Zamisli koliko si u goovnima kad te jedna splačina poput Nikolića ćikuje, a evo saznasmo i to da je za to kriv Putin
Un-fuckin'-believable
Zamisli koliko si u goovnima kad te jedna splačina poput Nikolića ćikuje, a evo saznasmo i to da je za to kriv Putin
Un-fuckin'-believable
Forever young, i want to be forever young
đe ja napisah da je Koprivica srušio vladu? nađi tu rečenicu. zašto ulijećeš sa nečim neistinim?
ko je tražio šta? ako je tebi Nikolić neki bitan lik i čije se izjave uzimaju za ozbiljno to je tvoj problem
DPS je partija koja na CT ne može da vrši vlast. istom onom CT koje ste vi ođe nazivali svakakvim imenima i bastionom DPSa. pa ti zamisli jačinu te partije
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Postoji nesto sto se zove ironija, i to je deo oko Koprivice… umesto njega sma mogao iskoristiti bilo koje ime sem imena Dritana Abazovica… nadam se da je sad jasnije?
A ono oko ozbiljnosti… jes on nije ozbiljan, ali isto tako ako ti mislis da on ovo prica jer je jutros tako ustao a ne zato sto mu je neko rekao, onda ste i ti i on na istom nivou ozbiljnosti…
I da… ovo “neko rekao” nadam se da znas na koga mislim
To je to.
Koliko god mrsko svima bila manjinska sa DPSom, to je neizbjezno u ovom geopoliticki osjetljivom momentu.
Svima nam je jasno zasto je Eakobar zimus dolazio nekoliko puta.
DF i Demokrate su njihovim sabotiranjem vlade doveli do ovoga, inace da su bili konstruktivni elementi, mozda bi i bilo nade za proslu Vladu.
Sad samo da se nadamo da za godinu dana uspijemo da spustimo DF i DPS ispod 50%, ali mi se to cini kao nemoguca misija.
Tako da cemo nastaviti da tavorimo ovako do ko zna kad i da se nadamo da ce svaka turisticka sezona bit makar milijardu dobra.
Moje mišljenje je da se df ćikovao ovim flertovanjem sa ruskom agenturom i da više neće moći ni da prismrdi vlasti sve dok smo u fokusu EU/NATO bez obzira šta uradili na izborima, te sad pokušavaju raznim mentalnim gimnastikama i lupinzima da "upozore" na eskalaciju.. Slaven i ostatak ekipe da budu na čelu eskalacije? Važi.. Doduše imaju dovoljno budala da pokušaju nešto, samo imam utisak da će im ono gutanje suzavca '16 biti kao da im je neko dao bebi kašicu..
Plus nadanje kako se neće skupština održati je za malu đecu, jer prosto, j*baće se narodu za istek perioda za mandatara pri tome što se blokira organ koji može da snizi cijene nafte i obuzda ovo divljanje cijena u sektoru hrane.. Progledalo se i većim sranjima od skidanja jednog vd-a prEdcednika skupštine iz redova petokolonaša..
Demokrate (ma koliko meni ljigavi bili) imaju šansu da izađu na pravi put, doduše njih zanimaju samo izbori ali i tu mislim da su se preračunali i da mogu računati na max +2% na brojke od 30. avgusta.. Džaba mahanje zastavama i držanje za ruke i molitva za mir u svijetu dok cijene jedu standard..
Miki & Jakov mogu da odigraju da očupaju svima dio ali ni oni ni demokrate neće moći sami da formiraju tu buduću vlast..
Možda su izbori definitivno najbolje rešenje, samo što ni tad ne bi dobili brojke kojim se nadaju, ni jedni ni drugi a ni treći.. Sledeća vlast će se opet formirati od najmanje 3 činioca, možda i četiri (govorim o vladi nakon ove Dritanove, a ovaj post će ostati na sud vremena)..
Ovolike mentalne gimnastike su suvišne, kad je posao praktično završen zahvaljujući svim činiocima ex vlade kao i ovoj situaciji na istoku Ukrajine..
Jedino čemu se možemo nadati je da nam sezona ne kiksa drastično i da se izgura godina bez većih ekonomskih nestabilnosti.. Hrana i gorivo bi trebali da budu u fokusu ko god činio tu vladu..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
I za sidu ce se lijek nac, ali forumasi i dalje nece znat ko hapsi kriminalce. Dovijeka ce ostat trivija da DPS hapsi i da im je to pravo datom uspostavljanjem visestranacja.
Zajebi novog GST-a, DPS je taj koji moze da hapsi. I naravno da ce davanjem podrske manjinskoj vladi oni odlucivati koga ce novi GST, po vokaciji nezavisna institucija i persona, da hapsi.
Ako ikada ovi klimoglavci Demokrata i DF skapiraju da su stvari drugacije, ova drzava zbilja moze krenuti nekim putem preporoda koji ce svakako biti dug. Medjutim, ako klimoglavci ne otvore oci i usi, onda nam svakako neke drasticnije promjene nisu ni na vidiku.
Ubijedjen sam da u te floskule "bas ce DPS sam sebe da hapsi" vjeruju iskljucivo neobrazovani ljudi koji nemaju ni 4 razreda osnovne. Odbijam da prihvatim cinjenicu da u to vjeruju ljudi koji su zavrsili osnovnu i srednju skolu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Koja hrana i gorivo.
Ajmo ovako. Ko god dodje na vlast, rast cijena nece moci da suzbije. UAE i SA su otperjali USA i UK. UK pregovara sa Katarom, sto ce samo produbiti naftnu krizu. USA pregovara sa Venecuelom koju su htjeli da bombarduju prije 4 godine.
Da bi nesto posadio treba ti gorivo, koje je skupo, i djubrivo koje je 35% iz Rusije i nekih 15% Ukrajine. Dakle potraznja ce biti velika a resursa malo. Jedno je zabranjeno vecini, pa ce se kupovati Indija ili Kina kao posrednici, ili je unisteno agresijom.
Sta god da uradimo, uz nase ekonomske resurse bazirane na turizmu i namjestanju tendera kroz besomucno zaduzivanje
Bez ako nas ne puste da opet valjamo narkotike i cigarete, onda imamo sansu.
Od smanjenja cijena nema nista, jer sa jedne strane drzava zivi od akciza i poreza, a sa druge strane je moguce ogranicenje cijena dje ce trgovci uvjesti restrikcije.
Vec ih vidimo na djelu.
A ulazimo u sve to sa vladom koja ce da bude gora nego prethodna. DPS ce iskoristiti da vrati/ubaci lojalne clanove na bitna mjesta, dje ce poceti pritisci kao i ranije.
DCG ce okupiti malo radikalnije likove zeljne promjena, tako da predvidjam da smo u svakakvom kanalu bar 6 godina.
I onda ce da nas ovdje zagovornici avangardne politike i postenja i jednakih sansi ubjedjuju da to treba tako.
Za to vrijeme svako ko nesto zna i moze da doprinese razvoji ce se odseliti odavde.
A mi cemo biti otprilike Albanija pod Enverom Hodzom. Sa vise sloboda ali taj odnos razvoja u odnosu na susjede
Ne bih ja to nista diro
Ja ne vjerujem da neko ko je završio više od osnovne škole vidi išta dobro u ovom cirkusu od vlade koji se sprema, kad već djelimo komplimente. Jeste, DPS laže i potpaljuje ali je dritanova svaka sveta riječ! No ajde, vrijeme će pokazati. Sve je ovo nAAAAAAAAAAArodna volja.
AvAnGaRdA, ne razumiješ ti te napredne ideje
Forever young, i want to be forever young
Što bi se reklo, izjava za internu upotrebu. Ako su pritisli uru i snp da obale prethodnu vladu i formiraju novu, kolika je vjerovatnoća da nisu pritisli svaštočine i kriminalce iz dps-a? Makar za njih imaju materijala za pritiskanje. Volio bih da im ura, diplomatskim rječnikom, kaže da ne jedu hovna i da javno povuku podršku za formiranje vlade ako im se kriva što neće bit u njoj i ako su slagali da im je stalo do stabilnosti u ovako nestabilnom vremenu.
Ako ikad formiram partiju, slogan će joj bit: ćut', puš'!
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pitao bih te sad na konto ovoga...
Dje si bio kad je Miodrag Lekic premijera, kojeg je glasao, nazvao pajacem? Ali nema neke poente pitati jer DPS je rekao ovo, DPS je rekao ono i sl.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
URA i DPS su kao dva tipa koji rade u policiji dje moraju na teren zajedno svaki dan da rade a ne podnose jedan drugog.
Otuda me ne iznenadjuje uopste ovo njihovo dzukelsko ponasanje.
Najgore je to sto mi se cini da takva dva subjekta nemaju neku perspektivu ni za mjesec dana a ne nesto vise.
Sve je ovo odavno zavrseno i igrace oni kako im se naredilo, ovo sada je samo obicna predstava.
https://rtcg.me/vijesti/politika/356...-potrebni.html
Greote od ure, ne smiju ni da pokusaju da odgovore dps-u...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Pobjede a ne podjele! Tako je govorio ljaljo.
Velicanstven skup nocas
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Hm, nekad se histerisalo što je dps morao sdp-u da daje 20% funkcija, iako je pitanje jesu li imali cenzus u tih nekoliko izbornih ciklusa. No je i dps tada ćutao. Osim na forumu. Mada me i dalje oduševljava što se ljudi neprestano iznenađuju odsutvom skrupula kod političara i funkcionera.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Rekoh ja lijepo da se od vakcine ponavlja,evo dokaz!
...
DPS ako bude ćutao ispada URA’s bitch i dodatno gube vec dobro okrnjeno biracko tijelo. Istovremeno pricom kako se vrću na velika vrata nanose štetu URAi jer srbi na baterije (DF+ demokrate) ka pakosna djeca upiru prstom i viču “vidi ih, vidi ih…jesmo li vam rekli”. I tako njima svima samo u glavi kako da onog drugog zaebu. Nama je to na srcu kao narodu - kako nekog zaebat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks