koljenice.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Koliko mi je poznato, strani drzavljani mogu da glasaju samo na ekstrateritorijalnim mjestima, a to su konzulati i ambasade.
    CG ne mze da organizuje izbore za drugu drzavu, jer se ne mogu sprovoditi izborni zakoni druge drzave, niti se mogu akreditovati izborne komisije.
    Zato se organizuje u ambasadama i konzulatima dje drzavni sluzbenici kontrolisu zakonitost izbora.
    Tako da mi budalastina glasanja po kafanama, ocigledno, nije bas najjasnija ni po jednom zakonu Srbije.
    Ali eto. Iskorisceno da se opljune Radulovic ocigledno

Ne bih ja to nista diro

16. The Following 5 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Od imena im samo ono demokratski bode oči
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    Samo treba provjeriti kako se glasalo na proslim izborima, da li samo u ambasadi i konzulatu ili jos i na birackim mjestima u Beranama, Sutomoru i Budvi. Zamalo se upecah na odvratno spinovanje vojvode od koljenice.
    Glasalo se i u Beranama i u Sutomoru...

"U Crnoj Gori jutros su otvorena četiri glasačka mjesta u Podgorici, Herceg Novom, Beranama i Sutomoru na kojima će ukupno 750 građana sa pravom glasa moći da bira predsjednika Srbije."

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=248228

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...sd-a-ili-sdp-a

E kako ih Lomi zajebava… nece covek bez da ima produzenu ruku u vladi…

Kako ono.. Zdravinjo nije valjao…

Ugasi ceok i URU i SNP i napravi jos vecu polarizaciju…

E moj Dritane budalo…skoro dva meseca je proslo od rusenja vlade i kako ono… ne mozd crna gora da ide na izbore jer ce sve stanuti.. a to sto je 2 meseca proslu u obedjivanju i nadgornjavanju i nisra nije reseno.. to je valjda ok, jer je to avangarda predlozila…
    Last edited by zaro; 22-03-22 at 06:04.

Thanks Thanks Given 
    26,589
    Thanks Thanks Received 
    8,481
    Thanked in
    4,185 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Ma velim da je sve ovo srnje, sve sa urom na čelu. Samo kažem da to nije tek tako palo s neba. Evo da zanemarimo ono što sam prethodno rekao koliko bi df i ostali imali glasova da su rekli šta će i kako će radit, dovoljno je da pitam koliko bi ura imala glasova da je prije izbora obećala da će sve ono da podrži. U oba slučaja dps bi i dalje jahao u punom kapacitetu. Koliko bi apstinenata izašlo? Dva su tipa apstinenata izašla na zadnje izbore: oni koji inače misle da nemaju za koga da glasaju, ali su začepili nos i glasali da bi se dps skinuo, i oni koje izbori ne zanimaju, ali ih zanima crkva i oni su izašli i glasali za one za koje im je crkva rekla da glasaju. Imamo i kolega sa foruma koje to otvoreno pričaju. Da su svi izažli sa pričom da će da rade što su radili u periodu poslije izbora, prva grupa apstinenata ne bi ni izlazila na izbore, druga svakako bi. Pri čemu druga ne bi imala ništa protiv ni za dps da se glasa, pod uslovom da se dps povinuje crkvi. Uostalom, gomila je takvih i koji nisu ni bili apstinenti nego su bili i glasači, i članovi, i podobni kadar dps-a. Prelijetanje se viđelo za vrijeme izbora i poslije njih.

Razumijem da je lako bit general poslije bitke, ali toliko raznorodne političke opcije nemaju šansu da funkcionišu normalno, tako da su morali da stave na papir ono što im je zajedničko i da zanemare sve ostalo. Odnosno, da vlada bude ograničena na sprovođenje onoga što je zajedničko, pa makar to trajalo i puni mandat. Mislim, ne samo što je zajedničko, nego što je u interesu svih. A to je čišćenje biračkog spiska, zakon o porijeklu imovine, sudski i tužilački savjet, jačanje poreske uprave, raznih inspekcija i slično, ograničavanje zarada javnim funkcionerima i članovima raznih odbora, insistiranje na stručnom kadru za razna mjesta, nezavisno od toga da li su članovi partije ili ne, da ne bude da je partijska funkcija ili članstvo jedini kriterijum, promjena načina na koji se biraju direktori škola kako bi se onemogućilo da neki Migo, Peđa ili Vesna postavljaju koga oni žele, profesionalizacija bezbjednosnih službi, čišćenje od političko kadra tamo, ali ne na način da se postavlja drugi politički kadar samo suprotne orijentacije... Bilo je dosta stvari da se napuni cijeli mandat, a da ne staju jedni drugima na žuljeve.
    Slažem se u potpunosti.

Quote Originally Posted by kimmi View Post

Nejasni ste mi skroz.

Meni si ti nejasan.
    Ako nije funkcionisalo trebao je da obali vladu (navede konkretne razloge) i da se raspišu izbori. Ili da ova kakva je radi u tehničkom mandatu dok se ne ostvare uslovi za izbore. A ne da dovodi DPS na mala vrata. I nemoj mi pričati kako ovo nije povratak DPS -a jer JESTE. Vidjećemo u kolikom obimu.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,240
    Thanks Thanks Received 
    1,699
    Thanked in
    923 Posts

Nemoj tako, ipak je specifična geopolitička situacija.

Koji su bješe primarni zadaci ove nove vlasti, šta veli Dritko?

Thanks Thanks Given 
    6,211
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Rekoh odma da je ovo oko glasanja iz Srbije DF-ovo maslo, skup splačina, uhljeba, lažovčina i izdajnika koji godinama mlate ozbiljne pare na račun države koju ne priznaju, za račun države o kojoj maštaju.

Kako ne možemo imati neku zdravu srpsku partiju koja će zastupati interese svog naroda a ujedno i poštovati i nas koji Srbi nismo, državu Crnu Goru prije svega, bez instrukcija iz Srbije.

Isti je i Đeljošaj da se razumijemo samo je sa svojim biračkim tijelom nebitan pa ne pravi toliku štetu.

I dalje smatram da je URA jedina zdrava opcija ali oni snage nemaju da naprave ništa nažalost

Sent from my Nord 2 using Tapatalk

23. The Following 5 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Neće Ura dat...

Sent using Tapatalk
    Dodje li na moje hahahs
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    310
    Thanks Thanks Received 
    499
    Thanked in
    183 Posts

Uh kakav šok.
    Budite relaksirani.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Ne brini, zar misliš da će časni SNP i principijelna URA da pristanu na takve ucjene

Izborofobija drma....

Thanks Thanks Given 
    2,405
    Thanks Thanks Received 
    2,398
    Thanked in
    1,503 Posts

Jel moguce da ovo covjek rekao
    ?????
    https://usaupload.com/6cmR/video-377...c7ceb143-V.mp4

Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
    Last edited by miovrag; 22-03-22 at 08:15.

Thanks Thanks Given 
    6,211
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Hahah ada htio je reć da bi svaki normalan i zdrav čoek potpisao mada kako vele ono, neće Bog bez pravo...

Thanks Thanks Given 
    26,589
    Thanks Thanks Received 
    8,481
    Thanked in
    4,185 Posts

Hahahahahaha

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Glasalo se i u Beranama i u Sutomoru...

"U Crnoj Gori jutros su otvorena četiri glasačka mjesta u Podgorici, Herceg Novom, Beranama i Sutomoru na kojima će ukupno 750 građana sa pravom glasa moći da bira predsjednika Srbije."

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=248228
    Da podsjetim da nema nikakvog razloga zašto bi Radulović odlučio da zabrani nešto što je DPS dozvoljavao, sem da se sveti Krivokapiću.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

pa đe on to zabranio?

Na toj liniji, ukoliko postoje opravdani i praktični razlozi za otvaranje dodatnih mjesta za glasanje, koje bi diplomatski predstavnici Srbije u našoj zemlji predstavili Ministarstvu, što nije učinjeno u prvobitnom obraćanju, svakako bismo ovaj zahtjev dodatno razmotrili.

znači neka traže i kraj. no je problem što Vučiću treba skretanje pažnje gore a petoj koloni koju neko zove DF neka stvar đe će da viču izdajnici i kako se mrze Srbi

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

pa đe on to zabranio?

Na toj liniji, ukoliko postoje opravdani i praktični razlozi za otvaranje dodatnih mjesta za glasanje, koje bi diplomatski predstavnici Srbije u našoj zemlji predstavili Ministarstvu, što nije učinjeno u prvobitnom obraćanju, svakako bismo ovaj zahtjev dodatno razmotrili.

znači neka traže i kraj. no je problem što Vučiću treba skretanje pažnje gore a petoj koloni koju neko zove DF neka stvar đe će da viču izdajnici i kako se mrze Srbi

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    Oni su ocigledno trazili, a Radulovic nije odobrio. DPSu 2017e nije bio problem da to odobri.

Jedini razlog koji mogu da vidim za ovo je sto Radulovic, po instrukciji Dritana, hoce ES da pravi problem pred izbore u Beranama, a da ojaca DF.

Page 99 of 304 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109149199 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)