Evo jednoga od tih 20 što je napravljeno
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
ko god da je pravio sat, za DPS je je 101%
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Evo jednoga od tih 20 što je napravljeno
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Je li 10 ili 20 napravljeno?
Odavde ---------->
Dovde <-----------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Dritan porucio da casti nove clanove vlade
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zna li ko koliko pjeva?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Yebesh sat kad onaj s malom muricom nosi jaknu skuplju od ovoga sata,u pm!
...
Šteta što me ne zanimaju satovi, inače ne bih imao para za ovaj limitirani.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
"Pomirite se sa okolnošću da vam je jedina nada da vaš predsjednik i aktuelni mandatar postane premijer, upravo to da se Demokratska partija socijalista vrati na vlast. Ma kako vi to zvali."
https://www.vijesti.me/v/595792?utm_..._share_counter
"I na kraju gospodine Rakčeviću, još jedno pojašnjenje. Svaka odluka i svaka politika manjinske Vlade - ukoliko uopšte odlučimo da vam damo podršku, zavisiće samo i isključivo od Demokratske partije socijalista. Prema tome, savjetujem vam da počnete da se ponašate prikladno poziciji u kojoj se nalazite, i da se bavite svojom a ne našom strankom. U suprotnom moglo bi se desiti da do ulcinjskih izbora ispred imena Dritana Abazovića uz riječ mandatar - kako ga trenutno reklamirate, stoji i dodatak: koji je usljed odsustva podrške morao da vrati mandat", zaključio je Nikolić.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
od kad je relevantno nešto što izjavi bilo ko iz DPSa?
Neće Ura dat...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Hahahahahahahahahahaha kakvo šikaniranje i uriniranje po uri
I šta će sad da kažu uraši i snp, ne vraća se dps na vlast?
Vulfi, kimi, komentar?
Ura i abaz da grama obraza imaju posle ovakve rukavice u lice bi sjutra trebali da vrate mandat i na izbore da podju.
Snp elita trenutno bije glavom o zid šta učinješe
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Nadam se da će ovaj cirkus od pokušaja vlade trajati što kraće.
duži vremenski period pitam ođe, al niko da odgovori - od kad je relevantna bilo kakva izjava nekog iz DPSa? pogotovo lika koji vozi kola od 40 iljada eura a poslanik je. prije godinu su se ovakve izjave ođe postavljale i svi se smijali. sad su bitne. dolaze od partije koja od 30.08 izgubi sve izbore na koje izađoše. i tu su ih gubili od masne četničine Maśe Kovačevića što je baaaš teško
Bitna je od kad je Dritan odlučio da ih vrati na vlast...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ovo je izjava zvaničnog PR-a DPS, to je velika razlika u odnosu na izjave drugih, jer se zna da sta on kaže to je milov stav.
Drugo, bitno je šta dps misli jer bez njih nema te nove manjinske ili kako god se zvala vlade...
Treće, bitno je od kad je Dritan odlučio da im pruži priliku da vrate vlast i moć...
Last edited by lucke91; 20-03-22 at 14:09.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Outline jel ti i dalje misliš da će DPS sam sebe da hapsi i oduzimaju sebi imovinu?
Kakav gadluk izjava Nikolica. Ma mi koji uvijek iznova ocekujemo neko otreznjenje i normalizovanje crnogorske politicke scene smo ludi. Olos do olosa.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
mislim da su ih vratili svi. komplet vladajuća većina plus vlada a i događaji u UKR. da su svi odigrali bolje možda ne bi URA bila u ovoj situaciji u koju su je gurnuli Amerika i EU. jer eo mi još ne znamo (niti ćemo saznati) da li je iko, sem Dritana, od ljudi koji vode ovu državu znao kroz sistem NATOa šta se sprema u UKR? ako nije, tu leži dio odgovora zašto sve ovo. evo smo viđeli da se Bulajić sastajao sa diplomatama iz Rusije. ođe se to banalizovalo i sprdalo sa tim. to je znak da je vladajuća stranka radila protiv interesa CG i da to ne kriju. DPS je radio isto protiv CG ali su mangupski znali da se postave prema Zapadu kad je trebalo. i to do jedne ure. posle su ih i oni otpisali što je uslovilo gubitak izbora. i dalje smatram da su oni bivša partija, u onom kapacitetu kao do 30.08 jaki ne mogu biti. ali treba da se zapitaju apsolutno svi iz bivše vladajuće većine kako su to radili posao pa su opet postali okej onima koji kroje politiku ođe?
Nikolić ovakve izjave daje od dana kad je DPS izgubio vlast. njegove izjave su totalno nebitne, isto kao i ova danas
ko hapsi? partije? nisam ja kriv što su Abazović i Momo Koprivica gurali priču kao da oni hapse pa se primila međ narod. to su samo neke greške njihove. zna se neka procedura u tom smislu
Last edited by outline; 20-03-22 at 14:27.
A ono jes… Momo Koprivica je srusio vladu…
Ajde nemojte sad da relativizujete sto se ovakvi pacijenti pojavljuju i silje ***** na avangardi… trazili ste i gledajte…
A ako mislis da ce ovo da nestane izborom manjinske vlade, nema sansi, nego ce se tek povecati a pogotovo kad dodje do skakljivih situacija…
Al dobro… na to je Ura i racunala… pogotovo kad vidim predloge novih ministara…
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks