nova sezone pocinje 18. marta
(bem ti 10 karaktera)
kad pocinje zvanicno nova sezona?mart ili.......
nova sezone pocinje 18. marta
(bem ti 10 karaktera)
Dont miks grendmas end frogs.
fabia malo kasnim sa postovanjem.......ali ja sam dao svoje misljenje
za mene je da silva najci.....vozac bio.....i ostao steta sto ga nema.....
vec su svi bili presli na sekvenc mjenjace, a gospodin ih je peglao sa manuelnim
Izjava na koju je rekao zeni prije trke .........poslednje ~ni malo se ne bojim~ dizem ga do neba
Svako ima svoga favorita nemozes reci ni za jednog vozaca koji je dosao ....u f1 da je pecki .......kad su svi maxeri itd itd...........inace shumi mi je najmrzni od svih jer je gad ........
zabrvih rec mada odudaram od topica............dosadno je prepucavanje sumijevci ovi oni........
zna se ko su i dje su najbolji vozaci na ovoj planeti i teska moodaWRC
Pricamo o F1. Znam da WRC je puno opasniji od F1, pratio sam WRC do Parkove pogibije.
Moj najomiljeniji sport je F1, najbolji vozac NAJVECI i tacka.
TAKUMI
ferrarista i dalje pises pjesme.bravo.zna li ko da li je dozviljena upotreba mas dumpera ove sezone.
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
oce sumi da testira nascar.bas bi volio da ga montoya opere tamo.uuuuuuuuuuhhhhh:burp:
ja cuh da Button ima NAJVECI![]()
Kako ste smorili sa pricom uff...
Aj vi nastavite, a ja da otvorim topik Formula 2007?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
vidite li ljudi da covjek oce da otvori sezona 2007.imas i pravo smorismo vise sa shumijem,moze ovo da ide u nedogled.sto je starije kokoska ili jaje.pusti vise tu pricu.moze li ovaj bmw ove godina da parira ferrariju mc larenu i renou
moze da parira u par trka, al realno nista od borbe za titulu ni ove godine za njih
Pogledajte ovo i recite mi koje pobjednik:
TAKUMI
mogu mozda da smetaju prvih nekoliko trka oni i red bull pa mozda i honda ali mclaren i ferrari su ispred,cak i reno mozda ne bude toliko dobar kaoranije.fizikela nije taj kalibar sampiona a kovaleinen tek treba da se navikne,ali ce bit brzi od kolege sigurno
kovalainenu ce trebat dosta vremena da bude brzi od kolege. A Vilnev samo kenja kako ce Masa bit brzi od Kimija, nema shanse![]()
ja mislim obrnuto da je fizikela sporiji.a vilnevu svi uvijek smetaju
hvala na pravopisnoj ispravci.neka mi neko napise koje su specifikacije indy vozila ako zna..unaprijed hvala:mrgreen: :-D
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks