Ode im ACM na +4 i Juve se primače na - 3. Ali dobro, sad je vrijeme da i Inter opet krene. Ne može Inzagi biti dobar prije 5-6 kola a sad da je raga. Čovjek ima 3 vezna da valja cijele sezone, normalno je da ih stigne umor. Samo lagano 😃
Gledao sam malo LE u cetvrtak i snimio sam par simpaticnih eventualnih pojacanja Intera koje bih ja doveo. Prvo i osnovno noga Inzagiju i dolazak BILO KOJEG spanskog trenera. Ti ljudi nisu vulve da igraju sa 3 stopera i klasicnim bekovima na mjestu krila kao Italijani. Ne treba biti Tripleta pa reci da bi Mbape, Haland i Markinjos bili najbolja pojacanja ali ja pokusavam da nadjem neke opcije koje nisu toliko skupe a brutalne.
1: Diaby iz Leverkuzena. Krilo, Ljevak, lako ulazi u sanse, nenormalno brz a brzina nam je prijeko potrebna na mjestu desnog krila.
2: Danjuma iz Viljareala. Desnjak, brz i tehnicar, idealan za lijevo krilo. Perisic da mu bude rezerva. Sa ova 2 krila i Perisicem bi bili pokriveni samo tako.
3: Kounde stoper iz Sevilje. Treba nam stabilnost pozadi. Skriniar nije za top nivo a De Vrij je trom. On i Bastoni tandem.
4: Lukaku jer se sam nudi.
Onana je kiks samo takav na golu. Ne vjerujem koga je doveo Marota neznalica
‐---------Golman----------
--Damfris---Kounde--Bastoni---Gosens--
--Diaby---Barela--Broz--Danjuma--
------Lautaro----Lukaku------
Nakon sto se pokori Evropa sa ovim timom, dovesti Frenkija De Jonga iz Barselone da poveze bolje vezni red
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Last edited by Tripleta; 19-03-22 at 17:47.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja sam jos kad je Inzagi stigao rekao da ovo nece ni na sta liciti jer ga znam iz Lacija. Ali kako su na pocetku sve dobijali, forumasi ga hvale, onda pomislih da sam neznalica i rekoh mozda je dobar, pogrijesio sam. Ali okle, ne vara mene moj njuh.
Samo molim boga da Milan ne osvoji. Napoli ako ikako moze
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ocajna forma Intera.. Stari Juve bi odje vec imao oko 75 bodova..
:'(
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
kad ja pisah ovuda da je Inzaghi prosjek. jedno je voditi Lazio, tamo pritiska nema. ako uvede ekipu među 4 to je čudo pošto se radi o osrednjem timu. voditi prvaka države je druga stvar. još u situaciju đe je Juve loš, i đe realno Milan nije toliko dobar i od tebe se očekuje ta titula. zato je Conte profesor doktor. Inzaghiu otkaz koliko je narednih pola sata, i onda neka odmara do ljeta. pa onda neku Genou ili Samp. to su timovi za njega
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Goodbye Charlie, još Kaljari da odradi posa i može se reći this was a god day![]()
Forever young, i want to be forever young
A nema no se ođe u sve filigranski razumijemo, od sporta do (geo)politike 😃
A dobro, ovo je šansa da ostale ekipe čupnu nešto, sad će desetak godina Juventus da se sprda
Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk
Mislim da se odje previse ocekivalo od Intera koji je ostao bez tri prvotimca, a realno Dumfries, Calhanoglu i Dzeko su ti profili igraca kojih su imali, al daleko je to od proslogodisnjeg kvaliteta.
Sjetim se na pocetak se pisalo da se i ne odsjeca odsustvo Lukakua zbog Dzeka...e bogomi sad se osjeca i to dobro...
I koliko znam, pitanje je uopste oce li Inter uspjet da se pojaca sledece godine i koliko ce moc trosit na transfere...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Inzagi je samo u dvomeču s Liverpulom pokazao da je dobar trener. Da ima muda i viziju fudbala koja se ne svodi na bunker i bunarenje.
Šteta što nema na raspolaganju ni dio resursa koje je imao Konte. Sad bi bio junak.
Još osam finala do kraja.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Zasluzeno.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Inzagi je dobio dosta slabiju ekipu nego proslogodisnju i igrao s njom 6 mjeseci vrlo dobro. Da istom tom inzagiju treba trenersko iskustvo pod pritiskom, treba slazem se...
Sto se meni svidja kod njega je sto nije kukavica niti je tvrdi defanzivni 352 stil poput kontea koji licno ne volim. Takodje lik nije ni neki egocentric vec se vidi da igraci uzivaju u mehanizmu i svojim ulogama na terenu.. Pokazao je vise kohones nego prethodnik u LS odma i 8-9 rundi pred kraj je u 3 boda za skudeto...
Kad su ga dovodili ljetos mislio sam ni 4 nece bit... Dobroe to
Ja kao navijac jos nisam odustao od skudeta. Milan ima najlaksi raspored cini mi se ali i Pioli izvlaci iz njih 132%, da ako malo izduse nedje, ljudski bi bilo![]()
Last edited by zubizaretta; 19-03-22 at 22:21.
Volio bih da ga Napoli uzme ali… tesko, Milan prvi favorit.
I ja ako ne inter. Ali mislim da nema sanse...
Vraća se Inter na prvo mjesto za par kola.
Ništa to
Može bit da si u pravu. A i ne mora.
on je sa ovim timom morao da bude minimum 5-6 bodova ispred Milana i Napolia. Pioli ima slabiju ekipu (plus neke povrede) a Spaleti je kanta od trenera a takva mu je i ekipa. Inzaghi je taman rang Lazia, on tamo može da izigrava trenera, Inter je već ozbiljna priča
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A dje Inter ozbiljna prica kad nam je Marota sportski direktor, a titulu prosle godine ne bi gledali da Konte (ne Marota) nije licno doveo Lukakua. Osim 5-6 igraca ovo ostalo je sve prosjek. Gore sam naveo koja pojacanja treba dovesti da bi licili na tim nego niko nece da kopira, prevede na italijanski i posalje na mejl Maroti onaj moj post sa pojacanjima. Da nas bog pogleda.
Kad pobjeđuju (Milan) onako "gubavo" po 1:0 mora osvojit.
No neka osvoji, nije nezasluženo.
Ove godine $inter, Buve i Napoli nijesu za skudeto.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks